Şimdi Ara

NERDEN BULURUM? = Chevrolet Impala 1967 Tek kapı 8 silindir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
30.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Chevrolet Impala 1967 Tek kapı 8 silindir " bu arabayı türkiyede bulmak zormu... siyah tercihim ama bulamıyorum hiçbiyerde

• Önce "Chevrolet Impala 1967 Tek kapı 8 silindir " i bul sonra siyahını düşünürsün...Koleksiyonerlede olur bu tür araçlar ancak ne için istiyorsun koleksiyon felan mı ? Gündelik olamayacağına göre..
  • kolleksiyon değil kullanmak için istiyorum =) çok sevdiğim bir araç neden olmasın ki... Amerikada cok var ama türkiyede lazım... ordan getirtmekte baya zordur sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamecii

kolleksiyon değil kullanmak için istiyorum =) çok sevdiğim bir araç neden olmasın ki... Amerikada cok var ama türkiyede lazım... ordan getirtmekte baya zordur sanıyorum

Ordan getirmeyi unut..Gündelik kullanamazsın zaten hafta sonları keyif için süreceksen ancak...4 kapı impala vardı tanıdıkta..Takla attı bitti gitti araç..Hala hatırlarım içim kötü olur..
  • quote:

"Chevrolet Impala 1967 Tek kapı 8 silindir " bu arabayı türkiyede bulmak zormu... siyah tercihim ama bulamıyorum hiçbiyerde

Eğer maddi durumun iyise, ithalat belgesi olan bi galeriyle git görüş, amerikadan getirebilirsin

100 bin dolar tutar aşağı yukarı
  • tabi haftasonlarıda olabilir ama 2 kapı lazım 4 kapılar orjinal gelmiyo bana nedense sevmiyorum ve hep 4 kapı var 2 bulamadım.... ordan getirtmeyi neden unutiyim çokmu phalıya kaçar
  • 100 bin dolar çok para yeni gidip orda alırım orda yaşarım daha ucuza gelir :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

100 bin dolar çok para yeni gidip orda alırım orda yaşarım daha ucuza gelir :S

avrupada bi tanıdığın varsa orda bulmaya çalış impala onların üzerine kayıtlı olsuni türkiyeye getir sür 6 ay, sonra sat yeni bi impala al onu getir vs vs :D

al almanyadan sana impala :D

• tamamda 1967 değil ki bu... buda güzel tabiki ama 67 nin yeri ayrı =) o dedigin işde baya bi uzun :D

• al bunla takıl biraz, seversen getirtiriz.

• olurmu ya canavar bu canavar :D bunu siyaha boyıcan tamamdır :D
  • supernatural etkisi olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

supernatural etkisi olmasın

Bunu yazmaya girmiştim
  • buna nasıl benzin dayandıracan. tüp mü takıracan yoksa

Q7 ye taktıran gördüm. bunuda hor görmem.
  • Adapazarında görmüştüm sanırım.Siyahtı.
  • supernaturalmi buda tüp gibi bişeymi yaw motor etkisi gibi :S duymadm ama markamı yaw
  • Bende bu aracin hastasiyim, 1959 Cadillac Eldorado

• Adana'da 1969 modeli var, ama 6 silindir, 2 yılla ve 2 silindirle kaçırdın ama araba çok iyi durumda. Devasa boyut, muhteşem heybet!

Plaka No 01 SR 747
    Marka CHEVROLET
    Model 1969
    Sahiplik Belge Tarihi 25/07/1995
    Tescil Birimi ADANA
    Renk 1 GRİ (Bronz)
    Renk 2 BİLİNMİYOR
    Cinsi OTOMOBİL
    Çalıntı mı? HAYIR
    Hak Mahrumiyeti YOK

Tansel ustayı aramayı bir dene (322) 435-2660, kimde ne var, bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 25 Kasım 2010; 19:53:51 >
  • bi bakmak lazım saol adana izmire nekadar uzak olsada 67 model bulsam 8 silindir tek kapı van a bile giderim yani :S
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.