Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crona

quote:

Orijinalden alıntı: KORSAN_TR

o zmn başka bi fikrim yok inş bulurusn çareyi

kardes tsk ederm senden sonra bi üyelik daha aldm bu sefer farklı seler de wardı üyelkte update yapıyo Allah razı olsn ilgilendgn icin tskler

hiç önemli deil birbirimize yardım etmek için buradayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Twelve -- 29 Temmuz 2010; 13:49:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Twelve

quote:

Orijinalden alıntı: crona

quote:

Orijinalden alıntı: KORSAN_TR

o zmn başka bi fikrim yok inş bulurusn çareyi

kardes tsk ederm senden sonra bi üyelik daha aldm bu sefer farklı seler de wardı üyelkte update yapıyo Allah razı olsn ilgilendgn icin tskler

hiç önemli deil birbirimize yardım etmek için buradayız

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hızlı gelişin de kapışaşlım biraz :) gavurlarla zevki çıkmıyo tokatlıyoruz anında küfür blokaj :D çekemiyo fesatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: AnchryA

Arkadaşlar hızlı gelişin de kapışaşlım biraz :) gavurlarla zevki çıkmıyo tokatlıyoruz anında küfür blokaj :D çekemiyo fesatlar

lvl kaçtasın biraz taktik ver.
    Bak lvl 8 deyim 45000 cash var ama araba alamıyorum:(
    Yardımcı olun biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

quote:

Yardımcı olun biraz

Lvl 10 da tier 2 araçlar açılıyor. Lvl 12 de tier 1 aracın için pro upgrade ler açılıyor.
    Bu noktada bende kararsızım 10 lvl da tier 2 araç almak mı yoksa 15 lvl da mı?
    Şimdilik 12 ye kadar beklemedeyim.

+ Perfect launch skill ini mutlaka alın. Devri iyi ayarlarsanız 3 saniyelik noss la başlıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genserico -- 29 Temmuz 2010; 16:15:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Genserico

quote:

quote:

Yardımcı olun biraz

Lvl 10 da tier 2 araçlar açılıyor. Lvl 12 de tier 1 aracın için pro upgrade ler açılıyor.
    Bu noktada bende kararsızım 10 lvl da tier 2 araç almak mı yoksa 15 lvl da mı?
    Şimdilik 12 ye kadar beklemedeyim.

+ Perfect launch skill ini mutlaka alın. Devri iyi ayarlarsanız 3 saniyelik noss la başlıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şimdi level 10 dan sonra paramı vermek gerekiyor illa sonra oynamıyacakmıyız parasız öyleyse hiç oynamayak boşuna

• quote:

Orijinalden alıntı: ErnGnc

arkadaşlar şimdi level 10 dan sonra paramı vermek gerekiyor illa sonra oynamıyacakmıyız parasız öyleyse hiç oynamayak boşuna

Alıntıları Göster
    hadi beyler gelen varmı,turlayalım biraz dh ahalisi olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErnGnc

Alıntıları Göster
    beyler controls menusu neden acık degil gamepadle oynayamıyormuyuz bu oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baterist

beyler controls menusu neden acık degil gamepadle oynayamıyormuyuz bu oyunu?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyun bedava oynanabiliyor mu yoksa belli bir seviyeye kadar mı bu şekilde oynuyoruz diye bir soru sormuştum, cevap vermediniz. Üzdünüz beni. Böhü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

Arkadaşlar oyun bedava oynanabiliyor mu yoksa belli bir seviyeye kadar mı bu şekilde oynuyoruz diye bir soru sormuştum, cevap vermediniz. Üzdünüz beni. Böhü.

Alıntıları Göster
    Daha önce birkaç defa yazılmıştı bir daha yazayım elime mi yapışıcak

Free olarak 10 lvl a kadar oynanabiliyor. 10 lvl olduktan sonra rep kazanılmıyor.
  • quote:

Free olarak 10 lvl a kadar oynanabiliyor. 10 lvl olduktan sonra rep kazanılmıyor.

o zaman lvl 10 olalim sonrda bi tier 2 araç alır takılırız :D
  • quote:

quote:

o zaman lvl 10 olalim sonrda bi tier 2 araç alır takılırız :D

Alıntıları Göster
    Ea tam çakallık yapmış şu an 8 levelim oyun acayip zevkli . insanın 20 $ ı şak diye veresi geliyor . bakalım artık 10 level olunca tekrar düşünecem almayı

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

Ea tam çakallık yapmış şu an 8 levelim oyun acayip zevkli . insanın 20 $ ı şak diye veresi geliyor . bakalım artık 10 level olunca tekrar düşünecem almayı

Alıntıları Göster
    Bende 8 im 10 dan sonra bende alıcam sanırım

Bu arada hala araba değiştiremiyorum kiralayabilirsin yazıyor 3 günlüğüne almama izin yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Runoart

Bende 8 im 10 dan sonra bende alıcam sanırım

Bu arada hala araba değiştiremiyorum kiralayabilirsin yazıyor 3 günlüğüne almama izin yok

Alıntıları Göster
    Kiralik araclardaki Renk secenegi bölümünde diger renklere geçerseniz satın alabileceğiniz versiyon açılıyor.

23. level'm 1 hafta erken başladım oyuna zor level kasılıyor :s özellikle 20 den sonra bir sonraki level için 20-30-40bin rep istiyor bir üst level için.

parayı biriktirip şu R8 i bir alayım vurucam kırbacı vurucam kırbacı

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega06

Kiralik araclardaki Renk secenegi bölümünde diger renklere geçerseniz satın alabileceğiniz versiyon açılıyor.

23. level'm 1 hafta erken başladım oyuna zor level kasılıyor :s özellikle 20 den sonra bir sonraki level için 20-30-40bin rep istiyor bir üst level için.

parayı biriktirip şu R8 i bir alayım vurucam kırbacı vurucam kırbacı

Alıntıları Göster
    Oyunda lvl 10 oldum sonunda :D
    mazda3 ü sattım nissan 350z aldım. Oyun şimdi tatlılaşmaya başladı.
    Neyse artık ücretsiz kasabildiğimiz kadar kascaz :D

• quote:

Oyunda lvl 10 oldum sonunda :D
    mazda3 ü sattım nissan 350z aldım. Oyun şimdi tatlılaşmaya başladı.
    Neyse artık ücretsiz kasabildiğimiz kadar kascaz :D

Alıntıları Göster

;

Sisteme format attım sonunda oyundayım kullanıcı adım kaptan41 ekleyin
    arkadaşlar sesli konusmak icin skyp grup kurdum nfs chaet berbat olmuyor
    skyp kullanıcı adı kaptan4155 ekleyin gruba alıyım sizi herkeze iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 30 Temmuz 2010; 19:49:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

dediğim en son çare sonunda oldu demekki sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

quote:

dediğim en son çare sonunda oldu demekki sevindim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yanlız dikkatimi çeken bir şey oldu 10. level dan sonra devam etmek için starter pack almak gerekiyor ve bu pack ile beraber 8000 speedboost geliyor son tier daki arabaların tanesinin 1440 speedboost olduğunu düşünürsek aslında para biriktirmek o kadarda mantıklı bir düşünce olmuyor haksız mıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LanetolasiBerk

arkadaşlar yanlız dikkatimi çeken bir şey oldu 10. level dan sonra devam etmek için starter pack almak gerekiyor ve bu pack ile beraber 8000 speedboost geliyor son tier daki arabaların tanesinin 1440 speedboost olduğunu düşünürsek aslında para biriktirmek o kadarda mantıklı bir düşünce olmuyor haksız mıyım ?

Alıntıları Göster
    Boost la araba kiralıyosun 3 günlük. Satın almak için kazandığın paraları kullanıyosun. Kiralık arabalar özel modifiyeli araçlar.
  • quote:

;

arkadaşlar sesli konusmak icin skyp grup kurdum nfs chaet berbat olmuyor
    skyp kullanıcı adı kaptan4155 ekleyin gruba alıyım sizi herkeze iyi oyunlar

Alıntıları Göster
    güzele benziyor bende para verebilirim 10 lvlden sonra dahada güzelleşicek sanırım bi oyunu indirip kurayımda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CanberkPolat

güzele benziyor bende para verebilirim 10 lvlden sonra dahada güzelleşicek sanırım bi oyunu indirip kurayımda :)

Alıntıları Göster
    O 20 dolar verilip alınan 8000 boost da bitecek zaten,sonra ne kadar isteyecekler acaba :D
    Ama oyun 10lvl den sonra keyiflenmeye başlıyor
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.