Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.340
Cevap
1
Favori
416.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oynarsın bence . Benim kart ile GTA IV bile çalıştırdım ki senin ki benden iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Şu drifti çözen varsa bana da söylesin

Drift le uzun süre gidebilmekte çok zor kontrollerde cok zor anlamadım NFS napmaya çalışıyor , grafik görsel ne varsa hoş iyi güzel kontroller ve oynanabilirlik yine vasat kalmış. Birde üstüne bitmeyen loading süreleri... bir gece de bitecek oyunu 2-3 gunde ancak bitiririz bu loading süreleri yüzünden herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

@wildlove

ben de bu kartla patchsiz gta4'ü bitirmiştim.. bu oyunun performansı patchsiz gta4 kadar içler acısı değilse oynayabilirim o zaman:)
  • drift başa bela zaten onu geçtim de şu virajlarda ustalaşma işinde uzmanlaşan biri sırrını anlatsın ya şu işin
  • [DMC] solda yazan sistem ilemi aldın o ssyi
  • Merak edip 54 part çektim inş bomba çıkar yarın sabah kurup sslerle burdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

@wildlove

ben de bu kartla patchsiz gta4'ü bitirmiştim.. bu oyunun performansı patchsiz gta4 kadar içler acısı değilse oynayabilirim o zaman:)

Bu hatalar yüzünden belki herşey fullde oynayamazsın ama sorunsuz oynarsın iyi kartın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

beyler manuel vites yok mu oyunda g25 le tam anlamıyla kullanmak mümkün mü?

bişey soruyoz 3 kere sordum karı kız mevzusu olsa 100 tane cvp gelir.Şu oyunda her vitese başka bir tuş atamak mümkün mü debriyaj işliyor mu bu kadar zor mu ya ona göre oyunu edinicem.
  • arkadaşlar ben şu always wear your seatbelt bölümünde takıldım :D xp sp3 var ama hala geçemedim(res fln da ttım ama farketmedi ) yardım edinnn
  • quote:

quote:

beyler manuel vites yok mu oyunda g25 le tam anlamıyla kullanmak mümkün mü?

bişey soruyoz 3 kere sordum karı kız mevzusu olsa 100 tane cvp gelir.Şu oyunda her vitese başka bir tuş atamak mümkün mü debriyaj işliyor mu bu kadar zor mu ya ona göre oyunu edinicem.

önceki sayfalarda cevapladım aynı soruyu ama saniyesinde geriye düşüyo. oyunda manuel clutch ve clutch sensitivity tarzında ayarlar var, yani debriyaj var bu oyunda. ama denemedim debriyajlı bi direksiyonum yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

@wildlove

Bu hatalar yüzünden belki herşey fullde oynayamazsın ama sorunsuz oynarsın iyi kartın

indragandi o zaman

• hd4650 de kasıyor resmen oyun bi bi numarasi yoksa alsinlar nvidialarini başlarina çalsinlar ne lan bu 1280x1024 low da kasıyor grid'in
  • en yakın zamanda alıp oynayayım şu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperCrew

arkadaşlar ben şu always wear your seatbelt bölümünde takıldım :D xp sp3 var ama hala geçemedim(res fln da ttım ama farketmedi ) yardım edinnn

!!!!! yardım edin beyler mutlaka oynamam lazım shift i
  • bu arada,oyundaki Chet Ismet "The Turkish Terrier" i farkeden oldu mu

oyunun kontrollerine laf atmayın.klavyeyle hiç oynamadım,dandik frisby gamepadle oynuyorum,bi iki ayar yaptım ve güzel oldu.
    ne bekliyordunuz,most wanted,carbon tarzında kontroller mi?
    nfs en sonunda çoluk çocuğu düşünmeyi bırakıp adam gibi kontrolleri olan bi oyun çıkardı,onu da beğenmediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizza

bu arada,oyundaki Chet Ismet "The Turkish Terrier" i farkeden oldu mu

oyunun kontrollerine laf atmayın.klavyeyle hiç oynamadım,dandik frisby gamepadle oynuyorum,bi iki ayar yaptım ve güzel oldu.
    ne bekliyordunuz,most wanted,carbon tarzında kontroller mi?
    nfs en sonunda çoluk çocuğu düşünmeyi bırakıp adam gibi kontrolleri olan bi oyun çıkardı,onu da beğenmediniz

41. sayfada ss koymuştum

• win 7 kullanıyorum bazılarının dediği gibi sorun yok ekran kartım hd4870 en ufak kasmada yok 1680-1050 full ayarlarda rahat oynuyorum baya zevkli cockbit olayı süper upgrade yapınca direksiyon felan değişiyo aracın heryerini boyamak serbest tuning ayarında nasıl kullanmak istiyorsanız ona göre ayar çekiyorsunuz para kazanıp aldığınız aracı modlamak sonrada sürerken aradaki farkı görmek baya iyi
  • Oyunu gayet güzel,grafikler ve özelliklede sesler mükemmel. İyi bir kulaklık yada ses sisteminiz varsa her ayrıntıyı duyabiliyorsunuz. Kontrollere ise alıştım sayılır,gamepad ile gayet rahat oynanıyor,ancak alışana kadar ilk başlarda baya zorlanıyo insan.

Optimizasyon biraz daha iyi olabilrmiş,diğer araçların yoğun olduğu bölümlerde fps anlık olarak 30-35 lere kadar iniyor ama oynanabilrliği etkileyecek bir takılma oluşmadı şimdiye kadar. Grid de 60 fps nin altına inmezdi hiç :) Genel olarak oyun 40-60 fps arası geziyor.

İmzamdaki sistem + Win7 64 bit + Catalyst 9.9 ile sonuçlar bu şekilde.

Ayrıca HD4870 le bi arkadaş çok düşük fps aldığı konusunda ATI yi suçluyodu. Bence suçu biraz kendinde araması gerek. Ekstra bir sorun olmadıkça,oyun ati kartlarda gayet akıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bRk.. -- 17 Eylül 2009; 1:03:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Şu drifti çözen varsa bana da söylesin

Aslında ben çözdüm sayılır. Ama çoğu zaman uygulamada zorluk çekiyorum. Viraja girerken yüksek hızda gir (ama uygun yerden girmen lazım viraja) , misal viraj sağ doğru kıvrılıyor diyelim , direksiyonu orta ayarda sağ kır gazı kökle sonra bırak direksiyonu gazı full köklemeye devam et araba öyle gidiyor bi süre etkisini yitirken ters yöne kır direksiyonu yolda tutmaya çalış. olay bu yani. el freni falan hikaye .

• bu oyun için game pad mi yoksa dandik bi direksiyon mu?
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.