Şimdi Ara

Nerden, Nasıl Frikik Atarım? PES 2009

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
11.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıda Okuyacaklarınız Pes 2009 Official Guide dan Alınıp Tarafımdan Türkçe ye çevrilmiştir.Anlatılanları uygulayın daha çok frikik golleri attığınızı göreceksiniz.

Yöntem 1 : Very weak shot 17-20 m

Shot button + geri Yön tuşu %45 bar doldurun.Pas tuşuna basılı tutun.
    17-20 m arası yakın mesafelerde kullanırsak işe yarar.Çok Falsolu yavaş bir şuttur.

Yöntem 2 : Weak Shot 17-22 m

Shot button + geri Yön tuşu %45 bar doldurun.Yukarıdaki şuta göre biraz daha hızlı bir şut olur.17-22 m arası kullanırsak işe yarar.Şut hızı yöntem 1 den hızlı falsosu ona göre az olur.

Yöntem 3 : Sloping Shot 23-26 m

Shot Button + % 50 bar doldurun pas tuşuna basılı tutun.Şut hızı 1/4 falso 3/4 olacak şekilde top yol alacaktır.23-26 m civarından vuruşlarda kullanılırsa işe yarar.

Yöntem 4 : Standart strenght shot 26-30m

Şut butonu %50-55 arası bar doldurun.Falso 2/4, şut 2/4 olacak şekilde top yol alır.26-30 m arası etkili bir vuruştur.

Yöntem 5 : Straight Shot 26-30 m

Şut butonu %50-55 bar doldurun.Arapas tuşuna basılı tutun.26-30 m etkilidir.Falso 1/4 ,Şut gücü 3/4 olacak şekilde top yol alır.

Yöntem 6 : Strong Shot 26-30 m

Şut butonu + ileri yön tuşu %55 e yakın bar doldurun.Falso 1/4 Şut gücü 3/4 olacak şekilde top yol alır.26-30 m araı vuruşlarda kullanılabilir.

Yöntem 7 : Very Strong Shot 28-35 m

Şut butonu + ileri yön tuşu %55 bar doldurun.Arapas tuşuna basılı tutun.Falso 0/4 Şut gücü 4/4 olacak şekilde sert bir şut atarsınız.28-35 gibi uzun mesafelerde kullanıma uygundur.

Yöntem 8 : Special shot 1 23-28 m

Şut butonu + geri yön tuşu %50 bar doldurun.Arapas Tuşuna Basılı tutun.Falso 2/4 Şut gücü 2/4 olacak şekilde şut atılacaktırç23-28 m de etkili olur.

Yöntem 9 : Special shot 2 28 metre

Şut butonu + ileri yön tuşu % 50-55 bar doldurun,Pas tuşuna basılı Tutun.Falso 2/4 Şut gücü 2/4 olacak şekilde şut atılır.28 metrede etkilidir.

Not : Her vuruş Yönteminde falso vermek için top havada yol alırken yön tuşları ile falso verilebilir.

www.pesfootball.com
    ηαρѕтєя

ALINTIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 6 Ocak 2009; 8:48:17 >

• bunu ana konuyada yaz görmeyen olabilir
  • EKLEDİM BİLE
  • arkadaslar frikik atarken 2 kişi yapılıyor topa dokunan adam topa vuruyor..bunun tuşu nedir?
  • lb + rb bas adam çıkar

lb basılı tutup pasa basarsan topu önüne bırakır
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

lb + rb bas adam çıkar

lb basılı tutup pasa basarsan topu önüne bırakır

bilmiyordum.. çok iyi oldu.. tşkr..
  • Top ayaktan çıkıp barajı tam geçtiğinde yön tuşlarıyla falso veya ivme verebiliyorsanız bi de juninho gibi bi silahınız varsa her türlü gol olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pspde ne yapacağızz
  • bende bunları arıyordum
    biraz bunlarla yetindikten sonra kendi tekniğimi geliştiririm
    saol
  • antreman modunda ortasahanın tam çizgisinden gol attım
    ortayla
    şutlada attım
    ama direk girmedi tabi
    top sekti gol oldu 2-3 kere attım öyle bir daha deniyimi olursa eklerim
  • Emeğe saygı süper konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wizzyy

Emeğe saygı süper konu

Çok güzel bir paylaşım + rep
  • SüpeR konu qeRçkten eLleRine saqLık. . .!

bn fRikik ataRken içe saq taRafta ise saq ayakLı oyuncu aLıp şutu attıktan snRa hem saq we iLeRi butona hmde L1'E basıoRm hem çok hızLı hmde falsolü qdioR top soL içnde tam teRsi qeçeRLi süpeRdiR deneyin. . .

NOT : kaRşınızda baRceLona yani vaLdez waRsa kaLenin önünden kapattıqı köşeye en seRt wuRan oyuncunuzLa wuRun qaRanti qoL oLuR iLeRi tuşu iLe

2.Not : qene kaLe önünde biR fRikik kuLLanıoRsanz weya uzaktan da oLuR ama çok deqiL kaLecinin uzak oLduqu diReqe doqRu hedef aLın qeRi yön tuşuna basıLı tutun sonuna kadaR oRta tuşuna basın %99 qaRanti weRioRum. . . . kesinLikLe 1 numaRaLı fRikik taktiqinz oLucak

• Ben bu vuruş tekniklerini pes 2008'de öğrenmiştim.
    Şimdi tello ile frikiği rahatlıkla hele 17-20 metre arasında harika atıyorum.
    Çok güzel paylaşım teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüso58 -- 15 Şubat 2009; 21:49:32 >
  • saolun süper paylaşım..
  • guzel paylasım herkese katkısı olur bu bilgilerin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemReCn

SüpeR konu qeRçkten eLleRine saqLık. . .!

bn fRikik ataRken içe saq taRafta ise saq ayakLı oyuncu aLıp şutu attıktan snRa hem saq we iLeRi butona hmde L1'E basıoRm hem çok hızLı hmde falsolü qdioR top soL içnde tam teRsi qeçeRLi süpeRdiR deneyin. . .

NOT : kaRşınızda baRceLona yani vaLdez waRsa kaLenin önünden kapattıqı köşeye en seRt wuRan oyuncunuzLa wuRun qaRanti qoL oLuR iLeRi tuşu iLe

2.Not : qene kaLe önünde biR fRikik kuLLanıoRsanz weya uzaktan da oLuR ama çok deqiL kaLecinin uzak oLduqu diReqe doqRu hedef aLın qeRi yön tuşuna basıLı tutun sonuna kadaR oRta tuşuna basın %99 qaRanti weRioRum. . . . kesinLikLe 1 numaRaLı fRikik taktiqinz oLucak

Senin Türkçe öğretmeninin ben ta.....

• Harika bir paylaşım bende arıyordum bunu
  • Bugüne kadar bir sürü maç yaptım bir sürüde frikik attım ama anca 1 tanesini gol yapabildim Güzel bi bilgi ama 1 tuşa bas sonrasında %45lere getir birde şu tuşa bas .... hepsi bana zor geliyo yaaa
  • tesekkürler. gercekten güzel olmus.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.