Merhaba arkadaşlar küçüken hep internete oynardım nfs underground 2 pizza profili vardı arabalar falan müthişti sonra bu savenin internette yaygın olduğunu öğrendim fakat doğru dürüst indiremedim eğer elnde olan bir arkadaş varsa atabilir mi ?
Vardı sildim be kardeşim hemde dün sildim görseydim konuyu atardım
Google Amcaya sor
Arkadaşlar google'den çok aradım hatta bir tane indirdim fakat içinde çok dosya var kayıtlı oyun gibi değil Pizza klasörü var bi tane o kayıtlı oyun içinde herşey açık ama arabalar yok :S klasörün dışında bir sürü klasör var pizza_magazin , pizza_magazi1 gibi onlarıda ne yapacağımı bilmediğim için doğru dosyalar olmadığını düşündüm.Eğer elinde olan veya bulabilecek olan varsa atabilir mi lütfen :(
konu güncel :(
Araba aynı araba değil mi? İndir saveini kendin modifiye et?
save ini indirip kendi arabanı yapman dah mantıklı
Dostum dosyayı indirip rar'ın içindeki tüm klasörleri C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings\Application Data\Need for Speed Underground içine at.
Teşekkürler sonunda :), kendi arabanı yap diyen arkadaşlarıma tabii ki kendi save dosyamda kendi arabalarımıda yapıyorum fakat küçükken internet kafelerde pizza save ile büyüdüm :) O arabalarında durması hoşuma gidiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme