Şimdi Ara

Neler almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Neler almalıyım?
    Neler almalıyım?
    Neler almalıyım?
    Neler almalıyım?

arkadaslar bu urunlerı almayı dusunuyorum ama duzeltmem gerken bısey var mı?eklıyım mı cıkarıyım mı yardım lazım

• -Amino asitleri direkt çıkar. Protein tozu içinde yeterince var zaten.
    -L carnitine çıkar hiç bir işe yaramıyor placebo etkisi
    -zma çıkar. Onun yerine sadece magnezyum bisiglinat alabilirsin ama çok da şart değil.
    -tribulus çıkar. Testo falan yükseltmiyor tamamen palavra. Bir sürü araştırma vardı yalan olduğuyla ilgili.
    -applied protein tozlarını çıkar. Onların yerine 1 tane bulabilirsen dymatize isole al veya weider isole protein tozu al. Optimumla ikisi gayet yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İyisimi sen bırak bunları profesyonel 1e1 eğitici ile bir süre çalış, sonra yolunu çiz.

1. Olmazsa olmazlar omega 3, multivitamin - mineral, ZMA ve d vitamini eksikliğini varsayarak devit-3 (multi vitamin zma içerebilir, kendin bak karar ver)
    2. Eğer ki supplamentte kullanmak istiyorum diyorsan onun olmazsa olmazı kreatin.
    3. İyi beslen, iyi uyu, iyi dinlen. Burada protein eksiğin varsa protein tozu al. Diyet yapıyorsan antrenman öncesi sert şekersiz bir kahve iç yada param var ve harcayacağım dersen pre workout al.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.