Şimdi Ara

Nerden puro bulabilirim(online hariç)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yabanci dizileri izleye izleye canım çekti hayvan gibi.nerden temin edebilirim ucuz ve az miktarda(mümkünse tekli). Özellikle Kalın ariyorum ince istemiyorum.(istanbulda direk mekan adresi alabilriim)

Not 3 senedir cugara iciyorum, izledikce iciyorum ama kesmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Purocuda alabilirsiniz

• Gerçek puro mu arıyorsunuz yoksa puromsu, kahverengi kağıda sarılı tütün mü arıyorsunuz?
  • *siteci* kullanıcısına yanıt
    Gerçek ariyorum hocam galiba, yani bilmiyorum baş parmak kalınlığında kahverengi şekilde olsa tüm hevesimi alır.daha detayli bilgim yok purolar hakkıda

• O zaman ucuz diye aramayacaksınız. Çünkü puro demek lüks demektir. Yine de fiyatına göre kaliteli puro olarak Cohiba'yı öneriyorlar.
  • İst 4 levent/çeliktepe
    Bulut iş merkezi
    Alt kata iniyorsun orada tütüncü var

Kaçak kuçak getiriyor ama iş görüyormuş
    Abime puro alıyorum orda 2 tanesi 8tl kalın olanlarından

• konu up

baska yerlerer var mı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tekelde bulabilirsin ama, fabrika üretimli küba purosu çok iyi diyorlar sipariş verebilirsin.
  • Dükkanlardan alacağın purolar %99,9 sahte olacaktır.
    Yurtdışına gidip gelen tanıdıklarından isteyebilirsin.
    Yurtiçinde de satıcılar var ama işi bilmiyorsan sahte satabilirler.
    İlk puron o yüzden yetkili Habanos satıcılarından olsun.
    Sahtesini gerçek puro bilme. Tövbe ettirir sahte puro.
  • fazla stok kalmadı, yazları yurt dışına çıktıkça alıyorum, sayfamdan inceleyebilirsin ürünleri , kalın dediğiniz cohiba robustos ta mevcuttur haliyle bir karton winston fiyatınadır, orjinal ve nemini yitirmemiş kuba zor bulunur tr de. bulunduranda hakkını ister doğal olarak

https://www.facebook.com/Cigar-Lux-Puro-Sat%C4%B1%C5%9F%C4%B1-344547442317649/?ref=bookmarks
  • king edwrd istersen bende var.
  • ay bu aromalı pirolardan mı ?
  • Tobacco shoplarda 5 lira tanesi kalın hemde, ama iğrenç birşey beğenilecek bir şey olsa herkes içerdi pazar malı olurdu. Metroportta var mesela.

Not:6 sigarayı aynı anda yakın, aynı his

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E5CA2A6B -- 12 Mart 2016; 21:02:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde backwoods honey berry var free shoptan almıstım bır kac puro ıle , ama romeo y julıete alıstım o yuzdn elımdekı backwoodları toplam 10 paket var yanı 50 tane puro var . ısteyen olursa pm den msj atabılır ( 10 TL ) ıstanbul esentepeden elden teslım edebılırım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.