Şimdi Ara

Nerden çıktı bu SUPERB YAA! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrusu elbette SUPERB'dir. Yapılan yanlışı vurgulamak için SÜPER-"B" şeklinde belirttim. Bunun sebeplerini sosyokültürel seviyede aramak gerek. Ülkemizde SUPER yıllarca NORMAL Benzin ve SÜPER Benzin çeşidinden ötürü bilinirdi, Amerikan sinemasının ülkemizi istila etmesi ve Yeşilçam'ı bitirmesi dalgasında sıralama ölçütü olarak ÇOK İYİ anlamındaki PEKİYİ gitmiş ve SÜPER gelmiş. tabi SKODA da "SUPERB" modelini tekrar canlandırınca SUPER ve SUPERB çakışması (herhalde de bir tek ülkemizde) meydana gelmiştir.

SUB ve SUPER = Latince seviye tanımlamalarıdır. SUB = ALT (SUBMARINE = DENİZALTI) ve SUPER = ÜST (SUPERVISION) ve SUPERB = ÜSTÜN

http://en.wiktionary.org/wiki/superb

quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc
    Taner bey sizin de kullandığınız gibi birçok kişi bu araç için süper-b diyor bunun bir nedeni var mı acaba?

Adjective

superb (comparative superber, superlative superbest)

1.first-rate; of the highest quality; exceptionally good (ilk sırada; en yüksek kalitede; olağanüstü iyi)
    Synonyms (Eşanlamlısı)
    - excellent (mükemmel)
    - superlative (üstün)

Derived terms superbly

Nerden çıktı bu SUPERB YAA!

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

superb = phaeton (görecelidir)

çüş.

göreceli kavramı size ne ifade ediyor?

Lada Samara Sport 3k= SL 55 AMG(görecelidir.)

Orijinalden alıntı: canozpinar

D segmenti olup da F segmentinin arka diz mesafesini sunabilen tek araç galiba kendisi. Çok geniş ve kaliteli bir araç.

Herşey diz mesafesi demek değildir arkadasim. Madem okadar diz mesafesi hastasısın al bir pikap at tabureyı arkasına geç arkasına otur madem?

PİTON'un sırf iç döşemeleri superb'i satın almaya, ve yine bu aracın tüm arge ve teknolojık altyapı masrafları ise superb denen içi fos teneke yıgınının tum fabrıkasını satın almaya yeter...

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • Peki nedir o zaman "OTOMOBİL" ... ?

PASSAT çöp, SUPERB teneke, GOLF manyaklık, FRANSIZLAR yatakta ve İTALYANLAR mutfakta iyi, Almanlar sadece BMW-MERCEDES-PORSCHE'nin en iyi temsilcileri ile elebilirler, tüm AMERİKAN V8'ler saf kas, el yapımı egzotikler mi GERÇEK otomobil? Japonlar'ı tek kalemde silelim mi? Koreliler zaten şansı yok bu durumda, VOLVO-SAAB bir köşede oturup duruyorlar.

Milletin cebindeki kuruşları belli, pazarda domatesin fiyatı da belli. Fileye ancak bu kadar sığıyor. Yoksa emin ol ben de bir PAGANI ZONDA sürmek isterdim ama sahip olmak istemezdim. PASSAT bir ORTA sınıf araç, bundan sonra benim yaşım ve zevkim E sınıfı bir araç kaldırır... Sabır ve kısmet ama herşey zamanla, o nedenle SUPERB de alıcı bulacak, teneke yığını tanımı biraz acı olmuş. Herkes elimdeki parayı parmaklarının arasında sımsıkı tutarken otomobil almaya gidiyor, bunlar mass volume otomobiller, toplu tüketime yönelik. Biz halk olarak D sınıfı araçlara 2000 yılından sonra daha fazla kavuşmaya başladık.

Evet, belki SUPERB & CO. sizin beklentilerinize yaklaşamaz bile ama birçok kişininkini aştığı da ortada.

Gerçekten de herşey göreceliymiş...

quote:

quote:

D segmenti olup da F segmentinin arka diz mesafesini sunabilen tek araç galiba kendisi. Çok geniş ve kaliteli bir araç.

Herşey diz mesafesi demek değildir arkadasim. Madem okadar diz mesafesi hastasısın al bir pikap at tabureyı arkasına geç arkasına otur madem? PİTON'un sırf iç döşemeleri superb'i satın almaya, ve yine bu aracın tüm arge ve teknolojık altyapı masrafları ise superb denen içi fos teneke yıgınının tum fabrıkasını satın almaya yeter...

quote:

Herşey diz mesafesi demek değildir arkadasim. Madem okadar diz mesafesi hastasısın al bir pikap at tabureyı arkasına geç arkasına otur madem?

PİTON'un sırf iç döşemeleri superb'i satın almaya, ve yine bu aracın tüm arge ve teknolojık altyapı masrafları ise superb denen içi fos teneke yıgınının tum fabrıkasını satın almaya yeter...

superb denen fos teneke yığını 'piton' un altyapı argesi tüm fabrikayı alır

DH ESOGU
    Öğrencileri
  • quote:

quote:

Benim mesajımda "PİTON" kelimesi geçiyor mu acaba? Ben sadece aracın diz mesafesinden bahsettim ki burada bir yanlışlık yok. Ayrıca sınıfının kaliteli araçları arasındadır Superb. Bir hışımla cevap yazmadan önce iyi oku mesajlarımı.

Teneke yorumun da ayrıca bitirdi beni. Sen hayatında teneke görmemişsin anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 27 Aralık 2010; 22:57:41 >
  • italyanlar sadece mutfakta iyi değil. barda tam bir kızı ayartıyorum hafif alkol de var. işemeye gidip geri geldiğimde italyanın teki kızın dudağında. ne ara yapıtın ne ara öptün be birader? ben tüm gecemi o kıza endeksledim, adam işeme için geçen 3 dakikalık sürekçe kızı aldı götürdü.

bir de avrupada kızlar arasında italyanların gizemli bir şöhreti var artık ne veriyorlarsa kızlara bu kadar ünlü olabilecek bilemiyorum bazıları rocconun bunda bir parmağı var diyor gerçi

dertli dertli bir arkadaşıma anlatırken bu olayı tamamen aynısının kendi başına da geldiğini söylediğinde içim rahatladı biraz

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Peki nedir o zaman "OTOMOBİL" ... ?

PASSAT çöp, SUPERB teneke, GOLF manyaklık, FRANSIZLAR yatakta ve İTALYANLAR mutfakta iyi, Almanlar sadece BMW-MERCEDES-PORSCHE'nin en iyi temsilcileri ile elebilirler, tüm AMERİKAN V8'ler saf kas, el yapımı egzotikler mi GERÇEK otomobil? Japonlar'ı tek kalemde silelim mi? Koreliler zaten şansı yok bu durumda, VOLVO-SAAB bir köşede oturup duruyorlar.

quote:

superb = phaeton

çüş.

superb passat almak isteyip de o parayı bomboş passat'a vermek istemeyenlerin adlığı bir araç bence, donanım olarak ayrıntı olarak passat'ın yanından da geçemez, kalite ayrıntıda gizlidir
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R
  • herşey forumdan ibaret değil

bakınız satış rakamları

•  Nerden çıktı bu SUPERB YAA!

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

quote:

superb = phaeton

çüş.

superb passat almak isteyip de o parayı bomboş passat'a vermek istemeyenlerin adlığı bir araç bence, donanım olarak ayrıntı olarak passat'ın yanından da geçemez, kalite ayrıntıda gizlidir

ayrıntı derken neyi kastettiniz tam olarak açıklayabilirmisiniz? yanlış anlamayn sataşma olarak sormuorm merakımdan

DH ESOGU
    Öğrencileri
  • quote:

Peki nedir o zaman "OTOMOBİL" ... ?

Milletin cebindeki kuruşları belli, pazarda domatesin fiyatı da belli. Fileye ancak bu kadar sığıyor. Yoksa emin ol ben de bir PAGANI ZONDA sürmek isterdim ama sahip olmak istemezdim. PASSAT bir ORTA sınıf araç, bundan sonra benim yaşım ve zevkim E sınıfı bir araç kaldırır... Sabır ve kısmet ama herşey zamanla, o nedenle SUPERB de alıcı bulacak, teneke yığını tanımı biraz acı olmuş. Herkes elimdeki parayı parmaklarının arasında sımsıkı tutarken otomobil almaya gidiyor, bunlar mass volume otomobiller, toplu tüketime yönelik. Biz halk olarak D sınıfı araçlara 2000 yılından sonra daha fazla kavuşmaya başladık.

Evet, belki SUPERB & CO. sizin beklentilerinize yaklaşamaz bile ama birçok kişininkini aştığı da ortada.

Gerçekten de herşey göreceliymiş...

quote:

quote:

Herşey diz mesafesi demek değildir arkadasim. Madem okadar diz mesafesi hastasısın al bir pikap at tabureyı arkasına geç arkasına otur madem? PİTON'un sırf iç döşemeleri superb'i satın almaya, ve yine bu aracın tüm arge ve teknolojık altyapı masrafları ise superb denen içi fos teneke yıgınının tum fabrıkasını satın almaya yeter...

adam gibi karsilastirmalar yapin, adam gibi tepkiler alın.

evet kendı sınfıı ıcerısınde(D, fazlası değil!) belırlı bır yere sahıp bır otomobıl olabilir lakin Phaeton gibi bir aracın yanında maalesef sokagın kosesınde duran çöp tenekesinden dahada fazla bişey ifade etmez...

• quote:

kalite ayrıntıda gizlidir

Zaten bunu idrak eden birisi, hayatta iki süslü donanıma kanıp, bir skodayı bir Volkswagen'e tercih etmez...

skodaların alayı gorunmeyen ayrıntılarda bes para etmez araclardır. Kesinlikle bir Volkswagen ile aynı kefeye konmamalıdır...

• quote:

Nerden çıktı bu SUPERB YAA!

arkadaki arabanın duruşunda meymelet yok daha...

• Ayşen Gruda = Candice Swanepoel (göreceli değildir. )

Seksi video için tıklayınız. Bu arada çalan şarkılar gerçekten güzel.
    Superb = MAN 33 Desek juke oturur bence...

Orijinalden alıntı: baweraltunkanat

quote:

quote:

quote:

superb = phaeton

çüş.

ayrıntı derken neyi kastettiniz tam olarak açıklayabilirmisiniz? yanlış anlamayn sataşma olarak sormuorm merakımdan

passat'ta ince ince düşünülmüş o kadar çok özellik vardır ki, hayrete düşersiniz, Taner Abi bu mesajımı okursa örnekler verebilir, ben de Passat forumundan okuyordum ama şimdi ben verirsem bu bilgiler yanlış/eksik olabilir, superb bu bakımdan passat'ın yanında daha basit kalıyor, iki araca da bindim, superb'in arkasında yolculuk yaptım gerçekten çok şaşırmıştım diz mesafesine ama o kadar da abartılacak bir araç değil, sadece geniş o kadar, donanım olarak güvenlik olarak çoğu c sınıfı araçla aynı donanımları barındırıyor
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R
  • Fabia = C-classe

Octavia = E-classe

Superb = S-classe

Görece mi?

Ne görecesi, görece ne arar la dh de

Orijinalden alıntı: Polemik

Ayşen Gruda = Candice Swanepoel (göreceli değildir. )

Seksi video için tıklayınız. Bu arada çalan şarkılar gerçekten güzel.

+18

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.