Şimdi Ara

Nereden başlayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kısmetse seneye bilgisayar mühendisliği okuyacağım ama ben şimdiden başlamak istiyorum yazılım-tasarım vb için öncesinden hiç başlamadım temelim yok yani :)

Elimde .NET Framework ile ileri c# uyuglamarı
    asp.net temelleri, sql server programlama ,asp.net ile veri tabanı uygulamaları
    İnDeign
    Dreamweaver
    AutoCAD 2011
    3ds Max
    Photoshop CS5

bu kitaplar var illa bu kitaplardan başlama şartım yok bi yerden başlamam lazım nereden başlayayım ne yapayım az akıl verin

• seneye diyorsun daha erken zorlama kendini kitapla okuyarak öğrenilecek şey değil yazılım...
  • Kitaplarla sadece temel bilgileri öğrenirsin pratikte farklı çalışman gerekir erkenden başlaman güzel bir şey en azından gittiğinde yabancılık çekmezsin
    sana tavsiyem asp.net temelleri ve dreamweaver ile basit html web sayfalarıyla başlaman sonra devamı gelir zaten iyi çalışmalar :)
  • AnaLyZe kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • Arkadaşım bilgisayar mühendisliği okuyacağım diyorsun yazdığın yazılımların hepsi tasarım yazılımı. Bilgisayar mühendisi olacaksan git c öğren git binary öğren assembly öğren. Bana kalırsa hiçbirini öğrenme git adam gibi matematik çalış.
  • Matematiğim zaten çok iyidir
    ama geometrim zayıf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu rozetten nerden bulabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.