Şimdi Ara

Nereden , Nereye :) ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki bu video'yu paylaşıyorum diye kızan olacak bana ama GALATASARAY TARAFTARININ NE HALDEN , NEREYE ULAŞTIĞININ GÖSTERGESİ BENCE BU

Not : FenerBahçe'liler provoke etmesin hatta mümkünse yorumda atmasın.

• Eklemeyi unuttum ; Ah Adnan Polat ah !
  • bence 10 numara atmosfer vardı
  • Kesinlikle öyle. Zamanında çok büyük rezillikler yaşanmış.
  • bir sebebi var mi bunlarin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman rekabet değil düşmanlık vardı
  • istenmeyen olaylar yaşansın istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu rozetten nerden bulabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Kesinlikle öyle. Zamanında çok büyük rezillikler yaşanmış.

Müdür yollarımız hala ayrılmadı
  • fenerbahceliler niye provoke etsin ki hala ayni noktadalar. pimi cekmis gibi oldu ama dusuncem boyle provoke amacli degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

bir sebebi var mi bunlarin ?

Kadıköyde onlar çok problem çıkarmıştı seyirciler Onun düşmanlığı vardı. Beste bile yapılmıştı .... boynumuzun borcudur 33.hafta yine diye.

Gerçi geçen sene bunun daha kötüsünü Kadıköyde yaşamıştık. Oluyor işte engelleyemiyorsun.
  • Sanırım bir önceki deplasman derbisi yüzünden bu kadar gerilim vardı. Bir daha bu şiddette bir olay olmadı. Ha bana kalırsa bunların geçen sene Polis arabası deviren her yeri yakan teröristlerden hiç bir farkı yok. Allahtan geri de kaldı o günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Sanırım bir önceki deplasman derbisi yüzünden bu kadar gerilim vardı. Bir daha bu şiddette bir olay olmadı. Ha bana kalırsa bunların geçen sene Polis arabası deviren her yeri yakan teröristlerden hiç bir farkı yok. Allahtan geri de kaldı o günler.

Bunu da yazacaktım ama gerek duymadım.Provoke olur diye. Allah'tan bunları çok uzun zaman oldu aşalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Orijinalden alıntı: carter

Kesinlikle öyle. Zamanında çok büyük rezillikler yaşanmış.

Müdür yollarımız hala ayrılmadı

Bu konuda Allah ömür verdikçe yollar ayrılmaz müdür.

• Basının ortamı maç öncesi germesi çok ama çok fazlaydı haftalar öncesinden yok alkışlama olayı yok o örnek bu örnek taraftar saygı duyacak mı saçma sapan laflarla gerdiler ve sonuç bu görüntüler üzgün müyüm değilim o ayrı konu.
  • Fenerin top yapıtğı noktaydı. Gsnin yaptıgına da ne derseniz deyin :)
  • rezalet
  • Bu alkışlama-alkışlamama denince aklıma hep Emre Belözoğlu geliyor. Maçtan 3-4 gün önce olması lazım, Ligtv Emre'yi çıkartmıştı programa, röportaj falan yapıldı, programın sonunda da ''Galatasaray taraftarı, Fenerbahçeli futbolcuları alkışlamalı mı?'' minvalinde bir soru sordular buna, bu da ''biz zamanında UEFA şampiyonu olup Kadiköy'e gittik alkışlamadılar'' falan cart curt diye saçma bir cevap verdi. Hatta bu o programda ''Türkiye'ye dönmeyi düşünüyor musun'' sorusuna da ''hayır ama dönersem Galatasaray'a dönerim'' demişti.

Keşke o programın kaydını bulsak da eğlensek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Bu alkışlama-alkışlamama denince aklıma hep Emre Belözoğlu geliyor. Maçtan 3-4 gün önce olması lazım, Ligtv Emre'yi çıkartmıştı programa, röportaj falan yapıldı, programın sonunda da ''Galatasaray taraftarı, Fenerbahçeli futbolcuları alkışlamalı mı?'' minvalinde bir soru sordular buna, bu da ''biz zamanında UEFA şampiyonu olup Kadiköy'e gittik alkışlamadılar'' falan cart curt diye saçma bir cevap verdi. Hatta bu o programda ''Türkiye'ye dönmeyi düşünüyor musun'' sorusuna da ''hayır ama dönersem Galatasaray'a dönerim'' demişti.

Haydi eğlen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Bu alkışlama-alkışlamama denince aklıma hep Emre Belözoğlu geliyor. Maçtan 3-4 gün önce olması lazım, Ligtv Emre'yi çıkartmıştı programa, röportaj falan yapıldı, programın sonunda da ''Galatasaray taraftarı, Fenerbahçeli futbolcuları alkışlamalı mı?'' minvalinde bir soru sordular buna, bu da ''biz zamanında UEFA şampiyonu olup Kadiköy'e gittik alkışlamadılar'' falan cart curt diye saçma bir cevap verdi. Hatta bu o programda ''Türkiye'ye dönmeyi düşünüyor musun'' sorusuna da ''hayır ama dönersem Galatasaray'a dönerim'' demişti.

Haydi eğlen.

Tabii tabii.

• Biri rıdvanıngalatasaray formalı koysun ya

Sahte gazete haberini gerçek sanıyo arkadaş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.