Şimdi Ara

nereden bulabilirim sw kisa dalgo radyosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ankaradayim kisa dalga radyosu (sw) dunya radyolarini dinliyebilecegim bir el radyosu ariyorum kimler satar nerelerde satilir fiyatlari ne kadardir teknosada filan bualbilirmiyim

• upssss
  • O nedir öyle? Tüm radyolar derken? Örneğin kanadanın oil city radyosunu dinleyebilecek miyim? Anteni çanak anten kadar vardır herhalde
  • el radyosu demiş adam
  • fm değil de a-m kanalı ise dediğin, ben gittigidiyordan almıştım, 20-30tl fiyatı vardı, ankarada' da maltepe pazarında bulabilirsin sanırım.
  • yapmayin beyler 0-200 dalga boyu arasi frekans yapan yayinlari dinliyebilecegim bir radyo diyorum gunluk kullandigimz radyolar f1 f2 filan bilen vardir yani ben sw kisa dalga boylu olani ariyorum dediginiz gibi ama sw uzerinden yayin yapmasi lazim ayrica normal radyoolardaki gibi ses kalitesi filan yuksek degil frekaslar dusuk oldugu icin cok uzun mesafelere gidiyor cok cizirtili filan olyr bulutku havalarda filan iyice complexlesiyor :D ama geceleri gunesin yoklugundan midir bilmem ama daha uzun mesafelerdeki radyolari dinliyebiliyoruz oyle cok radyo yok bu frekanslarda yayin yapan sadece dunya gundemi filan anlatirlar
    bu radyoyu nerden temin edebilirim ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

fm değil de a-m kanalı ise dediğin, ben gittigidiyordan almıştım, 20-30tl fiyatı vardı, ankarada' da maltepe pazarında bulabilirsin sanırım.

evet evet evet a-m kanali oluyor oradami 20-30 tl oluyor eski model olmasina ragmen baya el ucuk fiyatmis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece a-m kanalı çalan bulamazsın zaten, hem a-m hem fm çalıyor benim aldığım radyo phillips markalı güzel bir radyo dediğim.
  • a-m yainlarini ceksin yeter fm filan isim olmaz maltepeye bakayim ozman ins iyi bi parca dusururuz
  • kısa dalga yok uzun olsa olmaz mı
  • uzununu bosver isime yaramaz xd bide bu kisa dalga radyosunda kendimiz gonderi yapabilirmiyiz yoksa sadece bir alicimi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

ankaradayim kisa dalga radyosu (sw) dunya radyolarini dinliyebilecegim bir el radyosu ariyorum kimler satar nerelerde satilir fiyatlari ne kadardir teknosada filan bualbilirmiyim

Bende var sw 10 a kadar gidiyor :)
    arada çincecmi arapçamı acayip acayip konuşuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

elimde bozuk bi tane var sadece 2 tane cekiyor biri ruslarin digeride ruslarin xd
    kisa dalga yayinlarini severim ama iyi geliyor bunyeye
  • quote:

quote:

elimde bozuk bi tane var sadece 2 tane cekiyor biri ruslarin digeride ruslarin xd

anlamıyorum vallahi böyle sessiz 2-3 kanal buluyor bir sw de kısık cazırtılı geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

quote:

quote:

anlamıyorum vallahi böyle sessiz 2-3 kanal buluyor bir sw de kısık cazırtılı geliyor :)

Alıntıları Göster
    kullanmasini bilsek (verici olarak) kisa dalga cok guzel birsey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 5 Ağustos 2012; 21:04:20 >

• Bu da mı hobi?
  • kimileri full hd tv saeyreder ps3 oynar müzik dinler bizimkide bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.