Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lord_angelus

Loading ekranında donup kalıyor artık hep ne yapıcam yahu

Bilgisayarı yeniden başlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

arkadaşlar sonunda oyunu oynayabildim...Sistemim Amd 5600+ 2.9 2x 2 gb ram 512 mb 256 bit Hd4830 du...
    Oyunda gerçekten bi kasma var ayarlar fullde olmasa bile . Fakart GRİD de bubnu gibi grafikler olmasına rağmen daha iyi FPS alıyordum.Şimdi FRAPS kurup öyle bi bakıcam..Acabba sorun nerde diye

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yarış esnasında oyundan nasıl çıkıyoruz? Yani yarışı tamamlamadan çıkmak istediğimde menü yordamı ile çıkmak mümkün değil mi? İlla görev yöneticisinden mi kapatacağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

momo sorununun çözümü

oyuna girmeden önce direksiyonun usb kablosunu çıkarın.

direksiyon ayarları hariç diğer tüm ayarları yapın ve oyundan çıkın.

direksiyonun usb kablosunu taktıktan sonra oyuna girin ve direksiyon ayarlarını yapın sorun çözülecektir

Alıntıları Göster
    Oyunu kurdum sonunda güzel olmuş ama kontrollere alışmak zor.3870 ile ayarlar high da ve 1280*1024 çözünürlükte 25-34 fps arası gidip geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HabaraHubara

Oyunu kurdum sonunda güzel olmuş ama kontrollere alışmak zor.3870 ile ayarlar high da ve 1280*1024 çözünürlükte 25-34 fps arası gidip geliyor.

Alıntıları Göster
    Oyunu beğendim diğer ama 4x açabildim aa fazlası fps düşmesi yapıyor akıcılık kayboluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solaytekin

Denedim malesef oda yaramadı.Malum şeyi bir değiştireyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman_hoca333

quote:

Orijinalden alıntı: Weekender

MEGANE SPORT PERFORMANCE STATS EKRAN GORUNTUSU BUDA. STAGE 2 HALİ HENÜZ.

ya allah rızası için bu nos neden çalışmaz?2 seviye parçaları vediğerlerini ful açtım ama halen nos çalışmıyor

Nos tuşu farklı çünkü alt değil sol shift

Ayarlardan düzeltebilirsiniz...

Ayrıca beyaz gözükmesi dolu olduğunu gösterir boşalınca siyah oluyor ve şarj olmuyor ne yazık ki...

Ekleme: Paranı keşke megane'a harcamasaydın ben 3-4 yarış sonra RS4 aldım hafif modifiye yaptım şuanda 600.000$ para var Gallarda almayı düşünüyorum.Zaten oyunun sonlarına doğur baya bir paran oluyor istediğin arabayı alıp son modifiyeleri yapabilirsin.Ama ilk olarak yarışları ilk sırada bitirmek önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 16 Eylül 2009; 22:49:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Özger

Arkadaşlar yarış esnasında oyundan nasıl çıkıyoruz? Yani yarışı tamamlamadan çıkmak istediğimde menü yordamı ile çıkmak mümkün değil mi? İlla görev yöneticisinden mi kapatacağım?

Alıntıları Göster
    zamunda şevkimi kaçırdı 6000 seeder var 150 ile çekiyo 150 seeder olan dosyayı 800 le çekiyorum kanser etti

İmzadaki sistemle ne ayarda gider bu oyun bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak08

quote:

Herkeste türlü türlü sorun var. Çok şükür çalışmama donma reset vs... gibi şeylerin hiç biri yok fakat FPS düşüşleri yaşıyorum ve can sıkıcı oluyor bazen :( Acil patch veya driver bekliyoruz ATI kullanıcıları olarak.

Evet bende oyuna giremiyordum sonunda girebildim.İlk denememde Herşey Full açık dı 1152x864 çözünürlük vardı..FPS de ara ara düşüşler oluyordu.Bu arada kartım hd4830..Sonra ayarları düşürüp denedeim sorun devam ediyordu..En sonunda sorunun Motion Blur dan kaynalı olabilcegeini düşündüm..Sonra herşeyi High de 8xAA olarak 1024x768 de (CRT 17'' monitür olunca tabi) çalıştırdım oyunu fakat Moiton Blur u LOW yaptım..bu sefer FPS baya bi artış oldu..

Şimdi LOST izlicem ardından ayrıntılı bi inceleme koymaıyı düşünüyorum iyi günler..Bu arada inşallah ATİ ler için bi çözüm üretirler..

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

zamunda şevkimi kaçırdı 6000 seeder var 150 ile çekiyo 150 seeder olan dosyayı 800 le çekiyorum kanser etti

İmzadaki sistemle ne ayarda gider bu oyun bilginiz var mı?

evet zamunda ara sıra sapıtıyor hatta genelde öyle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak08

quote:

Herkeste türlü türlü sorun var. Çok şükür çalışmama donma reset vs... gibi şeylerin hiç biri yok fakat FPS düşüşleri yaşıyorum ve can sıkıcı oluyor bazen :( Acil patch veya driver bekliyoruz ATI kullanıcıları olarak.

Evet bende oyuna giremiyordum sonunda girebildim.İlk denememde Herşey Full açık dı 1152x864 çözünürlük vardı..FPS de ara ara düşüşler oluyordu.Bu arada kartım hd4830..Sonra ayarları düşürüp denedeim sorun devam ediyordu..En sonunda sorunun Motion Blur dan kaynalı olabilcegeini düşündüm..Sonra herşeyi High de 8xAA olarak 1024x768 de (CRT 17'' monitür olunca tabi) çalıştırdım oyunu fakat Moiton Blur u LOW yaptım..bu sefer FPS baya bi artış oldu..

Şimdi LOST izlicem ardından ayrıntılı bi inceleme koymaıyı düşünüyorum iyi günler..Bu arada inşallah ATİ ler için bi çözüm üretirler..

Alıntıları Göster
    oyunda bir bug daha var
    eğer backspace'e basıp diğer yarışlarda ford gt 40 vs dodge viper yarışını açarsanız direksiyon çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

Win7'de çalıştıramadım bir türlü ya

Uyumluluğu da ayarlıyorum,ama "çalışmayı durdurdu" hatası veriyor.

Alıntıları Göster
    nfs bu sefer iyi yapmış oyunu.
  • quote:

quote:

Dostum bende aynı sorun vardı sen bilgisayarı kapatıp tekrar açınca sorun düzeldi dedin bende öyle yaptım düzeldi..fakat belki bende de bozulur

Bu arada Bu arabalar neden dönmüyo ya anam ağladı sağa sola söndürmek için Direksiyon Şart mı?

• quote:

quote:

quote:

Dostum bende aynı sorun vardı sen bilgisayarı kapatıp tekrar açınca sorun düzeldi dedin bende öyle yaptım düzeldi..fakat belki bende de bozulur

Bu arada Bu arabalar neden dönmüyo ya anam ağladı sağa sola söndürmek için Direksiyon Şart mı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyun nasıl? grafikler nasıl? oynanabilirlik nasıl? araba kontrolleri nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: dark alien

arkadaşlar oyun nasıl? grafikler nasıl? oynanabilirlik nasıl? araba kontrolleri nasıl?

Alıntıları Göster
    ekran kartınıza çok güvenmiyorsaniz aşırı grafikle oynamaya kasmayın derim.. çünkü AA ve Vsync kapatıldığında diger detaylar açık olmak koşuluyla ki yeterli bir grafik göz zevki böylede sunuyor , oyun çok daha akıcı hale geliyor ve kontrollere biraz daha rahat hükmedebiliyorsunuz.. ayrıca stabilite derecelerinide low'da tutmakta fayda var tamamen açmak yersiz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

quote:

Orijinalden alıntı: erman_hoca333

quote:

MEGANE SPORT PERFORMANCE STATS EKRAN GORUNTUSU BUDA. STAGE 2 HALİ HENÜZ.

ya allah rızası için bu nos neden çalışmaz?2 seviye parçaları vediğerlerini ful açtım ama halen nos çalışmıyor

Nos tuşu farklı çünkü alt değil sol shift

Ayarlardan düzeltebilirsiniz...

Ayrıca beyaz gözükmesi dolu olduğunu gösterir boşalınca siyah oluyor ve şarj olmuyor ne yazık ki...

Ekleme: Paranı keşke megane'a harcamasaydın ben 3-4 yarış sonra RS4 aldım hafif modifiye yaptım şuanda 600.000$ para var Gallarda almayı düşünüyorum.Zaten oyunun sonlarına doğur baya bir paran oluyor istediğin arabayı alıp son modifiyeleri yapabilirsin.Ama ilk olarak yarışları ilk sırada bitirmek önemli...

Sanırım Megane'ı cok çekici bulduğum için almıştım ama audi'ye geçebilrim problem yok yani :)) yeterli param var.. bu arada grafiklere çok abanıpta sonra arabam neden dönmüor demeyin diyen arkadaşlar gördü mde forumda bir kaç tane :)) daha akıcı oynayın ne bileyim eger grafik kartınıza pek güvenmiyorsaniz aa kapatın ve vsync off yapın diger detaylar açık dursun.. böylelikle göz zevkinden pekte fazla feragat etmiş olmuyorsunuz hemde çok akıcı oluyor oyun ve böylelikle kontrollere yeterince iyi hükmedebiliyorsunuz öte yandan fren stabilite cart curt level'larını lowda tutmakta fayda var... High gereksiz.

• quote:

ekran kartınıza çok güvenmiyorsaniz aşırı grafikle oynamaya kasmayın derim.. çünkü AA ve Vsync kapatıldığında diger detaylar açık olmak koşuluyla ki yeterli bir grafik göz zevki böylede sunuyor , oyun çok daha akıcı hale geliyor ve kontrollere biraz daha rahat hükmedebiliyorsunuz.. ayrıca stabilite derecelerinide low'da tutmakta fayda var tamamen açmak yersiz gibi.

Alıntıları Göster
    Oyunu bi türlü full ekran yapamıyorum. yardımcı olabilirmisiniz? Alt+Enter işe yaramıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 16 Eylül 2009; 23:01:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Oyunu bi türlü full ekran yapamıyorum. yardımcı olabilirmisiniz? Alt+Enter işe yaramıyor

Alıntıları Göster
    windowed moddasındır belki ondandır diyicem ama... monitorununde ayarlarına bir göz at :)
  • quote:

Options'dan windowed mod'u kapalı yap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

Arkadaşlar bendede oyuna tıklayınca hata veriyor shift.exe sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diye.Nasıl düzeltebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: YnsTz

quote:

Options'dan windowed mod'u kapalı yap...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 1280*720 çözünürlükte herhangi ayarda oyunu yeterli akıcılıkta oynayabilir miyim? sistemim panelde yazılı, medium, high(bu olmaz orası kesin:), low farketmez..

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.