Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.557
Cevap
5
Favori
282.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun bitti şimdi 1 yıl bekle ki yeni oyun çıkcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orjinalden alıntı: FasTBoY

quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

oyunu bitirdim ama silmek istemiom ne ** yapa bilirim sincik xD

GPS map açıp 0 ve 9 tuşlarıyla aktif olan yarışları görebilirsin(Bitirmediğin fakat haritada gözükmeyen yarışlar).

carrer + game 100% XD

Benimde durum aynı, dominate olmamış yarışları dominate etmek için oynamak dışında yapılacak bişey kalmadı gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: RealGangsta

quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

Oyunu bende bitirmiş bulunuyorum ve son yorumlarım şunlar..

Öncelikle %60lardan sonra biraz para sıkıntısı çektim. Aslında çekmeyebilirdim ama aldığım her Pink Slipi full modifiye yapıp paraları harcadım. Fakat Tri-City'nin ikincisi bölgesindeki (gold coast mountains midir nedir) oradaki yarışlarda resmen Corvette, Murcielago, McLaren, Carrera gibi arabaların yanında benim Audi TT'im ve Lancer'ım sönük kaldığı için o yarışlarda acayip zorlandım. Üst üste polis görevleri tamamlayarak BMW M6 full upgrade ile %85e kadar geldim. Sonra parayı zar zor denkleştirip bugatti aldım (aslında Audi R8 hayallerimin arabası ama bugattiyi pro streette doğru dürüst deneyemediğim için değişiklik olsun dedim) Çok rahat bitti kariyer..

Oyunun gıcık olduğum tarafları ise üstte The MasteR arkadaşın da dediği gibi bende de çok nadir 2-3 saniyelik takılmalar oluyor, ekranda bazı bölgelerin görüntüleri geç geliyor.
    Ayrıca FasTBoY 'un söylediği gibi trafikte araçlar bu kadar gerizekalı yapılamazdı doğrusu. Siz bir şeritte giderken, arabayı önüne kırmaları mı dersiniz, karşı şeritten gelirken sizi göre göre üstünüze sürmeyi mi dersiniz, kavşaktan dönerken sizin geldiğinizi görüp yolun ortasında durmalarını mı dersiniz.. Aklınıza gelebilecek her türlü mallık mevcut...
    Polis görevleri de most wanteddan daha güzel geldi bana. En azından most wanted'daki kadar kasmıyor. MW'de yarım saat Evade edemediğim günleri bilirim. Hayvan gibi geliyorlardı. En azından undercoverda insani sayıda polis var...
    Ama bunların dışında oyunun ara videoları, motor sesleri, müzikleri, kariyerin sonu harika olmuş... Birkaç gölge kırılması, aşırı parlamalar ve takılmalar olmasa en iyi NFS oyunu bile denilebilir bence. Olumsuz yorumlara aldırmayın arkadaşlar, en azından kurup oynayın kendi gözlerinizle görün.. Oyun o kadarda berbat değil..

okuduğum en tarafsız en iyi yorum. sonuna kadar aynı fikirdeym

bende aynı fikirdeyim

• bazı bölümlerde ne yaptıysamda dominated yapamadım. Mesela polislerden araba kaçırma görevleri var (job) bunları dominated edebilen varmı acaba?
  • Bunun sorunsuz çalışan versiyonu hangisi?

4.22, 4.19 GB'lik clone'lar var.
    4.62, 4.89 GB'lik Reloaded sürümleri var.

Paul.dll ve 44.4 MB'lik Reloaded ilaçları falan var.

Okuduğum kadarıyla bunların bir kısmı FPS sorunu çıkarıyor.
    Hangilerini kullanalım?
  • bendeki 4.89 Gb lık reloaded sürümü. Hiç bir sorun yok. Ayrıca clone sürümlerinin 4.22 lik versiyon + reloaded ilaç ta sorunsuz çalışmaktaydı bende...
  • ben clone dvd ile bitirdim oyunu xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

bendeki 4.89 Gb lık reloaded sürümü. Hiç bir sorun yok. Ayrıca clone sürümlerinin 4.22 lik versiyon + reloaded ilaç ta sorunsuz çalışmaktaydı bende...

4.89'luk Reloaded'ı Daemon ile mount ettim.
    Install etmeye kalktım.

Garip bi install ekranı geldi. Ülke-E-mail istiyor.
    Bunları girip Next deyince de "Insert CD/DVD in Drive C" diyor...
    İyi de, C ne alaka... C hard disk. ISO'yu G'ye mount etmişim.

Çözemedim mevzuyu.

Bu sefer 4.62'liği indiriyorum ama... Du bakalım bu ne çıkacak.

Yorumlardan anladığım, oyun mantalitesinde sorunlar olan, ama güzel bir arcade olduğu.
    NFS 6'ya (Hot Pursuit 2) benzer duruyor.
  • oyunun yüzde kaç olduğuna nereden bakıyorsunuz?

bide online oynanıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 27 Kasım 2008; 17:33:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

oyunun yüzde kaç olduğuna nereden bakıyorsunuz?

bide online oynanıyormu?

esc > GPS map > 1 > 2.....
  • Şu Autosculpt'ta zone'lara girince takılma sorunun bi çözümü yok mu
  • Arkadaşlar aşağıda da göreceğiniz gibi oyunun büyük bölümü bitti fakat bir bölümde zorlanıyorum...Şu LIGHTSPEED adında ki görev...bu görev de Veyron nu kaçırmamız ive garaja götürmemiz isteniyor polisler peşimizdeyken.....bu görevi geçen arkadaşlar bir tip-trick filan verebilirler mi???

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckoy -- 27 Kasım 2008; 20:57:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Şu Autosculpt'ta zone'lara girince takılma sorunun bi çözümü yok mu
    Onu öyle yapmışlar. Oyunu yapanların beceriksizliği işte. Çözümü olacağını sanmıyorum.
  • arkadaşlar size oyun başladıktan 5-6 yarış hemen sonraki aradaki çalan şarkıyı sorabilirmiyim bilen cevaplarsa sevinirim arada büyük binalar çıkıyor sonra asyalı kız çıkıyor sokak arasına gidiyor orada çalan müziği aradım bütün sound tracklare baktım bulamadım ismini yazarsanız sevinirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

Bunun sorunsuz çalışan versiyonu hangisi?

Hangilerini kullanalım?

Aynı soruyu ben de sormak istiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

Hangilerini kullanalım?

Aynı soruyu ben de sormak istiyorum.

bende 4.86 lık var sorunsuz

• quote:

Orjinalden alıntı: mckoy

Arkadaşlar aşağıda da göreceğiniz gibi oyunun büyük bölümü bitti fakat bir bölümde zorlanıyorum...Şu LIGHTSPEED adında ki görev...bu görev de Veyron nu kaçırmamız ive garaja götürmemiz isteniyor polisler peşimizdeyken.....bu görevi geçen arkadaşlar bir tip-trick filan verebilirler mi???

Anayola çıkınca gözükmeyen tuzaklar var. Onlara dikkat et. Kafalarına indirdin mi 1-2 yerde polis molis hak getire.

• oyunu sildim :( yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum artık yeni hddye kurarım birgün :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

Orjinalden alıntı: mckoy

Arkadaşlar aşağıda da göreceğiniz gibi oyunun büyük bölümü bitti fakat bir bölümde zorlanıyorum...Şu LIGHTSPEED adında ki görev...bu görev de Veyron nu kaçırmamız ive garaja götürmemiz isteniyor polisler peşimizdeyken.....bu görevi geçen arkadaşlar bir tip-trick filan verebilirler mi???

Anayola çıkınca gözükmeyen tuzaklar var. Onlara dikkat et. Kafalarına indirdin mi 1-2 yerde polis molis hak getire.

kesinlikle katılıyorum.inşaat alanlarında kurulu olan düzenekleri tepelerine indir kesin çözüm.ben camara yla kapana takıldım sağ tekerlerden tın tın giderek adamların tepesine düşürdüm.hehe

• oynadıgım en kotu nfs oyunu ,bugun mıdnıght club oynadım oyun ınanılmaz guzel olmus arabanın konsolunu bıle modıfıye edebılıyosun vıtes topuzuna kadar pc ye cıkarsa olay olur
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.