Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
416.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu lanet sorun herkezde var kimse çözemedi ya
  • arkadaşlar daha ilkten bana bi bmw verdi gidiyordum çakıllara girdim oyundan attı. daha dakka 1 den böyle yaparsa artık oynanamaz duruma gelir bu oyun:S
  • Bir kaç SS daha.

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

• quote:

Orijinalden alıntı: uynus

quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Oyunu bi türlü full ekran yapamıyorum. yardımcı olabilirmisiniz? Alt+Enter işe yaramıyor

Options'dan windowed mod'u kapalı yap...

Teşekkürler uynus
    Sorunum halloldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious_man

Arkadaşlar yarış esnasında oyundan nasıl çıkıyoruz? Yani yarışı tamamlamadan çıkmak istediğimde menü yordamı ile çıkmak mümkün değil mi? İlla görev yöneticisinden mi kapatacağım?

Soru günceldir...
  • aynı sorun bendede var tamam belgelerimi sildikten sonra düzeliyo ama oyuna girip grafik ayarlarını yaptıktan sonra aynı sorun tekrarlıyo :S
  • arkadaşlar oyundan atıyor daha ilkten neden böyle yapıyor. bmw kullanıyorum 4-5 saniye ilerliyorum tak atıyor oyundan. windows bir sorun buldu falan diyor.
  • Logitech Momoyla oynayan warmı
  • Gene hayal kırıklığı artık tamamen bıraksınlar bu oyunun devamını yapmasınlar..
    1-Sürüş hissi iyi değil.. Kontrollere birşey demiyeceğim vasat.
    2-Grafik olarak hem gride yaklaşamamış üstüne ustluk bide 30 fps lerde geziyor oyun. Optimizasyon kötü..
    3-Oyunun arayuzu gene kotu olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

Arkadaşlar bendede oyuna tıklayınca hata veriyor shift.exe sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diye.Nasıl düzeltebilirim?

+1

Arkadaşlar yokmudur bi çözümü Lütfen ilgilenirmisiniz :(
  • Oyuna girdikten sonra yarışa başlatıktan sonra atma sorununa bir çözüm buldum gibi.
    Sorun şöyle oyun grafik ayarlarından çözünürlük 1680X1050 de herşey lowda oyuna girdim yarış başladı biraz gittikten sonra oyundan attı program durduruldu yazısı geldi windows 7 kullanıyorum.Sonra oyunu yine

1680X1050 çözünürlükte
    Anti kapalı
    Texture Filter Trilinear
    V Sync Off
    Car Detail High
    Windowed Off
    Shadow Detail Medium
    Track Detail Medium
    Motion Blur Medim

Texture Resolution High ta arkadaşlar inanırmısız bilmem ama 10 tane yarış yaptım bir kere bile atmadı.
    Artı bu ayarları yaptıktan sonra oyundan çıkın tekrar girin yoksa kayıt etmiyor ayarladığınız çözünürlüğü.
    Herhalde bu atma sorunu ATİ ekran kartlarında oluyor yada nvidia ekran kartlarında da oluyordur tam bilmiyorum bende HD 3870 var.
    Bence oyundan atan arkadaşlar birde böyle denesinler bende çözüm oldu böyle yapmak artı fazlada kasmadı.
    Zaten patch çıkınca düzelecektir.
    Çünkü dirt ilk çıktığında oynadığımda full açamıyordum çok kasıyordu ardında çıkan ilk patchten sonra full ayarda çok rahat oynuyordum.

• Serkan2060 ;

Ben oyuna giriyorum start carrier diyorum beklemeye başlıyorum 5 sn sonra Hata raporu gönder / gönderme hatası alıyorum ..

win xp sp3

bi önerin varmı ?
  • bende o ayarlarda atıyo :S win7 x64 nvidia
  • reloaded versıyonunu kurdum ıcındekı crack ı de yaptım basınca emulator hatası verıyor neden acaba bılen varmı
  • Yavrudan fotoğraflar v2

Bu da günün hediyesi olsun;

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

arkadaşlar 1280*720 çözünürlükte herhangi ayarda oyunu yeterli akıcılıkta oynayabilir miyim? sistemim panelde yazılı, medium, high(bu olmaz orası kesin:), low farketmez..

arkadaşlar lütfen acil cevap bekliyorum??
  • neden hata verdıgını soyleyebılırmısınız acaba baska bırsey mı yapılacak bılen varmı
  • Son 3-4 sayfayı okudum, birşey dikkatimi çekti. İmzalardan gördüğüm kadarıyla sorun yaşayan herkeste ATI ekran kartı var. Nvidia kullanıp da aynı sorunları yaşayan var mı?
  • benim nvidia malesef
  • nvidia sorununa +1
    9500gt ile herşey minimumda bile anca oynayabiliyorrum
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.