Şimdi Ara

Nero 9.4.12.3 Ücretsiz Sürüm Çıkardı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Nero 9.4.12.3 Ücretsiz Sürüm Çıkardı...

Öyle görünüyor ki Nero, CDBurnerXP gibi ücretsiz programların oluşturduğu rekabetin farkına vardı ve ürün politikasında ufak bir değişiklik yaptı: Ücrete tabi ve kapsamlı Nero 9 Suite'in yanında artık ücretsiz bir Nero da sunuluyor. Nero Essentials temelde bir "Nero Light" ve CD-DVD yazım/kopyalama görevleri üzerinde odaklanmış bir sürüm oluyor.

Bu sebeple indireceğiniz dosyanın boyutu 55 MB ve Windows XP, Vista ve doğal olarak Windows 7 altında da çalışıyor. Kullanıcı arabirimi acemi kullanıcılara da hitap etmesi için son derece basit hazırlanmış.

http://ftp22.nero.com/Nero9/79a1617ac1f8b22196e2c6ed2724df74/Nero-9.4.12.3_free.exe

• Buna da gere yok..

İmgburn ve ashampoo varken nero artık avucunu yalar..
  • Doğru nero çok geç kaldı
  • Ben indiriyom yav benım ısıme yarar oyle demeyın
  • haber için tskler
  • güzel ama hakkaten geç kaldı ayrıca 55 mb da fazla nero express olsa pakette yeter ben mi yapsam ne
  • Nero Burning ROM'a öyle bir alıştım ki başkasını kullanamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ashampoo kullanıyorum ama bunuda indireyim ben. Arşivde bulunsun bi zararı yok
  • Ashampoo Burning Studio çok başarılı, yeni sürümü de çıktı ve artık Light Scribe'ı da destekliyor:
    http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/product_2_2210___USD.htm
  • 55 mb'mı.5 mb'lık BurnAware Free gayet yeterli.Blu-Ray'e kadar tüm hepsini yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld
    55 mb'mı.5 mb'lık BurnAware Free gayet yeterli.Blu-Ray'e kadar tüm hepsini yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 9 Ağustos 2009; 15:34:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.