Şimdi Ara

nefes aldığımda göğsüme sancı giriyor, Acil bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
18.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, çok ciddiyim ölücem, çok kötüyüm. Birazcık derin nefes alsam sok tarafımda göğüs bölgeme bıçak saplanıyor sanki. Ölücek gibiyim beyler. Ailemle hastanedeyim şuan. Tahlil sonuçlarını bekliyoruz.
    Lütfen bi şeyler söyleyin arkadaşlar, daha önce böyle bi şey yaşayan var mı?

Edit: Beyler kısaca sonucu anlatayım. Otururken bir anda sancının girmesiyle (uzun süre geçmeyince) hemen hastaneye gittik. Acil bölümünde hemen 2-3 dakika içinde ekg çektiler, sonra nöbetçi dahiliyeciye gönderdiler. Dahiliye doktoru ekg ye baktı, kalp ritmiyle ilgili bir sıkıntı olmadığını ama bir röntgen ve kan tahlili yaptırmam gerektiğini söyledi. Röntgen çektirdik, bir tüp de kan verdim. Sonuçları alıp tekrar doktora gösterdim. Doktor hepsinin temiz olduğunu söyledi. 2-3 soru sordu, bir şeye üzüldün mü, üşüttün mü, hastalığın var mı gibilerinden. Ve sonuç olarak çok büyük bir ihtimalle göğsümden soğuk almış olabileceğimi söyledi. Dinlenip, göğsümü de sıcak tutarsam bir şeyimin kalmayacağını söyledi. Şuanda da oldukça iyiyim çok şükür. Beyler ne olur siz de dikkat edin, rüzgarlı havalarda kalın mont vs. giymeyi ihmal etmeyin. İnsan korkuyor valla. Neyse hepinize teşekkür ederim. Hadi iyi bakın kendinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros34 -- 4 Mart 2014; 22:56:22 >

• Sonuçları Yazda Belki İşimize Yarar Ara Sıra Çok Koşarsam Banada Oluyor Tam Göğüs Kafasinin Altına
  • Yaş eğer 14-17 arası ise o bölgedeki kasların gelişiminden dolayı olabilir panik yapma hemen bende de oluyordu.

Hatırladığım kadarıyla tam kaburgaların bittiği yerde başlıyordu o ağrı.
  • üşütmüşsün birşey olmaz
  • nefes aldığında bir sancı girmesi, akciğer veya kalple ilgili bir rahatsızlık olabilir. Başka şikayetlerin de var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatros34

Merhaba arkadaşlar, çok ciddiyim ölücem, çok kötüyüm. Birazcık derin nefes alsam sok tarafımda göğüs bölgeme bıçak saplanıyor sanki. Ölücek gibiyim beyler. Ailemle hastanedeyim şuan. Tahlil sonuçlarını bekliyoruz.
    Lütfen bi şeyler söyleyin arkadaşlar, daha önce böyle bi şey yaşayan var mı?

Soğuk almışsın o bölgeden.Sancılı bölgeyi sıcak tut..Geçen yaz başıma gelan,her nefes aldığında bıçak saplanması hissi verip derin nefes alınca yere yığıcakmış hissi veren.2 günde geçen kötü bir soğuk algınlığı.Ben doktora gitmedim sen git..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGold

Yaş eğer 14-17 arası ise o bölgedeki kasların gelişiminden dolayı olabilir panik yapma hemen bende de oluyordu.

Hatırladığım kadarıyla tam kaburgaların bittiği yerde başlıyordu o ağrı.

yaşım 20. Doğru söylüyorsun kaburgalarımın alt taraflarında. İnşallah bi şey çıkmaz. Hadi hayırlısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kola kahve bırak dokunuyo
  • gerçekten bendede oluyordu ama takma kafana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi aralar aylarca çektiğim ağrı , kalbe bıçak saplanıyormuş gibi, sıcak tut vücudunu ama insan kendini çok kötü hissediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de aynı rahatsızlık oluyor.durup dururken genellikle sag gögsüme inanılmaz sancı giriyor.doktora hiç gitmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

nefes aldığında bir sancı girmesi, akciğer veya kalple ilgili bir rahatsızlık olabilir. Başka şikayetlerin de var mı?

başka şikayetim yok, doktor az önce çektirdiğim ekg ye baktı, kalbimle ilgili bir sıkıntının olmadığını söyledi
  • Bana da oluyordu kalp iltihap kapabiliyormus bi ilac verdi ise yaradimi bilmiyorum ama göğsüne kas gevsetici surersen iyi olur.

• dostum bende de ayda yılda bi oluyodu . sanırım 1 dakika felan sürüyodu . nefes alınca sanki bıçak saplanıyo gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatros34

quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

nefes aldığında bir sancı girmesi, akciğer veya kalple ilgili bir rahatsızlık olabilir. Başka şikayetlerin de var mı?

başka şikayetim yok, doktor az önce çektirdiğim ekg ye baktı, kalbimle ilgili bir sıkıntının olmadığını söyledi

o zaman çok büyük ihtimalle soğuk algınlığı, akciğerin etrafındaki kaburga kasları soğuktan kasılmışlardır ve soluk alıp verirken kasılı halde olduklarından acıya sebep oluyordur. Göğsünü sıcak tut, hatta sıcak su ile baskı yap ağrıyan bölgeye. İltihabi veya başka anormal bir durum var mı yok mu diye, yine de emin olmak için bir akciğer filmine de bakılması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 4 Mart 2014; 22:05:21 >

• Arada banada oluyor 3-5 dakika ölüm gibi geliyor o kısacık zaman
  • akciğerinde yırtılma gibi bir sorun olabilir rontgen çektir.
  • Beyler kısaca sonucu anlatayım. Otururken bir anda sancının girmesiyle (uzun süre geçmeyince) hemen hastaneye gittik. Acil bölümünde hemen 2-3 dakika içinde ekg çektiler, sonra nöbetçi dahiliyeciye gönderdiler. Dahiliye doktoru ekg ye baktı, kalp ritmiyle ilgili bir sıkıntı olmadığını ama bir röntgen ve kan tahlili yaptırmam gerektiğini söyledi. Röntgen çektirdik, bir tüp de kan verdim. Sonuçları alıp tekrar doktora gösterdim. Doktor hepsinin temiz olduğunu söyledi. 2-3 soru sordu, bir şeye üzüldün mü, üşüttün mü, hastalığın var mı gibilerinden. Ve sonuç olarak çok büyük bir ihtimalle göğsümden soğuk almış olabileceğimi söyledi. Dinlenip, göğsümü de sıcak tutarsam bir şeyimin kalmayacağını söyledi. Şuanda da oldukça iyiyim çok şükür. Beyler ne olur siz de dikkat edin, rüzgarlı havalarda kalın mont vs. giymeyi ihmal etmeyin. İnsan korkuyor valla. Neyse hepinize teşekkür ederim. Hadi iyi bakın kendinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros34 -- 4 Mart 2014; 22:57:54 >

• Bana sık sık oluyor. Yavaş yavaş nefes aldıktan bir süre sonra geçiyor
  • Benim de oluyordu, sürekli hırka ve mont olmadan gezmeye basladim. Alıştım olmuyor artık :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.