Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.557
Cevap
5
Favori
282.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

ya arkadaşlar şimdi polis lerden kurtulup 25000 $ toplama görevini yaparken yakalandım. Araçta bir X çıktı ama araç gitti. Diğer araçlardan birini seçme ekranı geldi. Neden böyle oldu ya 3 X nında dolması gerekmiyormu araca el koymaları için?

Ayrıca MP/H'den nasıl KM/H ye çeviricez baktım bulamadım !!

Eğer yeterli paran yoksa araban uyarı almadan elinden alınıyor. Oyundan soğutmak için konmuş sanki... KM ayarı içinse oyunda Options için Metric/Imperial ayarı var. Imperial MPH ölçü birimine denk geliyor.

Ya ulan kaç para harcadım ben ona ya
    Şimdi bin dolar desen yok. Lotus Elise'emi kaldık yani. Ne saçma bişey ya. Ayrıca sağol

• Aa hemen alt+f4 yapmıştım araba gitmemiş kaldığı yerden devam ediyor. Autosave de açıktı
  • sorunumu halledemedim.c...k arıyorum ama yok.
  • Yaklaşık bir hafyadır bu topic trki yorumları okuyorum yapılan kötü eleştrilere karşın yinede oyunun oynanmaya değer olduğunu düşünüyordum. Öncede clone dvd versiyonunu indirmiştim kuracaktım ki reloaded versiyonunun daha iyi olduğunu bu topivten öğrenip onu indirdim. Ve sabırsızlıkla oyunu kurdum. sonuç tam bir hayal kırıklığı. Yazılanlardan sonra çok bir beklentim olmamasına ramen bu kadarınıda beklemiyorum. Otoban yarışları bana iki boyutlu flash ara yarışları hissini verdi. En ufak harekette gerçekten çok uzak "vıyk vıyk" teker sesi inanılmaz rahatsız edici. İlk yarıştaki samba (!) müziği beynimden vurdu. Yeni sistemimle fps sorunu yaşamamış olmama ramen grafiklerin basitliği özellikle yol ve refüjlerin özensiz duruşu çok soğuttu beniç tabi bu oyunu kurmadan önce nfs most wantedı oynuyodum, bu oyun çıukana kadar heyecanı zinde tutmak için ama keşke tetris oynasaymışım most wanted dan sonra bu oyun yıktı beni resmen. Nerde adrenalin nerde hız tutkusu

• quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR
    1-2 sorum var
    Elimdeki oyunun boyutu 4.86 Reloaded

oyunda kaplamalar geç geliyor.Mesela otobanda hızla giderken apartmanlar arabalar sonradan çıkıyor

oyunda 2-3 saniyelik takılmalar oluyor ve kaldığı yerden devam ediyor.

Bunların dışında sorunum yok.Oyunu 8600 GTSonic 1 GB Ram ve AMD Athlon 64 X2 ile Full detay 1440x900 da oynuyorum

• quote:

quote:

1-2 sorum var
    Elimdeki oyunun boyutu 4.86 Reloaded

oyunda kaplamalar geç geliyor.Mesela otobanda hızla giderken apartmanlar arabalar sonradan çıkıyor

oyunda 2-3 saniyelik takılmalar oluyor ve kaldığı yerden devam ediyor.

Bunların dışında sorunum yok.Oyunu 8600 GTSonic 1 GB Ram ve AMD Athlon 64 X2 ile Full detay 1440x900 da oynuyorum

Daha oyunu oynıyamadım ama oyundaki bug olabilir birde ram in yetmiyo olabilir.

• Birisi şu 44mb lık ilacın linkini bana PM den atabilirmi acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

Birisi şu 44mb lık ilacın linkini bana PM den atabilirmi acaba ?

bende onu kullanıyorum ama press enter kısmında kalıyor enter işlemiyor.sorun ilaçda olabilir :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: KraL_15

Beyler ben oyunu dün aldım yükledim
    Oyunda ilk zamanlar bazı videwolar var ama o videolar oynarken görüntü aynen eski cine5 de filmler olurdu şifreliydi Görüntülerde şifreli gibi
    Sizce neden olabilir ?
    Renkli ama şifreli gibi:S

up
  • oyunu bitirdim ama silmek istemiom ne ** yapa bilirim sincik xD
  • ya arkadaşlar oyun ilk açıldığında çıkan menü,video falan tuşlarına nasıl basıyoruz mouse çalışmıyo bu sizde de böyle mi
  • oyunu 2-3 saat aralıksız oynadım sonra hata verdi tüh dedim bi daha deniyeyim bi baktım save yapmamış taa en başa geri döndü save.bende sinirlenip tüm oyunu sildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

oyunu 2-3 saat aralıksız oynadım sonra hata verdi tüh dedim bi daha deniyeyim bi baktım save yapmamış taa en başa geri döndü save.bende sinirlenip tüm oyunu sildim

İyi etmişsin
  • quote:

quote:

Beyler ben oyunu dün aldım yükledim
    Oyunda ilk zamanlar bazı videwolar var ama o videolar oynarken görüntü aynen eski cine5 de filmler olurdu şifreliydi Görüntülerde şifreli gibi
    Sizce neden olabilir ?
    Renkli ama şifreli gibi:S

up

bende de öyle hiç bir video yu izleyemedim bir çözümü olacağını da sanmam sanırım kopyalarımızdan kaynaklanıyor.

oyunun araç kontrolünü diğer nfslerle karşılaştırıp da kötü bulan arkadaşları anlayamıyorum. bu oyunun oynanışı hep böyle değil miydi? ta nfsu dan beri bilgisayarın yarışçıları aracı kenara dayayıp köşe dönüyorlar. bunda ise bayağı bir hız düşmesi var. bu yönde gelişme kaydetmişler bence. tabi oynanışı diğer oyunlarıla karşılaştırırsanız çoğu oyundan kötü aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 27 Kasım 2008; 1:59:39 >

• arkadaşlar camarro takılıyorum check pointlerde zorlanıyorum. sokak yarışlarında ise çok rahat geçiliyorlar. most wanted daki gibi ensenden takip etmiyorlar. birkaç kez haritadan sildim adamları.
    takip edip rakibi geçtiğimiz ve elediğimiz yarış modu benim çok hoşuma gitti. ama düz yolda mutlaka yakalıyorlar.
    *options video ayarlarından world effecti low yapınca o kör eden sarı ışıktan kurtuluyorsunuz, gölge kapatmayı bilen varsa açıklarsa sevinirim, yoldaki testerelerden kurtulalım.

1024*768, 2xaa vb ayarlarda 30 fpslerde akıcı şekilde 2600xt ile oynayabiliyorum.

oyun klasörü içindeki dosyalarının birinde moswanted2 diye işlemişler oyunu ama adını undercover koymuşlar.
  • arkadaşlar bana pinkslipden bi evo geldi daha dorusu 5 6 arabanın içinden evoyu seçtim

level 9 um galiba

fakat nerden modifiye yapıyoruz? shop a gidiyorum aftermarkete giriyorum ne bumper var ne side skirts???
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

arkadaşlar bana pinkslipden bi evo geldi daha dorusu 5 6 arabanın içinden evoyu seçtim

level 9 um galiba

fakat nerden modifiye yapıyoruz? shop a gidiyorum aftermarkete giriyorum ne bumper var ne side skirts???

Onları Body den halledeceksin. Hood, Skirt diye ayrı ayrı modifiye olmuyor. Body kit takacaksın uzunluk genişliği oradan ayarlayacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

Oyunu bende bitirmiş bulunuyorum ve son yorumlarım şunlar..

Öncelikle %60lardan sonra biraz para sıkıntısı çektim. Aslında çekmeyebilirdim ama aldığım her Pink Slipi full modifiye yapıp paraları harcadım. Fakat Tri-City'nin ikincisi bölgesindeki (gold coast mountains midir nedir) oradaki yarışlarda resmen Corvette, Murcielago, McLaren, Carrera gibi arabaların yanında benim Audi TT'im ve Lancer'ım sönük kaldığı için o yarışlarda acayip zorlandım. Üst üste polis görevleri tamamlayarak BMW M6 full upgrade ile %85e kadar geldim. Sonra parayı zar zor denkleştirip bugatti aldım (aslında Audi R8 hayallerimin arabası ama bugattiyi pro streette doğru dürüst deneyemediğim için değişiklik olsun dedim) Çok rahat bitti kariyer..

Oyunun gıcık olduğum tarafları ise üstte The MasteR arkadaşın da dediği gibi bende de çok nadir 2-3 saniyelik takılmalar oluyor, ekranda bazı bölgelerin görüntüleri geç geliyor.
    Ayrıca FasTBoY 'un söylediği gibi trafikte araçlar bu kadar gerizekalı yapılamazdı doğrusu. Siz bir şeritte giderken, arabayı önüne kırmaları mı dersiniz, karşı şeritten gelirken sizi göre göre üstünüze sürmeyi mi dersiniz, kavşaktan dönerken sizin geldiğinizi görüp yolun ortasında durmalarını mı dersiniz.. Aklınıza gelebilecek her türlü mallık mevcut...
    Polis görevleri de most wanteddan daha güzel geldi bana. En azından most wanted'daki kadar kasmıyor. MW'de yarım saat Evade edemediğim günleri bilirim. Hayvan gibi geliyorlardı. En azından undercoverda insani sayıda polis var...
    Ama bunların dışında oyunun ara videoları, motor sesleri, müzikleri, kariyerin sonu harika olmuş... Birkaç gölge kırılması, aşırı parlamalar ve takılmalar olmasa en iyi NFS oyunu bile denilebilir bence. Olumsuz yorumlara aldırmayın arkadaşlar, en azından kurup oynayın kendi gözlerinizle görün.. Oyun o kadarda berbat değil..

okuduğum en tarafsız en iyi yorum. sonuna kadar aynı fikirdeym

• quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

oyunu bitirdim ama silmek istemiom ne ** yapa bilirim sincik xD

GPS map açıp 0 ve 9 tuşlarıyla aktif olan yarışları görebilirsin(Bitirmediğin fakat haritada gözükmeyen yarışlar).
  • quote:

Orjinalden alıntı: FasTBoY

quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

oyunu bitirdim ama silmek istemiom ne ** yapa bilirim sincik xD

GPS map açıp 0 ve 9 tuşlarıyla aktif olan yarışları görebilirsin(Bitirmediğin fakat haritada gözükmeyen yarışlar).

carrer + game 100% XD
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.