Şimdi Ara

neo v kilit kaydırma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kilit kaydırmada sorun yaşıyorum 3-4 üncü seferde anca açılıyor hatta bazı aramalara cevap veremediğim bile oldu.Android 4.0.4 yüklü ve bu sorun beni deli ediyor.Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

• aynı sorun benıım telefonumda da oluyor ancak sadece bir arama geldiğinde aramayı cevaplama esnasında oluyor. aramaya cevap veremiyorum. ciddi bir sıkıntı ama nadren olduğu için takılmıyorum.
  • bende eksik olmuyor herkese övdüğüm telefondan nefret etmeye başladım.
  • bendede yeni başladı bu sorun arkadaşlar deli ediyor insanı... bence yazılımsal bir sorun, çözüm bulan olursa paylaşsın lütfen
  • gelen aramayı böyle olup açamadığınızda güç düğmesi ile tuş kilidini açıp tekrar basın ozaman alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: apse555

Herkese merhaba,
    Kilit kaydırmada sorun yaşıyorum 3-4 üncü seferde anca açılıyor hatta bazı aramalara cevap veremediğim bile oldu.Android 4.0.4 yüklü ve bu sorun beni deli ediyor.Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

Yeni versiyondan kaynaklı sanırım bu olay.
  • Benim alıp ertesi gün satmamın ana nedenlerinden birisi de buydu işte
    2,3 versiyonu da böyleydi.
    Alt tarafı telefona cevap verecem cambazlık yapmamızı istiyorlar resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÇÖZÜM

arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. sanki dokunmatiği problemli gibi oluyordu. custom rom yüklemeye başladığım günden beri hiç problem yok. miui, pureness, şimdi de freexperia project. hiçbiri de sorunlu değil. deneyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqweme

ÇÖZÜM

arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. sanki dokunmatiği problemli gibi oluyordu. custom rom yüklemeye başladığım günden beri hiç problem yok. miui, pureness, şimdi de freexperia project. hiçbiri de sorunlu değil. deneyin derim.

Hocam sony gibi bir firma bu sorunu çözemiyorda custom rom mu çözecek?

Yabancı forumlara bakan oldumu? bu sıkıntıyı yaşayan var mı acaba?
  • Bu sorunla ilgili sony e mail attim telefona fabrika ayarlarina cevirmemi soylediler ama cozum olmadi.4.0.4 ten once boyle bir derdim yoktu para ederse satacam artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

gelen aramayı böyle olup açamadığınızda güç düğmesi ile tuş kilidini açıp tekrar basın ozaman alıyor

bende nadiren oluyor ama bu şekilde hallediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniden yazılım at.
  • Arkadaşlar bendede oldu bu. ics yüklüydü. araştırıp dün gece full bu işle uğraşıp 2.3.4 e döndüm. yine oldu!!! Nası bi iş bu ya. Telefon bakıyorum su an bunun yüzünden teli satacam deli etti!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.