Şimdi Ara

Nefes alsın yeterciler konuya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herşeyin sorumlusu sizlersiniz en tipsize bile nefes alsın yeter gözüyle baktığınız için onlarda kendilerini güzel zannettiler. Kezban akımı ortaya çıktı. Herşeyin suçlusu sizlersiniz. Bunların totolarını kaldırmasaydınız böyle birşey olmayacaktı. Şimdi sizin yüzünüzden yüzü Buz Devri'ndeki Sid'e benziyen kız bile kendini güzel sanıyor, Çılgın Bediş'teki Banu gibi bi tip kendini dünya güzeli sanıyor. Onlara gazı siz verdiniz, siz arkasında durdunuz, sizin sayenizde onlar oluştu/türedi, onları siz yarattınız. Hepsi sizlerin suçu.

• Onlerden
    Edit: Aynen oyle hocam. Suratina b*k atsan durmaz ama o yuruyus, o tavirlar insani sinir ediyor. Bazilari da var eyvallah cok cana yakin, ukala degil. Sevilesi kizlardir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KomsununOglu -- 14 Mart 2013; 3:29:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yerindeki kızları ve girdikleri havayı görünce benimde bu konuda yazıcaklarım vardı ama anlatsam bitmez.
  • toto

Nefes alsın yeterciler konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

İş yerindeki kızları ve girdikleri havayı görünce benimde bu konuda yazıcaklarım vardı ama anlatsam bitmez.

Yaz yaz.
  • quote:

İş yerindeki kızları ve girdikleri havayı görünce benimde bu konuda yazıcaklarım vardı ama anlatsam bitmez.

Ajans falan mi ? Anlat eglenelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Ajans falan mi ? Anlat eglenelim

Bi gün uzun uzun anlatırım.. Çağrı merkezindeyim ajansda değil.
  • Aynen katiliyorum.Kendi tiplerine bakmazlar bide bizi asagilayip begenmezler.Birde bunlarin ust modelleri var onlarda durum farkli.Guzel olmamalarina ragmen brad pit gibi birini ariyolar.Oldu diyorum ben de bunlari gorunce halamin billurlari olsaydi amcam olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam haklısında senin yaptığının ne farkı var peki? İki nefes alan kezban için ne bu şiddet celal? Niye bu kadar kafana taktın? Ne halleri varsa görsünler ister kezban olsunlar ister melek umrumda değil karşıma düzgün biri çıkarsa olur çıkmazsa şeyimde değil kim ne yapmış kim kimin neresi kaldırmış hiç umrumda değil şuan kızlar için isyan ediyorsun kızları yüceltenlerden birisin sende.
  •  Nefes alsın yeterciler konuya

Dalından uzaklara düşmüş, ekonomik kriz gereği piyasa değerinin çok altında iş yapan Bursa yarma şeftalisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Aynen katiliyorum.Kendi tiplerine bakmazlar bide bizi asagilayip begenmezler.Birde bunlarin ust modelleri var onlarda durum farkli.Guzel olmamalarina ragmen brad pit gibi birini ariyolar.Oldu diyorum ben de bunlari gorunce halamin billurlari olsaydi amcam olurdu.

Aynen onlardan çok var hocam. İşte diyor burda hiç yakışıklı erkek yok diyor , onu bunu herkesi eleştiriyor şu yakışıklı değil , şu tipsiz diye. Ulan sen bi kendi tipine bak aynaya geçip de , sen nesin ki milleti eleştiriyorsun , kendi tipi çok afedersin b.k atsan durmaz . Dar kot pantolon giyer arkası belli olsun da millet baksın diye .

Neyse uzun zamandır içimi birine dökmek istiyordum . Size denk geldi.

Sağlıcakla kalın ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.