Şimdi Ara

Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
214
Cevap
0
Favori
19.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum modların kurulacagı dosyaları bulamadım bır turlu.Mesela gran tourismo mod ıcın "tyres" klasoru var ve o klasor shiftın kurulum dosyalarında yok.Modlar ıcın kurulumları ayrı ayrı anlatabılır mısın ?
  • Bu modları kurman için unpacker programı lazım bak ilk mesajda anlattım. unpacker ı indirip shift klasörüne at bütün dosyaları, bat dosyasını çalıştır ve bekle. bütün klasörler oluşacak.
  • anlattıgın gıbı yaptım zaten.unpackerı shifte atıp batı calıstırdım.Yarım saat yuklemesını bekledım.okey dedım.masaustu sımgesıne sag tıklayıp -loose da yazdım.ama belırtılen klasorler yok ya da ben bulamadım
  • ben yaptım oldu sorun sende

Dante hocam valla eline sağlık gt mod da araç kaymıyor ama biraz daha zorlaştı
  • quote:

ben yaptım oldu sorun sende

Dante hocam valla eline sağlık gt mod da araç kaymıyor ama biraz daha zorlaştı

Dostum pmden nasıl yaptıgını anlatabılır mısın bana zahmet olmazsa?
  • @-Rsan-

pardon ben yanlış anlamışım. tyres klasörü tam olarak şurada shift/vehicles/physics/tyres
  • quote:

pardon ben yanlış anlamışım. tyres klasörü tam olarak şurada shift/vehicles/physics/tyres

orada oyle bır klasor yok malesef.bırseylerı eksık yaptım heralde.hevesım kursagımda kaldı valla.yapabılen arkadaslar adım adım nasıl yaptıklarını anlatırsa sevınırım.
  • shift klasörünün içinde tyres klasörünü arat bakalım arama motoru ile. olmadıysa dosyaları yine unpack et. unpack ettikten sonra o shift klasörünün 12 gb bişey olması lazım. öyle olmadıysa hata olmuş sende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Haziran 2010; 15:38:19 >
  • arattım cıkmıyor.oyunun kurulu oldugu klasor toplam 5.29 gb.dun ıkı kere unpack ettım.bıdaha etsem de faydası olacagını zannetmıyorum.modları kurmadan once oyunun patchlarını yuklemıstım.acaba o bır engel olusturuyor olabılır mı?
  • Önce patchleri yapacaksın zaten. unpack olayını yanlış yapıyorsun sanırım. unpacker dosyalarını oyunun ana dizinine yani shift.exe nin yanına atıp shiftunpack.bat programını kullanacaksın unpack işlemi için. unpack edilecek bölümde de yeterli boş alan olmasına dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Haziran 2010; 15:45:34 >
  • Dostum ben unpacker dosyalarını Electronic Arts / Need for Speed SHIFT' in icine attım.Bir de Electronic Arts'a atıp denesem mı acaba ?

edit: Bir de unpack dosyalarının ıcınde quickbms.exe dıye bır dosya var.calıstırınca shiftin dosyalarını gosterıyor.bu nedır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 22 Haziran 2010; 16:39:47 >
  • o dosyaları tek tek çıkartmak için. o yöntemle olmuyor unpack olayı. bat dosyasını açıp hepsini kendisi otomatik çıkartması lazım.

electronic artsın içine değil shift.exe nin olduğu yere atacaksın, bat dosyasını açtığında işlem başlayacak, 20 dakikaya kadar çıkabilir bekleme süresi, uzun sürüyor biraz. sonra bir tuşa basın diyecek ve işlem bitecek.
  • aynen dedıgın gıbı yaptım zaten.shift.exenın oldugu yere attım unpack dosyalarını.ardından batı calıstırdım dosyaları cıkarmaya basladı.nerdeyse 1 saat falan surdu cıkarması.ıslem bıtınce enterladım.komut masaustu sımgesıne sag tıklayıp ozellıkler dedım ve satır sonuna -loose komutunu da yazdım.ama o klasorler bır turlu olusmadı.nerede hata yapıyorum bılmem.oyun aynı oyun ,unpack dosyası aynı dosya ,yaptıgım ıslemler aynı ıslemler...
  • OYunu baştan kur, ilaç yapma, patchleri sırasıyla kur 2 patch var zaten. sonra unpack yap ilaç vs. yap, dosya boyutuna bak bakalım 10 gb ı geçmesi lazım.

bu arada oyun sürümü ne sendeki? reloaded sürümü üzerine konuşuyorum ben. olmazsa reloaded indirip dene.
  • oyunu ılk cıktıgında dvd seklınde satın almıstım.reloaded degıl yanı.reloadedı ındırıp dedıklerını uygulayacagım.cok fena hırs yaptım
  • bak şimdi unpacker i indirip aç.karşına dos çıkacak bekle burda.bütün işler tamamlandığında oyunun içine klasörler çıkmış olacak.daha sonra indirdiğin bu modları o klasörlerin içine yapıştıracaksın
  • oyunu denemeye karar verdim modları görünce teşekkürler
  • @fk_entertainment

quote:

bak şimdi unpacker i indirip aç.karşına dos çıkacak bekle burda.bütün işler tamamlandığında oyunun içine klasörler çıkmış olacak.daha sonra indirdiğin bu modları o klasörlerin içine yapıştıracaksın

batı calıstırıyorum , 1 saate yakın dosyaları cıkarıyor fakat cıkan dosyaları bulamıyorum.shiftin ıcıne cıkarmıyor sanırım.artık nereye cıkarıyosa bır turlu bulamadım.

@Dante

quote:

OYunu baştan kur, ilaç yapma, patchleri sırasıyla kur 2 patch var zaten. sonra unpack yap ilaç vs. yap, dosya boyutuna bak bakalım 10 gb ı geçmesi lazım.

bu arada oyun sürümü ne sendeki? reloaded sürümü üzerine konuşuyorum ben. olmazsa reloaded indirip dene.

dostum reloadedı ındırıp dedıgın sekılde kurdum , patchlerı yapıp unpack ettım.ama shiftın dosya boyutu hala aynı.anlasılan bu unpacker dosyaları baska bıryere atıyor.sence nereye atıyor olabılır?? temporary filesa falan atabılır mı ?

• Kendi kullandığım unpacker'ı upload ettim bununla dene bir de

http://hotfile.com/dl/50118897/ec5213a/Shift-Unpack.zip.html

Başka yere çıkarmaması lazım. shift klasörünün içinde bir çok klasör oluşturması gerekiyor bu unpacker'ın. indirdiğin zip dosyasındaki klasörün içindekileri shift.exe nin olduğu ana klasöre atıp bat dosyasını kullanacaksın yine.
  • evet tam tahmın ettıgım gıbı dosyalar baska bıyerden cıktı .kullanıcı ısmı - app data - local - virtual studio - program files - electronic artsın ıcınde buldum dosyalrı.3.83 gb boyutunda.ben sımdı bu dosyaları napım.dırekt shift.exenın oldugu yere mı atayım ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.