Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: regujohn

gtz 260 4870 den daha iyi bi kartmıki?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende sorun yok oynuyorum ama sağa sola dönme hassasiyetlerini hiç beğenmedim. Doğru kombinasyonları önerecek olan var mıdır ?

Hem havada gidiyor gibi hem de sağa sola için uzun basmamız gerekiyor.

Cevap bekliyorum. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzhan61

@Prophecies : İşletim sistemin nedir ?

vista ultimate 64 bit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

@Prophecies : İşletim sistemin nedir ?

vista ultimate 64 bit...

Alıntıları Göster
    optionsdaki track ne işe yarıyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erman_hoca333

xp sp3 yüklü ve en son dx update yapıldı.oyun yağ gibi kayıyor.en ufak takılma yada oyundan atma yok.sürücü 190,89

daha düne kadar gtx260 a 60-70 lira fazla vereceğime 4870 alırım diyenler otursun iyice düşünsün.

ucuz etin yahnisi bol olurmuş derler

sp3 sorunumu çözecek inş.

Alıntıları Göster
    2 saat sonra indirme bitio. Bakalım nası bişeymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

Arkadaşlar bende sorun yok oynuyorum ama sağa sola dönme hassasiyetlerini hiç beğenmedim. Doğru kombinasyonları önerecek olan var mıdır ?

Hem havada gidiyor gibi hem de sağa sola için uzun basmamız gerekiyor.

Cevap bekliyorum. Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Bu oyunla birlikte ATI devrinin kapanmış olduğunu da iyice öğrenmiş olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunwane

CCC deki AA ve AF ayarlarına ben hiç dokunmadım onlarla alakası yok..Oyunların çoğu NVIDIA destekli çıkıyor..ATI buna bir çözüm bulmalı..Oyun firmalarının kapısını mı çalar rüşvet mi verir ne yapar artık bilmiyorum..Yoksa bu iş düzelmez..40 senedir söylerim..Siz hiç bir oyun başlarken bu oyun ATI için optimize edilmiş falan filan gördünüz mü..Ama hemen hemen bütün oyunlar NNNNNNvıdıaaaaaa şeklinde başlıyor..

ATI 4870 ile rezil rüsvah olduğum oyunlar..

Crysis.... both of
    BIA...black friday da hakkaten black idi..
    GRID... fps düşmeleri takılmalar ..Ama oyun 100 fps de oynadığım oldu 40 a düşünce takılıyordu..
    NFS shift.....GRID ile aynı
    STALKER..... son derece düşük fps
    Far cry 2.... AA 2 den yukarı açılmıyor..2x de bile takılmalar araç içi sürüş çok zor..
    Bir iki tane daha vardı ama unuttum...Bunlar birde benim oynadıklarım..

Bir daha ATI alırsam 2 olsun..Adamlar 9600 gt ile oynuyor biz 4870 ile oynayamıyoruz..Verdiğim paraya lanet olsun..

Arkadaşlar Oyunlar artık o kadar basit değil. Bende Ati kullanıyorum ve bu kaçıncı ati kartım. Dediğiniz sorunları hiç yaşamadım. Oyunda sorun çıktığındada bir şekilde çözüldü. Ayrıca oyunlardaki sorunları yaşamanızın sebebi atinin kötü olduğundan değil. Ben ekran kartımı alırken belki 2 ay inceledim. Madem beğenmeyeceksiniz şikayetçi olacaksınız almayın arkadaşlar. Ayrıca 4870 nvidia nın karşısında yaklaşık 4 ay liderliği götürdü. Bence sorunu sadece kartında aramayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Locke

heh şunu bileydin ati kullananlar takılıyo ediyo oyundan atıyo falan filan diyo bende calibre gtx260 var hiç bi sorun yok 1920*1200 çöz. her şey full kasma takılma hiç bi şey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

heh şunu bileydin ati kullananlar takılıyo ediyo oyundan atıyo falan filan diyo bende calibre gtx260 var hiç bi sorun yok 1920*1200 çöz. her şey full kasma takılma hiç bi şey yok...

Alıntıları Göster
    Bir kez daha soruyorum sizde LOADİNG süreleri ne alemde? Bana uzun gibi geldi de.

• quote:

Arkadaşım nasılda hemen kapattın ya ekran kartı devrini Neye göre bunu diyorsun iki 3 yorumla dediğin olmaz. Ayrıca genel itibari ile win 7 den şikayetçi olunmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

@Ouzhan
    ben işteyim. Deneme imkanım yok. Yüklersen ve sonuç alırsan bi haber et bize. Sağol.

Sp3 Sorunum çözüldü oyuna girebiliyorum artık .

YANİ SONUÇ : SP2 XP OYUNU AÇMAMAKTADIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzhan61 -- 16 Eylül 2009; 13:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Arkadaşım nasılda hemen kapattın ya ekran kartı devrini Neye göre bunu diyorsun iki 3 yorumla dediğin olmaz. Ayrıca genel itibari ile win 7 den şikayetçi olunmuş.

Alıntıları Göster
    Ben 4870 ile oynuyorum bir problem göremedim.Forumdaki nvidia hissedarlarına duyurulur.
    1680*1050 herşey full 4xaa16af akıcı bir şekilde oynanıyor.grafiklerde bu sefer olayı aşmışlar.Loading uzun sürüyor 4gb ram'e rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Bir kez daha soruyorum sizde LOADİNG süreleri ne alemde? Bana uzun gibi geldi de.

Can sıkıcı derecede uzun !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

quote:

Bir kez daha soruyorum sizde LOADING süreleri ne alemde? Bana uzun gibi geldi de.

Hele şükür bir cevap geldi.

Varya sırf şu loading süreleri yüzünden oyunu açmak istemiyorum yada yarış hiç bitmesin diyorum abi ne bekletiyor varya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

Win7'de çalıştıramadım bir türlü ya

Uyumluluğu da ayarlıyorum,ama "çalışmayı durdurdu" hatası veriyor.

Alıntıları Göster
    Ark. Gamepad (koldan) oynanıyormu ben ayarlıyamadım da yardımcı olursanız sevinrim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

quote:

Bir kez daha soruyorum sizde LOADING süreleri ne alemde? Bana uzun gibi geldi de.

Hele şükür bir cevap geldi.

Varya sırf şu loading süreleri yüzünden oyunu açmak istemiyorum yada yarış hiç bitmesin diyorum abi ne bekletiyor varya

Alıntıları Göster
    Genelde ATI kartlarda sorun oluşturmuş sanırım bu oyun. Win7 64 bit' de de sorun olduğu yazıyor..

Acaba hiç indirmesemmi?

• quote:

Evet ya lanet olsun ben 4850 mi satıyorum 75 lira isteyenler pm atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Ben 4870 ile oynuyorum bir problem göremedim.Forumdaki nvidia hissedarlarına duyurulur.
    1680*1050 herşey full 4xaa16af akıcı bir şekilde oynanıyor.grafiklerde bu sefer olayı aşmışlar.Loading uzun sürüyor 4gb ram'e rağmen.

nası akıcı oynuyosn pardonda bi frapsten bakarmısın bazı zmanlar 25 e düşmüyomu fps crossfirelar bile ayınsourun yaşıyorken sen nası akıcı oynuyorum diyosun enteresan
  • quote:

quote:

nası akıcı oynuyosn pardonda bi frapsten bakarmısın bazı zmanlar 25 e düşmüyomu fps crossfirelar bile ayınsourun yaşıyorken sen nası akıcı oynuyorum diyosun enteresan

Çok nadiren ağırlaşma oluyor.Ama hiç takılma yok.4 çekirdek cpu fark yaratıyor olabilir. Q6600@3,60 ghz vtx3d 770/1000

• quote:

quote:

quote:

Çok nadiren ağırlaşma oluyor.Ama hiç takılma yok.4 çekirdek cpu fark yaratıyor olabilir. Q6600@3,60 ghz vtx3d 770/1000

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu gaza basınca oyundan atmasına çözüm bulabildiniz mi. İlk yüklediğimde sorunsuz oynadım sonra EA'ya bağlanınca key geçersiz dedi ondan mı oldu acaba?

Win 7 64 bit kullanıyorum.

Oyunu kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyim bir

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar şu gaza basınca oyundan atmasına çözüm bulabildiniz mi. İlk yüklediğimde sorunsuz oynadım sonra EA'ya bağlanınca key geçersiz dedi ondan mı oldu acaba?

Win 7 64 bit kullanıyorum.

Oyunu kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyim bir

Alıntıları Göster
    bende loading süreleri kısa 10sanıye sürmüyo bile tabii bu süre sizin için sorun yaratiyorsa bilemem

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.