Şimdi Ara

Nerden çıktı bu SUPERB YAA! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bir seat exeo kullanıcısıyım ve çok memnunum bu araç gerçekten bire bir audi a4 kasanın 2006-2009 arası çıkardığı kasanın seata verilerek makyajlanmasıyla oluşturulmuş bir araç.Marka Audi den seata dönüncede haliylede fiyatı bu oluyor ben 37,5 milyara aldım birde landi tüp taktım lokum gibi oldu.Motoru 1,6 olduğundan pek çok insanı tatmin etmiyor ama dediğim gibi ben çok memnunum motoruda birebir Audi ,Passat, Golf,octavia ve leonda kullanılan motor.Ben gerçekten marka fanatiklerine teşekkür ediyorum öyle olmasa 38bin euroya zamanında satılmış arabayı ve halen 2. eli 40 milyarın üstünde olan bu aracı bu fiyata alamazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 5 Ocak 2011; 13:43:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT87

Superb'le audi a6 aynı banttan çıkıyor.passat'tan daha kaliteli bence.

çek cumhuriyetinde üretilen superb ile almanyada üretilen a6 nasıl aynı banttan çıkıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

quote:

Orijinalden alıntı: nıght1

quote:

kalite olarak ne passat, ne avensis, ne accord, ne insignia, ne de lagunayla yarışabilir bence. ama boyutları, vw ürünü olması, cazip motor seçenekleri ve uygun fiyatı akılları karıştırıyor.

arabayı ınceledınız veya surdunuzmude bu yorumu yapıyorsunuz...

inceledim ama sürmedim.

çünkü çok ıddalı konusyorsunz saydıklarınızn hepsını surun ınceleyın sonra superb i sürün ondan sonra yorum yapın ıddalı bır sekılde.ınsanları yanıltmayın....sürmedıgınız bır araba hakkında bukadar konusmayınız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kalite olarak ne passat, ne avensis, ne accord, ne insignia, ne de lagunayla yarışabilir bence. ama boyutları, vw ürünü olması, cazip motor seçenekleri ve uygun fiyatı akılları karıştırıyor.

inceledim ama sürmedim.

çünkü çok ıddalı konusyorsunz saydıklarınızn hepsını surun ınceleyın sonra superb i sürün ondan sonra yorum yapın ıddalı bır sekılde.ınsanları yanıltmayın....sürmedıgınız bır araba hakkında bukadar konusmayınız.

siz bu kadar superbi övüyorsunuz da o yüzden merak ediyorum gidip diğer araçları sürdünüz mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT87

Hahaha çok ince bı espri ama seviye düşük fabrika verilerine göre söylüyorum kafadan uydurma seyler değil!

hadi siz işin fanatizanlığındasınız da diğer arkadaşlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Bir arabaya hakettiğinden fazla değer vermeyin sonra gidip yine jetta, passat alıyorsunuz almadan superb iş almaya gelince yok. Bana göre önce marka imajını düzeltmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the best or nothing -- 5 Ocak 2011; 17:24:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demon

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

kalite ayrıntıda gizlidir

Zaten bunu idrak eden birisi, hayatta iki süslü donanıma kanıp, bir skodayı bir Volkswagen'e tercih etmez...

skodaların alayı gorunmeyen ayrıntılarda bes para etmez araclardır. Kesinlikle bir Volkswagen ile aynı kefeye konmamalıdır...

Merak ediyorum gerçekten. Hiç kendi paranızla araba aldınızmı? Aldı iseniz markası nedir?

opel
    bmw
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

inceledim ama sürmedim.

siz bu kadar superbi övüyorsunuz da o yüzden merak ediyorum gidip diğer araçları sürdünüz mü?

ben superb mukemmel bır araba demıyorum sıze ama saydıgınız arabalardan asagı degıl dıorum sadece.bunda uzatacak bsıey yok surdum kullandım hepsını ınceledım ona göre konusuyorum.marka fanatıklıgıde degıl bu her seye bu bole su sole dıe fıslemeyın arkkdaslar.
  • Night arkadasa katılıyorum teşekkür ederim tek beni anlayan kisi o.Bunun fanatizanlikla ne alakası var?Ben niye bı aracın fanatiği olayım sapikmiyim?Arabayı beğenirim alırım binerim.Yani sadece markaya bakarak aldanma git sür bin cogu lux arabadan güzel ben sadece dogruları söylüyorum.
  • ya o değil de araba gerçekten çok çirkin.
  • quote:

Herşey diz mesafesi demek değildir arkadasim. Madem okadar diz mesafesi hastasısın al bir pikap at tabureyı arkasına geç arkasına otur madem?

PİTON'un sırf iç döşemeleri superb'i satın almaya, ve yine bu aracın tüm arge ve teknolojık altyapı masrafları ise superb denen içi fos teneke yıgınının tum fabrıkasını satın almaya yeter...

Forumdaki tüm saçmalıkları toplasak, şu adamın saçmaladıklarını karşılamaya yetmez.
  • 15 yıl kullandığımız tam otomatik (ama elektromekanik kontrollü) Alman malı Constructa marka ÇAMAŞIR MAKİNESİNİ evinde böyle bir alet olmayan yayla komşumuza hediye ettik, çok uzun yıllar önce. Kadın George Clooney'le nikah yapmış kadar sevindi, ben ise makineden kurtulduğumuz için sevindim. Sonra biz ARÇELİK'in tam otomatik (ama elektronik kontrollü) efsanevi 5500E modelini aldık, gerçekten herşeyi kusursuz yapıyordu, annem bayıldı bu yeni makineye. Geçen yıl taşındığımda da ben yeni bir ARÇELİK çamaşır makinesi aldım, kiri ölçüyor, deterjanı ayarlıyor, filtreyi ters osmosis yöntemiyle kendisi temizliyor, kırışık önlüyor, SuJeti ve DirectDrive özellikli acaip birşey, eşim bayıldı bu makineye.

Teknoloji geliştikçe bayılan bayılana.

Ama buradaki fark insanların teknoloji ile NE ZAMAN KARŞILAŞTIKLARI. Komşumuz çok geç karşılaşmıştı, herkes Almanya'da çöpe atarken kendisi cennette geziyordu. Demek ki sadece NE değil, NE ZAMAN da önemli. Bizler ABS, AirBag, 16V, Klima, Dört Cam Otomatik, UKMK ve Hill Holder gibi zil ve zurnalarla 10-12 yıl önce tanıştık ve büyülendik, ama Almanlar 20, Mercedes kullananlar da 30 yıl önce tanıştılar. Şimdi tam donanım sıfır bir E-Klasse kullanan Alman herhalde ağzıyla gülüyordur buradaki otomobil sektörüne. 2011 model 1.4 TSI veya 1.6 TDI motorlu bir SKODA Superb donanım, kalite, tasarruf ve fiyatıyla TABİ Kİ ve DOĞAL OLARAK biz otomobil sahiplerini büyüleyecek, ama bu aracın sunduklarını 20-30 yıl önce zaten kullanan, bilen ve tadına bakanlar kabak tadı alacaktır.

Dünyada herşey görecelidir. The Division Bell'e göre SKODA SUPERB bir tenekedir, kendince haklıdır, başkasına göre PASSAT'a bin basar, o da kendince haklıdır. İkisi de sonuçta arabadır, teneke veya platin, ama bu sonuç farklı hesaplamalar neticesinde ortaya çıkar. Bunu da engellemek imkansız, çünkü herkesin değerlendirmesi farklıdır.

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified
    quote:

Herşey diz mesafesi demek değildir arkadasim. Madem okadar diz mesafesi hastasısın al bir pikap at tabureyı arkasına geç arkasına otur madem? PİTON'un sırf iç döşemeleri superb'i satın almaya, ve yine bu aracın tüm arge ve teknolojık altyapı masrafları ise superb denen içi fos teneke yıgınının tum fabrıkasını satın almaya yeter...

Forumdaki tüm saçmalıkları toplasak, şu adamın saçmaladıklarını karşılamaya yetmez.
  • olay yine dönüp dolaşıp göreceliğe geliyor yani...

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

15 yıl kullandığımız tam otomatik (ama elektromekanik kontrollü) Alman malı Constructa marka ÇAMAŞIR MAKİNESİNİ evinde böyle bir alet olmayan yayla komşumuza hediye ettik, çok uzun yıllar önce. Kadın George Clooney'le nikah yapmış kadar sevindi, ben ise makineden kurtulduğumuz için sevindim. Sonra biz ARÇELİK'in tam otomatik (ama elektronik kontrollü) efsanevi 5500E modelini aldık, gerçekten herşeyi kusursuz yapıyordu, annem bayıldı bu yeni makineye. Geçen yıl taşındığımda da ben yeni bir ARÇELİK çamaşır makinesi aldım, kiri ölçüyor, deterjanı ayarlıyor, filtreyi ters osmosis yöntemiyle kendisi temizliyor, kırışık önlüyor, SuJeti ve DirectDrive özellikli acaip birşey, eşim bayıldı bu makineye.

Ama buradaki fark insanların teknoloji ile NE ZAMAN KARŞILAŞTIKLARI. Komşumuz çok geç karşılaşmıştı, herkes Almanya'da çöpe atarken kendisi cennette geziyordu. Demek ki sadece NE değil, NE ZAMAN da önemli. Bizler ABS, AirBag, 16V, Klima, Dört Cam Otomatik, UKMK ve Hill Holder gibi zil ve zurnalarla 10-12 yıl önce tanıştık ve büyülendik, ama Almanlar 20, Mercedes kullananlar da 30 yıl önce tanıştılar. Şimdi tam donanım sıfır bir E-Klasse kullanan Alman herhalde ağzıyla gülüyordur buradaki otomobil sektörüne. 2011 model 1.4 TSI veya 1.6 TDI motorlu bir SKODA Superb donanım, kalite, tasarruf ve fiyatıyla TABİ Kİ ve DOĞAL OLARAK biz otomobil sahiplerini büyüleyecek, ama bu aracın sunduklarını 20-30 yıl önce zaten kullanan, bilen ve tadına bakanlar kabak tadı alacaktır.

Dünyada herşey görecelidir. The Division Bell'e göre SKODA SUPERB bir tenekedir, kendince haklıdır, başkasına göre PASSAT'a bin basar, o da kendince haklıdır. İkisi de sonuçta arabadır, teneke veya platin, ama bu sonuç farklı hesaplamalar neticesinde ortaya çıkar. Bunu da engellemek imkansız, çünkü herkesin değerlendirmesi farklıdır.

quote:

quote:

Herşey diz mesafesi demek değildir arkadasim. Madem okadar diz mesafesi hastasısın al bir pikap at tabureyı arkasına geç arkasına otur madem? PİTON'un sırf iç döşemeleri superb'i satın almaya, ve yine bu aracın tüm arge ve teknolojık altyapı masrafları ise superb denen içi fos teneke yıgınının tum fabrıkasını satın almaya yeter...

• olay yine dönüp dolaşıp göreceliğe geliyor yani...

quote:

15 yıl kullandığımız tam otomatik (ama elektromekanik kontrollü) Alman malı Constructa marka ÇAMAŞIR MAKİNESİNİ evinde böyle bir alet olmayan yayla komşumuza hediye ettik, çok uzun yıllar önce. Kadın George Clooney'le nikah yapmış kadar sevindi, ben ise makineden kurtulduğumuz için sevindim. Sonra biz ARÇELİK'in tam otomatik (ama elektronik kontrollü) efsanevi 5500E modelini aldık, gerçekten herşeyi kusursuz yapıyordu, annem bayıldı bu yeni makineye. Geçen yıl taşındığımda da ben yeni bir ARÇELİK çamaşır makinesi aldım, kiri ölçüyor, deterjanı ayarlıyor, filtreyi ters osmosis yöntemiyle kendisi temizliyor, kırışık önlüyor, SuJeti ve DirectDrive özellikli acaip birşey, eşim bayıldı bu makineye.

quote:

quote:

• Konu Superb in kalitesinden açılmışken birden Passat-Superb karşılaştırmasına dönmüş.Benzer yanları tartışılır olmuş.

Bu da gösteriyorki Superb, Passat kalitesinde bir arabaki onun ismi işitildiğinde ilk akla Passat geliyor.

Yani daha doğrusu Superb hakkındaki görüşümü belirtmek gerekirse;

Passat kalitesinde ve ondan daha ucuz orta sınıf bir araç...
  • Fransızlar sümüklü böcek ve kurbağa bacağı yer.
    Vietnamlılar köpek, kedi, sıçan, cardın yer.
    Böcek, yılan, kertenkele yiyenler.
    Ayılar armut ve somon yer.
    Çinliler süt içemez.

Herkes de birbirine "cık cık cık" der, sonra de arkasına eklerler "ne kadar lezzetli olduğunu bir bilseler..."

Biz Adanalılar ŞIRDAN, MUMBAR, İŞKEMBE gibi şeylere bayılırız, ama KOKOREÇ hiçbir zaman tam olarak tutmadı. Türkiye'de akraba evliliği yasak ama kuzeniyle evlenen evlenene, amcakızı, teyzekızı, dayıoğlu pek revaçta, hem mal bölünmez, hem tanıdık, kardeşler dünür olduyorlar, fakat Avrupalılar (!) için bu ensest sayılıyor, onlara göre çok yakın kan bağı var, bize göre mahzur yok, sakınca yok.

Öğretmen kıskançlık krizine girmiş, gitmiş eski sevgilisi ve onun nişanlısını apartmanın kapısında öldürmüş. Ona göre ihanetin bedeli ölümdü ve ölümü de "haketmişlerdi" ama bize göre bu canilik, vahşet ve bunun bedeli ömür boyu hapisti. Hata yaptığını ne zaman anlayacak? Pişman olacak mı, üzülecek ve vicdan azabı çekecek mi? Motif "crime passionelle" miydi? Ona göre, bize göre?

Herşey bir şeye veya bir yere GÖRE, yani GÖRECELİ, aynen Tilkinin Dönüp Dolaştığı Yer gibi...

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

olay yine dönüp dolaşıp göreceliğe geliyor yani...

• quote:

Fransızlar sümüklü böcek ve kurbağa bacağı yer.
    Vietnamlılar köpek, kedi, sıçan, cardın yer.
    Böcek, yılan, kertenkele yiyenler.
    Ayılar armut ve somon yer.
    Çinliler süt içemez.

Herkes de birbirine "cık cık cık" der, sonra de arkasına eklerler "ne kadar lezzetli olduğunu bir bilseler..."

Biz Adanalılar ŞIRDAN, MUMBAR, İŞKEMBE gibi şeylere bayılırız, ama KOKOREÇ hiçbir zaman tam olarak tutmadı. Türkiye'de akraba evliliği yasak ama kuzeniyle evlenen evlenene, amcakızı, teyzekızı, dayıoğlu pek revaçta, hem mal bölünmez, hem tanıdık, kardeşler dünür olduyorlar, fakat Avrupalılar (!) için bu ensest sayılıyor, onlara göre çok yakın kan bağı var, bize göre mahzur yok, sakınca yok.

Öğretmen kıskançlık krizine girmiş, gitmiş eski sevgilisi ve onun nişanlısını apartmanın kapısında öldürmüş. Ona göre ihanetin bedeli ölümdü ve ölümü de "haketmişlerdi" ama bize göre bu canilik, vahşet ve bunun bedeli ömür boyu hapisti. Hata yaptığını ne zaman anlayacak? Pişman olacak mı, üzülecek ve vicdan azabı çekecek mi? Motif "crime passionelle" miydi? Ona göre, bize göre?

Herşey bir şeye veya bir yere GÖRE, yani GÖRECELİ, aynen Tilkinin Dönüp Dolaştığı Yer gibi...

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

olay yine dönüp dolaşıp göreceliğe geliyor yani...

Abi, kurbağa bacağı lezzetli, zaten söylemesen kurbağa olduğunu kimse anlamaz.
    Dana şnitzele benziyor.
  • Görüntüsü bence passat tan daha güzel. Özellikle yeni kasa passat hiç hoşuma gitmedi. 1.4 tsi 45.000TL ; 1.6tdi ise 52-53.000TL civarında. C sınıfı Corolla - Jetta nın bu fiyatlara satıldığını düşünürsek fiyatı çok makul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhkilinc

Görüntüsü bence passat tan daha güzel. Özellikle yeni kasa passat hiç hoşuma gitmedi. 1.4 tsi 45.000TL ; 1.6tdi ise 52-53.000TL civarında. C sınıfı Corolla - Jetta nın bu fiyatlara satıldığını düşünürsek fiyatı çok makul.

bana kalırsa da fıyatı guzel.corolla almaktansa superb daha ıyı

ekleme:fakat 1.4 ton agırlıgındakı otomobılı 1.4 tsı ne derece tasır?tasısa ne yakar?dızel modelı daha ıyı gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 10 Mayıs 2011; 20:15:00 >
  • Passat ve superb.. iki aracı da ikişer gün kullandım ve tercihimi soracak olursanız superb derim. Passattan aşağı kalır hiçbir yani yok ve diz mesafesiyle passattan daha konforlu bir araç. Aynı motor, daha fazla donanım, daha fazla konfor daha ucuza alınabiliyorsa tabi ki tercihim superb olur.
    Bana göre diğer goruşler marka fanatikligi ve "passatın karizmasi var" düşüncesinden öteye geçemez.
  • Yaa geçin bunları biri vosvos öteki de çarpık bacak skoda işte. Marka algılaması ne olacak..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.