Şimdi Ara

Nerde 7970 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar kart çıkmadan önce forumda her 10 dakikada bir 7970 ile konu açan vatandaşlar nerde acaba ? kart çıkalı 3 gün oldu vatanda teknobiyotikte kartlar satıldı ama hala forumda bir inceleme göremiyoruz

hmmmmm Sanırım 7970 alacak vatandaşlar gtx 590 a yöneldi gibi bir ses var içimde neyse şu ayın sonuna doğru bir inceleme ben koyucakmışım gibi duruyor ya bakalım

herkeze iyi forumlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Biz sen önce alırsın diye şeetmiştik

Şaka bir yana 590 tercih eden var mıdır bilmiyorum ama, bu fiyata Türkiye'de zor satar bu 7970.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Ocak 2012; 10:41:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Biz sen önce alırsın diye şeetmiştik

Şaka bir yana 590 tercih eden var mıdır bilmiyorum ama, bu fiyata Türkiye'de zor satar bu 7970.

1400 civarı olsa alıcaktım ayarlamıştım kendimi ona göre ama one ya 1700 lira pavyon hesabı gibi
  • Herkeş pusuya yatmış Vatan'ın %25 indirim yapmasını bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

1400 civarı olsa alıcaktım ayarlamıştım kendimi ona göre ama one ya 1700 lira pavyon hesabı gibi

pavyon hesabı gibi benzetmesi 10 numara olmuş :D:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Herkeş pusuya yatmış Vatan'ın %25 indirim yapmasını bekliyor

%25 olsa bile almak mantıklı olmaz. önce fiyatların normale dönmesi lazım.fiyatlar normale dönünce %25 olsun 1200 gibi bir fiyata alınır.zaten .bu şekilde ekmek yiyemez bu işten firmalar.
    gerçekten pusuyu kurduk :)
  • İnventus'a da gelmiş.

%10 indirimli Havale/EFT 1614,63 TL (733,49USD+KDV)
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4765

Şuan için en ucuz burada.

Benim fikrim 1.500 Lira'dan aşağı satılmaz bu kart. O'nu satarsa NOVA satar o paraya. En ucuz fiyatlar NOVA'da çünki.

Kampanyalar hariç 1500 Lira'dan aşağı zor bulunacak gibi.

Pusuya da yatsak, karambole de yatsak durum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Ocak 2012; 11:06:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İnventus'a da gelmiş.

%10 indirimli Havale/EFT 1614,63 TL (733,49USD+KDV)

Şuan için en ucuz burada.

Benim fikrim 1.500 Lira'dan aşağı satılmaz bu kart. O'nu satarsa NOVA satar o paraya. En ucuz fiyatlar NOVA'da çünki.

Kampanyalar hariç 1500 Lira'dan aşağı zor bulunacak gibi.

Pusuya da yatsak, karambole de yatsak durum bu

sanırsam yarında eksende satışa çıkacak eksen biraz daha ucuz oluyor 1590 a kadar falan inebilir

• newegg sitesinden yola çıkıyorum.
    559 $ olan sapphire 7970 inventusta 733 $ +kdv

554 $ olan zotac gtx 3gb 580 inventusta 701 $ + kdv

şu an şaşırmış durumdayım çünkü daha fazla bir ücretle ülkemizde satıldığını düşünüyordum fakat aradaki miktar 35 $ gibi gözüküyor. bu kart 1500'ün altına düşmeyecek mi şimdi :S
    yurt dışında yaşamak varmış...
  • inventus 1614 TL den satışa çıkarmış

• quote:

quote:

koptum yaa.pavyon hesabı demek.

bu arada sıze kırgınım hocam monıtor ıcın hala pm ınızı beklıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

quote:

koptum yaa.pavyon hesabı demek.

bu arada sıze kırgınım hocam monıtor ıcın hala pm ınızı beklıyorum.

hocam pm listeme baktım ama sizden hiç pm gelmemiş bir ara pm ler gitmiyordu o ara atmış olmayasınız yoksa görsem mutlaka cevap yazarım

bu arada kart ingilterede 500 pound civarı tam 1400 lira yapıyor şu anda

• quote:

Orijinalden alıntı: ra1dz

newegg sitesinden yola çıkıyorum.
    559 $ olan sapphire 7970 inventusta 733 $ +kdv

554 $ olan zotac gtx 3gb 580 inventusta 701 $ + kdv

şu an şaşırmış durumdayım çünkü daha fazla bir ücretle ülkemizde satıldığını düşünüyordum fakat aradaki miktar 35 $ gibi gözüküyor. bu kart 1500'ün altına düşmeyecek mi şimdi :S
    yurt dışında yaşamak varmış...

Taban fiyat 1.500 Lira olacak gibi duruyor. İndirimli fiyatlar hariç en ucuz 1.500 Lira'dan satılabilir. Dolar 1.6 civarı olsaydı 1300 Lira civarına gelicekti ama durum ortada
  • cenkyy hocam siz yurt dışına çıkmıyor muydunuz dodo çıkıyordu sanırım forumda kartı alıcaklar topluca getirtme olayı olabilir millet ne kadar kart istiyorsa yoksa Tr de vergiler gümrük derken bu fiyata alan zor bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: highgen

cenkyy hocam siz yurt dışına çıkmıyor muydunuz dodo çıkıyordu sanırım forumda kartı alıcaklar topluca getirtme olayı olabilir millet ne kadar kart istiyorsa yoksa Tr de vergiler gümrük derken bu fiyata alan zor bulunur

hocam çıkacaktım da bizim kayınvalide vefat etti o yüzden şimdilik askıda ama şubat gibi kayınbilader gelicek fiyatlar düşmez ise ona getirtecez başka çare yok
  • Cenkyyy başın sağ olsun

Beyler, Dolar düşüşte 1.85 oldu. hadi yavrum 1.65 e sabitlense varya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Ocak 2012; 11:43:51 >
  • quote:

Cenkyyy başın sağ olsun

Beyler, Dolar düşüşte 1.85 oldu. hadi yavrum 1.65 e sabitlense varya

teşşekürler dostum

aynen dolar 1.65 e bir düşse
  • Doların düşeceği yok gibi.boşa ümitlenmeyin.bende 7000 serisi çıktıktan sonra 6000 serisinin fiyatlarının düşmesini bekliyorum.bende vatanda %25 indirim olunca 6950 almayı planlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

Doların düşeceği yok gibi.boşa ümitlenmeyin.bende 7000 serisi çıktıktan sonra 6000 serisinin fiyatlarının düşmesini bekliyorum.bende vatanda %25 indirim olunca 6950 almayı planlıyorum

6000 serısının fıyatlarının dusecegını pek zannetmıyorum.mınımum 6 ay sonra belkı dusmeye baslayabılır.

@cenkyyy

pm atıyorum hocam.
  • bu fiyat abartılı arkadaşlar 1200-1300 e düser yakında nvidia kart çıkarsın daha da düşer. Ama 2-3 ay sonra :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.