Şimdi Ara

Nepal depreminin olacağını tahmin etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle kesinlikle cbs degildir aksini iddia eden varsa yorum atmasin...

Nepal depreminin önceki akşami uzaktan gelen bir misafirlikte bayan arkadaşımin birden bacaklari agridi ve doğuda çok siddetli deprem olucak dedi. Ben önce onemsemedim bana durumu anlatti. Her bir deprem öncesinde bacaklarina agri giriyormus. Ve hatta depremin nerde olduğunu derinliğini şiddetinide hissettigini söyluyor. Ben inanmadim fakaf sabah bir kalktigimda nepal depremi ile uyandim. Hemen arkadasi aradim ve şoklar icerisinde oldugumu belirttim. Ve her boyle birsey oldugunda beni aramasini soyledim. Aksam beni aradi ve doğuda tekrar küçum capli deprem olacagini soyledi. Ertesi sabah iranda deprem oldu. Ben hala şoklar icerisindeyim. Acaba o cikan radyoaktif dalgalar kemiğe acimi veriyor? Ayni hayvanlardaki gibi ... Lütfen yorumlariniz önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cool bro story ?
  • O bacakları ayır ve bi inceleme başlat joè

• Beylee dalga gecmiyorum durum ciddi.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuda çok büyük deprem doğuda hzksjslsksk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb
    çünkü sen cbs değil demişsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lan olum adami delirtmeyin degil diyoz

• Gercek olması ümidiyle yazıyorum. Burdan baya bir şey çıkar araştır bu konuyu derim. Sonra bu konuya ekle hatta araştırmalarınıda bizde bilgilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EdvaldBoassonHagen

Gercek olması ümidiyle yazıyorum. Burdan baya bir şey çıkar araştır bu konuyu derim. Sonra bu konuya ekle hatta araştırmalarınıda bizde bilgilerim.

Dostum nasil arastiracagim hamkinda hicbie bilgim yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

quote:

Orijinalden alıntı: EdvaldBoassonHagen

Gercek olması ümidiyle yazıyorum. Burdan baya bir şey çıkar araştır bu konuyu derim. Sonra bu konuya ekle hatta araştırmalarınıda bizde bilgilerim.

Dostum nasil arastiracagim hamkinda hicbie bilgim yok .

http://www.sismiksiren.com/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=41 Google'a yazınca böyle bişey buldum.

• Yagmur ve romatizma olayina benzemis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim avatarım senin avatarını döver. Miyaaaauuvvvv.

Neyse geyik bir yana, o bayanda romatizma falan var mıydı? (gerçi o hava durumlarında geçerliydi)
  • ulan ben nepal diye ülke olduğunu yeni duydum
  • Benimde elektrik kesintisini önceden hissetmek gibi bir şeyim var. O yüzden inanırım böyle şeylere. Genelde sokağa girdiğimde illa bir sokak lambası söner sonra tekrar yanar, hadi soğuması için oluyor dersinizde bu hep mi bana denk gelir arkadaş ?
  • Evet böyle birşey mümkün. Depremden önce cıkan manyetik alan arkadasinizi etkileyebilir.

Türkiye'de ise adını bu yönden duyurmuş deprem tahmincileri de vardır. En çok bilineni Halil Mercanlı ve Mehmet Araçtır.

Böyle kişiler depremden once cikan elektromanyetik alandan etkilenirler. Aslinda bizde etkileniyoruz ama farkinda olamiyoruz. Kimisi ayaginda kimisi sirtinda kimisi de kollarinda veya baska bolgelerinde hissediyor.

Bilimsel olarak açıklanabiliyor mu onu bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.