Yahu nasıl iş yahu şu hani deneyim falan önemliydi? hani staj yapmak iyidi 4.sınıf öğrencisiyim şuana kadar 4 kurumsal şirkette staj yaptım biri bankanın operasyon bölümü diğeri ise orta düzey stajyerlik ama yok yahu yok saçma sapan maaş teklifi ediyorlar kariyerde yeni mezuna tıklıyorum satış danışmanlığından geçilmiyor bu ülkede 3 pozisyon açılıyorsa 4 tanesi satış danışmanlığı yahu. stajyerlik gelsin adam gibi bir maaş versinler bana yeter şuanlık ama ne arayan var ne soran not:istanbulda bir devlet üniversitesinde ingilizce işletme okuyorum.
not2:sinirden kelime hatası yapmış olabilirim kusuruma bakmayın devrik cümle bulunabilir
Gerçek hayata hoş geldin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
sizin beklentileriniz nasıldı?
Otur soluklan hele,daha yolun başındasın
quote:
Orijinalden alıntı: modifiye.jones
sizin beklentileriniz nasıldı?
beklentim satış danışmanlığı değil ayrıca bu durumda olan bir ben değilim otomotiv mühendisi olan arkadaşımda 2 aydır saçma yerleri saymazsak mülakata çağırılmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
Otur soluklan hele,daha yolun başındasın
hocam inan soluklanmak bile zaman kaybı geliyor,yolun sonuda pek iyi değil gibi sanki
özel sektör ölü (TR'deki 1-2 üniversite dışındakiler asgari ücret ile başlıyor çoğuda iş bulamıyor) millet kamuya yöneldi puanlar deli gibi arttı, 4-5 yıl sonra Full çekenler atanacak sadece böyle giderse
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme