Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada oyun sanırım nfs mw'nin modifiyeli hali olacak forumdada öyle gösteriliyor

Önce
     Need For Speed : World Online
    Sonra

Önce
    Sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: MagiLum

Abartmayın ya ne Project Torque'si, o kadar da değildir.
    En azından oyun yapımcıları 2011 teknolojisinde o grafiklerle o oyunu kimsenin oynamayacağını tahmin edebilirler

Project Torque'un en önemli özelliği online olarak oynanması, diğer özelliklerini saymıyorum bile.
  • need for speed in bırak kendisini ismi bile sıktı artık adamalar yumurta gibi oyun basıyorlar. biraz zaman bırakmak lazım
  • Underground isteriz !
  • Eller gider Mersine , EA gider inadına tersine tersine ...

NFS nin yapım haklarını şimdi criterion almış inşallah güzel oyun yaparlar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altotito

quote:

Orijinalden alıntı: MagiLum

Abartmayın ya ne Project Torque'si, o kadar da değildir.
    En azından oyun yapımcıları 2011 teknolojisinde o grafiklerle o oyunu kimsenin oynamayacağını tahmin edebilirler

Project Torque'un en önemli özelliği online olarak oynanması, diğer özelliklerini saymıyorum bile.

Nfs wo'nın da en önemli özelliği online oynanabilmesi.
    Ayrıca o oyun (Project Torque) ne öyle ya 5 saat güncelleme işkencesi, grafikler desen ayrı bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magilum -- 18 Mart 2010; 20:43:56 >

• Project Torque oynayan arkadaşlar o arabaların donuşu nedir oyle ya ne kadar sinir bozucu bişey o öyle insan sinirden kafayı yer
    birde oyunlarda grafik arayanlara anlamıyorum bana nfs 4 ün grafiklerinde zevkli ve güzel bir oyun getirsinler oynarım ama o shift gibi grafilk manyagı oyunu beni oldurseler yine oynamam nedir o öyle arkadaş oyun biraz basit olur arabaya gazı bir veriyorsun dönmüyor birde zaten simulasyondan nefret ediyorum undercoverin dönüşleride berbat idi saga basıyordun aniden dönüyordu gaza basılı tutarak dondugunde yavaş dönüyordu ne saçma iş yapmış anlamıyorum ikisinin arasındaki dengeyi kuramıyormu ne anlamadım porsche unleashed oyununda ki gibi bir parca listesi olsa ne kadar iyi olurdu... sanırım bu oyun nfs serisinde devrim olacak Most Wantedden daha çok tutulan bir oyun varsa o da underground serisidir underground serisi olmasa hiç bir zaman adı tam duyulmazdı...
  • ea yıne kakalıyacak sızı
  • Ea games Most Wantedı boyayıp önümüze koymaya çalışıyor

Umarım ki başka bir oyun daha çıkartırlar
  • Codemasters 'in ralli oyunlarını oynadıktan sonra bunlara bakıp sadece gülüyorum.
  • bunLarın hepsi fasafiso ya nfs ye most wanteddan beri adam qbi oyun qeLmedi ea için biraz düşündürücü bir durum bu sadece grafikLe iş bitmio
  • quote:

Orijinalden alıntı: I.Cadde

Need for Speed : World Online olursa iyi olur TrackMania gibi kapışırız

• Bunun closed beta sürümünü kurdum ancak oyun tamamen çince ve açılmıyor açılışta ea kendi sitesine bağlanmaya çalışıyor ama sayfa yüklenemiyor diyor dolayısıyla oyunda açılmıyor ama görüntüler müthiş geldi bana açılsaydı tadına bakacaktık
  • 8 yeni resim yayınlandı. Bu yaz çıkıyor.
    http://worthplaying.com/article/2010/3/16/news/73089/
  • underground tarzında çıksın baska birsey istemem
  • evet arkadaşlar betya kabul edildim şu anda 774 mb lık bir dosya indiriyor.
    oynadıktan sonra yorumlarımı paylaşacam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpkopat -- 18 Mart 2010; 19:48:59 >

• işte olay budur Ay Yıldızlı arabalarımızla aleme yarışçı göstereceğiz

• bana 700 mb çok düşük geldi ya...
    hot pursuit 2 o boyuttaydı sonuçta
  • nasıl beta alıcaz*
  • http://www.needforspeed.com/web/world
    bu adresten kayıt olman lazım şansına çıkarsa....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.