Şimdi Ara

Nereye gidiyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abiler nereye gidiyoruz!!! Araba fiyatları nereye gidiyor böyle? İnsan oğlu cazibesine kandı sıfır arabanın yedi bir halt kredi borcu altına girdi komik olan şu ki aldığı arabaya yakıt alamayacak adam. Ne olacak sonumuz? Benzin yakında 10 lira olacak bu işe nasıl dur diyebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nereye gidiyoruz?
  • Senkei kullanıcısına yanıt

• O değilde. Sahi , Nereye gidiyoruz ?

• Bindik bi alameteeeee gedeyoz gıyameteee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işe ancak sandıkta dur denebilir.
    Elimizden başka bir şey gelmez.
    Protestolar falan yapılsa, "fetöcü kesin bunlar" diyecek binlerce, belki de yüzbinlerce insan var.

Cam filmi gibi bir konuda birlik olan insanlar konu yakıt olunca sadece arkadaş ortamlarında bireysel söylenme ile kalırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Bu işe ancak sandıkta dur denebilir.
    Elimizden başka bir şey gelmez.
    Protestolar falan yapılsa, "fetöcü kesin bunlar" diyecek binlerce, belki de yüzbinlerce insan var.

Cam filmi gibi bir konuda birlik olan insanlar konu yakıt olunca sadece arkadaş ortamlarında bireysel söylenme ile kalırlar.
    Aynen öyle arkadaş ortamında kalıyor sadece o söylenme cam filmindeki gibi ayaklanmıyor ki kimse koyun gibi "ben hep 50 liralık alıyom ağğbii" kafasında koyun gibi milletimiz var izlemeye devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakkala bile arabayla gidiyoruz
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Küba olma yoluna. Merak edenler için bkz "Küba da otomobil fiyatları"

• Hatırlarmısınız tam geçen sene bu zamanlar bir referandum vardı, hani mühürsüz pusulaların kabul edildiği... o dönemde bi söz söylemişti birisi... " Atı alan üsküdarı geçti"

Sen nereye gidersen git artık. Trafikte en lüks en pahalı araçların plakası hangi harflerden oluşuyor hiç dikkat etmedin mi? Hatta dahada öncesine gidelim. 15 ekim 2011 e gidelim. Güncellenen ötv oranlar için aynı kişi "porşeye bineceklerine fiata binsinler" demişti. 2011 üstünden 7 sene geçti aklınız yeni mi başınıza geldi.

Fiyatlar artsın. Dahada artsın. Hala burada "omo olmonyodo domotes 50 yuro" diyen var. O adam domatese hasret kalmadan bu ülkede hiç birşey değişmeyecek.

Alabileceğin en yüksek model ve en az km li aracı almaya bak. 2. Elde hayal olacak orta direğe.

• milletin yüzde 49 u bu hükümeti çözdü fakat geri kalanlar malesef hala şak şak zihniyetindeler..
    gerisinide sağolsun hükümet yetkilileri gerekli düzenlemeyi yapıp sonuçları değiştiriyorlar..

artık hep 50 liralık alıyorumcular bittii..
    inadına akp diyenler tükendi..
    onlar konuşur akp yaparcılar da bitti..
    herkes veryansın modunda çünkü herkesin damarına basılmaya başlandı..
  • Daha da pahalanacak..yoksa dandik yerli otoyu kime satacaklar sanıyorsun??
  • kesinlikle katılıyorum cebinde çay içmeye mazot almaya parası olmayan adamlar ne pahalı arabalara biniyor bende bunu analamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

Hatırlarmısınız tam geçen sene bu zamanlar bir referandum vardı, hani mühürsüz pusulaların kabul edildiği... o dönemde bi söz söylemişti birisi... " Atı alan üsküdarı geçti"

Sen nereye gidersen git artık. Trafikte en lüks en pahalı araçların plakası hangi harflerden oluşuyor hiç dikkat etmedin mi? Hatta dahada öncesine gidelim. 15 ekim 2011 e gidelim. Güncellenen ötv oranlar için aynı kişi "porşeye bineceklerine fiata binsinler" demişti. 2011 üstünden 7 sene geçti aklınız yeni mi başınıza geldi.

Fiyatlar artsın. Dahada artsın. Hala burada "omo olmonyodo domotes 50 yuro" diyen var. O adam domatese hasret kalmadan bu ülkede hiç birşey değişmeyecek.

Alabileceğin en yüksek model ve en az km li aracı almaya bak. 2. Elde hayal olacak orta direğe.
    daha geriye gitmek lazım
    2003 senesinde malum partinin başındaki zat birisinin vekil seçilmesinin yolunu açan yasa tasarısına tam destek vermişti

• İşyerim ev arası fazla uzak değil valla elektrikli bisikletleri inceliyorum
  • Dünyanın en çok vergi alınan araçlarına ve akaryakıtına sahip olduğumuz halde direksiyon sallayarak ekemğini kazanan kesimden tık yok, işine aracıyla gidip gelenden de tık yok; bu da demek oluyor ki tüm bunlara rağmen hala bu kesimler hallerinden memnun..

Aracı satarak saraya tuğla sağlamayı durdurduğumdan beri muazzam kâr ettim; sağolsun sıfır araç alarak devlete çok kupon bir ikinci el değerinde araç kıymeti kadar vergiyi bir çırpıda veren vatandaşlarımız sayesinde devletimiz kazanıyor, o hizmetlerden bizler de istifade diyoruz... Gıgını dahi çıkarmayan bu kesimler sağolsun, mıçmaya dahi arabasıyla giden kesimler sayesinde devlet darphane gibi para kasıyor ordan da.. böyle vatandaşlarımız eskik olmasınlar, daha çok sıfır araç ve akaryakıt alarak muazzam vergilerini bi çırpıda devlete vermeye devam etsinler..

Kesin çözüm aracı satmak; çünkü araç yatsa bile masraf.... aynı yaşta yatan araç ile yatmayan araç da aynı vergi ve muayene ücretini ödüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Dünyanın en çok vergi alınan araçlarına ve akaryakıtına sahip olduğumuz halde direksiyon sallayarak ekemğini kazanan kesimden tık yok, işine aracıyla gidip gelenden de tık yok; bu da demek oluyor ki tüm bunlara rağmen hala bu kesimler hallerinden memnun..

Aracı satarak saraya tuğla sağlamayı durdurduğumdan beri muazzam kâr ettim; sağolsun sıfır araç alarak devlete çok kupon bir ikinci el değerinde araç kıymeti kadar vergiyi bir çırpıda veren vatandaşlarımız sayesinde devletimiz kazanıyor, o hizmetlerden bizler de istifade diyoruz... Gıgını dahi çıkarmayan bu kesimler sağolsun, mıçmaya dahi arabasıyla giden kesimler sayesinde devlet darphane gibi para kasıyor ordan da.. böyle vatandaşlarımız eskik olmasınlar, daha çok sıfır araç ve akaryakıt alarak muazzam vergilerini bi çırpıda devlete vermeye devam etsinler..

Kesin çözüm aracı satmak; çünkü araç yatsa bile masraf.... aynı yaşta yatan araç ile yatmayan araç da aynı vergi ve muayene ücretini ödüyor...
    Hocam babam kamyon şöförü isyandalar sürekli ama seslerini duyan yok...

• Starbucks a gidiyorum arkadaşla

• araba fiyatları çok uygun, bence.

50 bin liraya 10 yaşında hangi aracı alacağımızı şaşıyoruz..

• Daha önce baya bi sitemkar mesaj yazmışım. Üzerinden baya bir zaman birde seçim geçti artık diyorum ki banane istedigi yere gitsin.

• abd liderleri hergün tehdit etmektedir,, rahibi bize verin yoksa kotacık uydularız ne demek,,1. bu hem rahibi ve rahibin mensup olduğu dini harekete yakışmaz,, hem abd yöneticileri açık seçik tehditlerle bir "inter haydut" (uluslararası haydut) olarak gözükmektedir,, bu inter haydutların yamağı israil ise yaramazlıklarını sürdürüyor,, güçlüyüz nükleer var eee savaşı isrelile taşısak kendi kendine nükleer atamayacağına göre bize mahkum olacaksın,, artık yok öyle savaşı başka başka topraklara taşıyıp kazandım demek,, o taktikler eskidendi,, artık osmanlı ecdanının dünya hakimiyeti programının başlayacağı günler yaklaşmakta,, bütün dünya şunu bilmelidir ki international adaleti biz sağlayacağız,,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.