Şimdi Ara

'Nereye' Sorusu Sorulmalı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugünlerde kafama takılan sorunlardan bir tanesi.Mesela arkadaşımızı yolda gördük bir yere gidiyor "Nereye" sorusunu sormalı mıyız ? Çünkü biz sorduğumuzda özel bir işi varsa ya da söylemek istemiyorsa karşı taraf ya yalan söyleyecek ya da tersleyecektir. Benim başıma çoğu kez geldi yolda arkadaşı görüyorum nereye gidiyorsun diyor.İçimden sanane demek geliyor ama kırmamak için yalan söylüyorum sizler ne düşünüyorsunuz ?

• Bir işim var der
  • Sorma, nereye diyenleri hiç sevmem. O ne mahallenin dedikoducu kadını gibi. Nabı10 kamkiii de geç git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok gıcık olurum sanane nereye gidiyosam gidiyom zaten gelmesini istesem arkadaşın söylerim şuraya gidiyom sende gel diye
  • oda arkadaşlarım küfürlü cevap verdikleri için sormuyorum
  • Bir de yolda gördüğünde selam verip naber falan derken aynı anda yürüyen ve daha cevabı beklemeden arkasına doğru bakarak giden tipler var, anca elin havada;

"Ooo.. nabe.. iyiy.. görüşş.." böyle kalıyorsun resmen
  • Ben yolda konuşmam bile. Merhaba derim, iyi günler derim geçerim.

İlk konuşma hakkını ona tanırım ama çok kısa bir süre için. O "naber" dediği anda "iyi günler" dediğim an muhabbet kapanır.
    Eğer o konuşmazsa da yine ben derim "iyi günler" diye, o da mecburen "iyi günler" der ve konu kapanır.

Konu kilit+üye ban.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.