Bildirim
Neo V'ye Şarj Dayanmıyor,Bi Bakar Mısınz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: |Mafia|
Game Of Thronesin 3 bölümünü izliyorum şarj %30'a düşüyo.Şarjdan yeni çıkardım pcye bağladım 5 dkka şarj hemen %98 e düşmüş.Android 4.0.4 var.Bi yerde okumuştum bir iki kere şarj edince düzelir diye şuana kadar sadece 1 kere şarj ettim android güncellemesinden sonra.Şarj ettikçe düzelir mi?
Ekran full parlaklıktaysa bence şarjın o kadar gitmesi normaldir diye düşünüyorum. Benim ki şuan en düşük derecede ve şarjı yaklaşık 2-3 gün gidiyor. Parlaklığı azaltmanızı tavsiye ederim ayrıca diziyi wifi ile mi izliyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: skriLLex21
quote:
Orijinalden alıntı: |Mafia|
Game Of Thronesin 3 bölümünü izliyorum şarj %30'a düşüyo.Şarjdan yeni çıkardım pcye bağladım 5 dkka şarj hemen %98 e düşmüş.Android 4.0.4 var.Bi yerde okumuştum bir iki kere şarj edince düzelir diye şuana kadar sadece 1 kere şarj ettim android güncellemesinden sonra.Şarj ettikçe düzelir mi?
Ekran full parlaklıktaysa bence şarjın o kadar gitmesi normaldir diye düşünüyorum. Benim ki şuan en düşük derecede ve şarjı yaklaşık 2-3 gün gidiyor. Parlaklığı azaltmanızı tavsiye ederim ayrıca diziyi wifi ile mi izliyorsunuz?
Mp4'e çevirip hafıza kartına atıyorum.Mvideoplayerden izliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X