Şimdi Ara

neonbirr Dolandırıcılığı-Neon Tabela

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir devlet okulunun kütüphanelerini yenileme isteği üzerine , hayır amaçlı böyle bir yenileme sürecine girdik

Kütüphanenin tüm mobilyaları sıfırdan imal edildi , boya işleri yapıldı , aydınlanma sistemi komple değişti.

Bu arada neonbirr sitesinde kütüphane ye ait bir tabela siparişi verildi.

Aradan 3 geçmesime rağmen , tüm diğer işler bittiği halde tabela gönderilmedi,

Sürekli bir oyalama , biraza araştırdığımda (şikayetvar ) firmanın siparişlerini göndermediğini okudum.

Zaten tasarım işi yapan firma tasarladığı ürünü önce müşteri ile payalaşır ve onay alır. Bunlarda böyle bir işlem yok.

Klasik dolandırıcılık hilesi , sürekli göndereceğiz deniliyor , ama ordada bir şey yok.

Başkaları da madur olmasın diye site adresini ve instagram adrersini paylaşıyorum.

neonbirr Dolandırıcılığı-Neon Tabelaneonbir
    Neonbir - Türkiye'nin en kaliteli neon tabela mağazası!
    https://neonbirr.com/?srsltid=AfmBOorZh5IvVEaUphJLQZHebyBRHhjRYpsk15OuagxUVuI2hLH_ep9y

• Samsung 55NU8000

• Geçmiş olsun hocam
    Yanlarına kalmasın şikayet edin bence hakem heyetinden başlayın ödeme yaptıysanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site en başta N11 çakması mı nedir bu dedim de yaptıkları işle düşününce uyumlu. Instagram adresinde takip ettikleri 3 kişi şirketin kurucusu. Açıkçası bilemiyorum dolandırıcı siteler bu kadar açık oynamıyor. Bana Çin'den sipariş verip getirelim sonra satalım gibi geldi organizasyon ondandır diye düşünüyorum.

Tahmin ettiğim durum gibi görünüyor. Siteden rastgele ürün ekledim iyzico altyapısında ödeme var ama kargo şartlarına bakın. Ulan senin hacmin ne de 2-4 ay gecikebilir diyorsun. iyzico'ya da bildirebilirsiniz THH için görünen şirket unvanı ve adresi: NEONBİR YENİ NESİL AYDINLATMA VE REKLAM LİMİTED ŞİRKETİ - MİMAR SİNAN MAH. AKKON SK. AKKON SİTESİ NO:22 B ÇEKMEKÖY/İSTANBUL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 26 Aralık 2025; 18:16:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

Kafasına göre sözleşme maddeleri uydurmuş ,

teslimat süresi tahhadü verilmez diye bir madde olur mu , tamamen yasal olmayan sözleşma maddeleri,

Hiç bir firma yasal olmayan şartları sunamaz...

• Samsung 55NU8000
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.