Şimdi Ara

Nerde kaldın FORZA 3????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yav arkadaşlar şöyle azımızın tadıyla güzel bi yarış oynu oynayamaz olduk. Valla forza2 oynuyorm haala ama artık forza 3 çıksın yav. Diğer hiçbi oyun forza gibi tat vermiyo. Ne pgr4, ne burnout, ne nfs undercover.

Forza 3 çıkmasını sabırsızlıkla bekleyen sadece ben miyim? İnternette filanda baktım hiç dorudüzgün bişey bulamadım hakkında. Bu başlık altında bence forza3 hakkında ssler videolar toplayalım..

• forza 3 ün çıkmasını sabırsızlıkla bekleyen onlarca kişi var ama hepsi forza 2 konusunda. forum kirlenmesin diye habire konu açmıyoruz orda konuşuyoruz...
  • Benim anlamadığım bir durum işte bu.

Bu adamlar neden PGR5 ve Forza 3 ü adam gibi duyurup ortalığı şenlendirmiyor anlamıyorum arkadaş. Ya manyak mı bu insanlar neden yapılmıyor bunun yenisi, neden haber verilmiyor. Yani resmen altın yumurtlayan tavuğu bekletiyolar. ula bıraksana yumurtlasın işte çatır çatır.

sinir ediyolar adamı. fear da düşmedi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Şubat 2009; 1:08:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Benim anlamadığım bir durum işte bu.

Bu adamlar neden PGR5 ve Forza 3 ü adam gibi duyurup ortalığı şenlendirmiyor anlamıyorum arkadaş. Ya manyak mı bu insanlar neden yapılmıyor bunun yenisi, neden haber verilmiyor. Yani resmen altın yumurtlayan tavuğu bekletiyolar. ula bıraksana yumurtlasın işte çatır çatır.

sinir ediyolar adamı. fear da düşmedi zaten.

Sinirin kaynağı son cümlede bu akşam düşüyor merak etme.
  • Yok canım düşmesin boşuna. biz sinirden pencereden atlayalım önce, ondan sonra düşer acelesi ne
  • bende ninja gaiden 3 ü istiyorum
  • PS3 sahipleri ne yapsın.

Daha GT5 çıkmadı piyasaya. Siz ne zamandır Forza2 oynuyorsunuz. Birde utanmadan 3'ü istiyorsunuz hemen. Yazık yazık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala BF 4 alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

PS3 sahipleri ne yapsın.

Daha GT5 çıkmadı piyasaya. Siz ne zamandır Forza2 oynuyorsunuz. Birde utanmadan 3'ü istiyorsunuz hemen. Yazık yazık...

• quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

PS3 sahipleri ne yapsın.

yav kokusunumu alıyon ne yapıyon anlamıyorum gt5 dendiğinde anında ordasın bu arada samsunlu hemşerinden selam var

• quote:

PS3 sahipleri ne yapsın.

• Gt 5 ile beraber duyurmayı düşünüyorlar sanırım oyunu.

Pgr 5 ve forza 3 gt5 ile beraber duyurulursa harika olur,boy boy öküzümsü tartışmalar da başlar

Heyecanla bekliyorum o anları
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

PS3 sahipleri ne yapsın.

yav kokusunumu alıyon ne yapıyon anlamıyorum gt5 dendiğinde anında ordasın bu arada samsunlu hemşerinden selam var

Kimmiş o?

• patronum hemşerin senin
  • Kokpit yapmayacaklarsa gözüme gözükmesinler
  • PGR5' i düşünemiyorum. aboo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.