Şimdi Ara

nefesin koktugu nasil anlasilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu durum bende artik takinti halini aldi. artik kimseyle rahat rahat konusamiyorum. her an agzim kokuyor gibi hissediyorum. agzimda hic ferahlik hissetmiyorum. dislerimi gunde 2 defa fircalar, her yemekten sonrada sakiz atarim. disciye de daha 1 ay önce gittim hallettirdim her seyi. ama nedense agzimin icinde hep garip bir his hissediyorum ve sanki agzim kokuyor muş dusuncesine kapılıyorum. gercekten kokup kokmadigini kendim nasil anlayabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 elinle ağzını kapat ve ağzından nefes ver hemen elini kokla en iyi yöntem

• Ellerini ağzına kapat ufle.

Ellerini ac tiner pozisyonunda çek kokuyu

• hoh de bakayım
  • kızın birine git hoh yap ağzım kokuyomu de
  • Çakmak tutarak anlayabilirsin

• Elinden anlayamzsiniz zaten nefesinin kokusuna burnun alisiyo ve bi sure sonra o kokuyu alamazssin (bir parfumu surrrekli koklarsan koku alamzsin gibi)yani bi yolu yok sanki herkesin agzi tertemiz de kafay takiyon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tupun bittigini nasil anlarim?
    12 yıl önce açıldı
    Notalari vs. nasil ogrenecegim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avucunu yalamayı dene,sonra kokla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bileğini yala, bekle, kokla. Yabancı bi kaynakta okumuştum bunu..
  • elini azına sok
    sonra parmağını yala en iyi yol
  • du riechst so gut kullanıcısına yanıt
    Kesin cozum parmaginla diline dokun kokla yada dilinle bilegini yala kokla , sonra yika tabi kesin cozum

• Ağız kokusuna dil üzerinde biriken şeylerde sebep oluyor. O yüzden dişini fırçaladıktan sonra temizleyip tekrar macun sıkıp dilini de yapabildiğin kadar sert bi şekilde fırçalaman lazım. O his en geç 1 hafta içinde kaybolacak. Bunu sabah akşam yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Ağız kokusuna dil üzerinde biriken şeylerde sebep oluyor. O yüzden dişini fırçaladıktan sonra temizleyip tekrar macun sıkıp dilini de yapabildiğin kadar sert bi şekilde fırçalaman lazım. O his en geç 1 hafta içinde kaybolacak. Bunu sabah akşam yap.

hocam zaten dilimide fircaliyorum her fircaladigimda. ama artik dedigim gibi takıntı halini aldi ve rahat edemiyorum, aklıma hep koku var mi acaba diye geliyor

bu arada avuca uflemek hic bir işe yaramiyor. elimizi yaladigimizda ne tür bir koku olursa kotu demek oluyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Ağız kokusuna dil üzerinde biriken şeylerde sebep oluyor. O yüzden dişini fırçaladıktan sonra temizleyip tekrar macun sıkıp dilini de yapabildiğin kadar sert bi şekilde fırçalaman lazım. O his en geç 1 hafta içinde kaybolacak. Bunu sabah akşam yap.

hocam zaten dilimide fircaliyorum her fircaladigimda. ama artik dedigim gibi takıntı halini aldi ve rahat edemiyorum, aklıma hep koku var mi acaba diye geliyor

bu arada avuca uflemek hic bir işe yaramiyor. elimizi yaladigimizda ne tür bir koku olursa kotu demek oluyor acaba?

kötü bir koku kötüdür işte hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

elini azına sok

Şimdi aklıma geldi nickindeki kadının ismi nasıl okunuyor? Bugün bi arkadaş simon simos diye okudu direk. Doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

quote:

elini azına sok

Şimdi aklıma geldi nickindeki kadının ismi nasıl okunuyor? Bugün bi arkadaş simon simos diye okudu direk. Doğru mu?

Saymon saymıns
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

quote:

elini azına sok

Saymon saymıns

• quote:

Orijinalden alıntı: bugramatik

Elinden anlayamzsiniz zaten nefesinin kokusuna burnun alisiyo ve bi sure sonra o kokuyu alamazssin (bir parfumu surrrekli koklarsan koku alamzsin gibi)yani bi yolu yok sanki herkesin agzi tertemiz de kafay takiyon

Evet , katılıyorum buna algıda alışma deniliyor. Kahve çekirdeği çiğnemek ağız kokusuna geçiriyormuş öyle okumuştum birkaç gün önce.

• Hava kaçmasın diye elini azının dibine getir üfleyip hemen kokla

• quote:

Orijinalden alıntı: Forumun Trollü

Hava kaçmasın diye elini azının dibine getir üfleyip hemen kokla

öyle olmuyor işte hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.