Şimdi Ara

Need for speed underground 2 pizza save :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar küçüken hep internete oynardım nfs underground 2 pizza profili vardı arabalar falan müthişti sonra bu savenin internette yaygın olduğunu öğrendim fakat doğru dürüst indiremedim eğer elnde olan bir arkadaş varsa atabilir mi ?

• Vardı sildim be kardeşim hemde dün sildim görseydim konuyu atardım
  • Google Amcaya sor
  • Arkadaşlar google'den çok aradım hatta bir tane indirdim fakat içinde çok dosya var kayıtlı oyun gibi değil Pizza klasörü var bi tane o kayıtlı oyun içinde herşey açık ama arabalar yok :S klasörün dışında bir sürü klasör var pizza_magazin , pizza_magazi1 gibi onlarıda ne yapacağımı bilmediğim için doğru dosyalar olmadığını düşündüm.Eğer elinde olan veya bulabilecek olan varsa atabilir mi lütfen :(
  • konu güncel :(
  • Araba aynı araba değil mi? İndir saveini kendin modifiye et?
  • save ini indirip kendi arabanı yapman dah mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    17 yıl önce açıldı
    NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 DYNO
    18 yıl önce açıldı
    Need For Speed: Underground 3
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • noLamax N kullanıcısına yanıt
    Dostum dosyayı indirip rar'ın içindeki tüm klasörleri C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings\Application Data\Need for Speed Underground içine at.

http://www.mediafire.com/download/i99cnot4ist2zj6/pizza.rar
  • Teşekkürler sonunda :), kendi arabanı yap diyen arkadaşlarıma tabii ki kendi save dosyamda kendi arabalarımıda yapıyorum fakat küçükken internet kafelerde pizza save ile büyüdüm :) O arabalarında durması hoşuma gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.