Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.557
Cevap
5
Favori
282.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

guzel bitior oyun, o silik satior bizi ama polis yakalior hiyar kariyi.

hangisi japon garumu hani şunu yap diyen polis

eet o hiyar kari. bize silah cekip kacior sonra biz bmw ile kovaliorus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

beyler oyuna girerken enter tuşuna basıyorum hiçbir şey olmuyor niye böyle yapıyor :S

hadi beyler ne yapmam lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Takao

%93teyimde görev kalmadı :S geçemediim bölümler kaldı sadece onları yine geçemiyorum :D

onlari gecince en son olarak polisler ile kovalamaca oyna sonra gorevler kendiliginden gelir.
  • quote:

quote:

beyler oyuna girerken enter tuşuna basıyorum hiçbir şey olmuyor niye böyle yapıyor :S

hadi beyler ne yapmam lazım?

muhtemeden ilac sakat!
  • saol oyunun sonunu öğrendim
  • görev tamam

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

görev tamam

zonda nası kontrolleri iyimi. ben level 11 deyim az önce m6 aldm kontrolü biraz zor geldi. tier 1 i açınca hangisi iyi bilen biri yassında ilerde hataya düşmeyelim

• arkadaşlar neredeyse 1 gb ı inmiş durumda şimdi indirmeye devam edeyimmi bırakayımmı pek olumlu yorumlar yok oyun hakkında ve hala adam gibi grafiklerde yok sanırım herkez oynayabilsin diye çok abartmıyorlar grafikleri
  • 350 basan 4*4' te bu oyunda gördüm ilk defa.
  • Pagani Zonda güzel arabadır son upgradeleride yapinca süper oluyor

Edit:Bu arada bende bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 26 Kasım 2008; 2:59:23 >

• Oyun 1 günde bitti hemen, bende kalan tüm yarışlarıda bitirdim. Toplam 2 günde tüm yarışlar dahil bitmiş oldu.
    Oyuna gelirsek, araçlar güzel geri kalanı bi halta yaramaz. Hayatımda gördüğüm en berbat ışıklandırmaya sahip. Güneşin dünya etrafında değilde benim arabanın etrafında döndüğünü ilk defa görmüş oldum. Ben nereye gitsem etraftaki objelerin gölgeleride benle beraber dönüyor.
    Tünel içinde duvarlardan geçen ışıklar. Kare kare görünen gölgelendirmeler. Abartı derecede world efektleri, vs..
    Etraftaki arabalara gelirsek; yarışlarda oyunun beni durdurmak için havadan öneme araba attığını tutunda, karşı şeride paralel şekilde arabanın diğer şeride geçtiğini(yan yan yengeç yürüşü yapar gibi, ne teknoloji varsa artık arabada), normal trafikteki bir arabanın geliş istikametinde geri geri gittiğini bile gördüm. Dahada saymakla bitmez, oyunda güzel olan şeyler ise yarışlardan aldığım zevk, müzikler ve arabaların görüntüleri idi.
    En son 18. level oyunda ondan daha fazlada artmıyor.
    Araç olarakda Nissan GT-R(R35) tavsiye ederim.

Borç isteyen varsa verebilirim faiziyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 26 Kasım 2008; 3:18:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli

quote:

Orjinalden alıntı: TrMhMt

Biz daha beklemedeyiz .....

Millet oynamis kimi bitirmis ble yavf .....

ne bekliyon
    belki yardımımız dokunur

Inmesini .....

Daha inmedi meret 3 gundur iniyor ...........

Insin hemen kurup dalacam oyuna ......

• Oyun inerken yorumları okudu.
    Genelde oyundan hiç kimse memnun değil.
    Oyun indikten sonra kurdum ve oynamaya başladım.
    Fps sorunu çözüldükten sonra, insan oyundan zevk almaya başlıyor.
    Tamam bende kabul ediyorum, NFS serileri her geçen yıl daha kötüye gidiyor.
    Undergrund2 ve MostWanted dan aldığımız heyecanı ve zevki bu seri de alamıyoruz.
    Ancak ben yinede, bu oyunun oynanmayacak kadar kötü bir oyun olduğunu düşünmüyorum.
    Çok zevkli ve heyecanlı yarışlar var.
    Oynayın, zevkinizi alın, sıkıldığınız zamanda silin gitsin, bu kadar kafanıza taktığınıza değmez
  • Ben oyunu dün yükledim bugün sildim arkadaşlar,

sebebine gelince arabalar modeller çok güzel fakat

grafikler ve özellikle ışıklandırmalar ( henüz oynamamış olanlar için söyleyim) inanın iğrenç yazık be sana NFS
  • Acaip acaip grafik sorunları araçların sanki atlayarak gitmesi ve dönüşlerdeki değişik kamera takip açıları yüzünden sildim gitti.
    Yanlız yiğidi öldür hakkını ver demişler sesler mükemmel müthiş harika harkulade arabada yaptığınız modifiyeleri hissettiriyor sesler.
  • quote:

yüklenen oyundan çok verilen ilaç ile ilgili bir problem var. farklı ilaçlar dene bence.
    akşam ilaç sonrasında oyunun akıcılığına inanamadım.

ilk başta bu şekilde oynansa belkide oyun bukadar kötülenmeyecekti.

Selamlar

Ben de oynuyorum bu oyunu iki gündür.. çoğunlukla aynı fikirdeyim ama bu "ilaç" olayı nedir yaw? çok merak ettim biri açıklayabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: problematik

quote:

yüklenen oyundan çok verilen ilaç ile ilgili bir problem var. farklı ilaçlar dene bence.

Selamlar

Ben de oynuyorum bu oyunu iki gündür.. çoğunlukla aynı fikirdeyim ama bu "ilaç" olayı nedir yaw? çok merak ettim biri açıklayabilir mi?

İlaç = Crack = Oyun = Parasız

• quote:

Orjinalden alıntı: problematik

quote:

Selamlar

bir kutu aspirin

• Trojan cenneti ilaclar..
  • ben oyunu yükledim registration code sorunu çıktı..bi arkadaştan yani crack aldım düzeldi o sorun ama şimdi oyunu açınca daha hiç birşey gözükmeden nfs undercover çalışmayı durdurdu diyor. nası çözebilirim bu sorunu ?
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.