Şimdi Ara

NERO 7.10.1.0 da image drive özellği yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha uzun zamandır Nero 6 kullanıyordum.Tüm fonksiyonlarıyla gayet güzel,stabil ve her işime yaradığından değiştirmeyi düşünmedim.Fakat vista kurulu laptopa mecburen nero 6 değil de nero 7 kurdum.Nero 7 de image drive özellğini göremedim.Nero 7 ultra edition olarak kullanıyorum.Vista da nero 6 nın çalışacağını bilsen nero 6 ya dönücem tekrar.Bu özellik benim için önemli sık sık imaj dosyaları kullanıyorum çünkü.

NERO 7 de bu özellğin olduğunu sanıyordum.Yapmam gerekn nedir.Başka program da kullanmak istemiyorum.NERO ile çalışmaya çok alıştım.

• Bende o sürümü kullanıyorum ve bende mevcut. Başlat -> Nero 7 Premium -> Araçlar -> Nero ImageDrive kısmında mevcut. Belki kurulum esnasında özel kurulum yapmış olabilirsiniz. Dolayısı ile ek araçlar kurulmamış olabilir.
  • nero 7 yi bir de premium olarak kurmayı deneyeyim .Kurulumdaki bütün seçenekleri yüklüyorum.Zaten kurulumdaki seçenekler arasında da yer almıyor image drive.Şimdi siz nero 7 premium yazmışsınız onu görünce dikkatimi çekti.Galiba ultra olarak yükleyince çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 11 Eylül 2007; 20:40:36 >
  • hayır ultra yükleme en yüksek yüklemedir.
    kalıp sürücüsünü etkinleştirmen gerekir.
  • elimde neronun 7.10.1.0 sürümü var.içinde her bir şey var.Ama sadec image drive yok.Seçenekli yüklemede de yok. ne iş anlayamadım.
  • başlata gir>nero 7 ultra edition>araçlar>nero image drive.
    eğer hala yoksa çok ilginç
  • Maalesef arkadaşlar VıSTA,nero nun image drive özelliğini desteklemiyor.Hem de nero nun en son sürümü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    paintshop 7.0 da sorun
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • windows VISTA ile birlikte Nero'nun İmage drive özellğini kullanabilen var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.