Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende malsef ttnet yüzünden yeni download yapıyorum rapid premiumdan sömürüorum walla
    inş bekledigime deger.benimde ATI hd4850 'm var yorumlara bakılırsa sorun çıkarıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Yav şu oyundan atma problemini nasıl çözebiliriz çok sinirim bozuldu

Bendede oyundan atıyor. Ekran kartım Ati x1800 gto. Sistem gereksinimlerinde x1800 xl yazıyor yani kartın açması gerekir oyunu en azından ben öyle umut ediyorum
  • grafikler gridten iyi mi
  • arkadaslar bir sorum olucak benim ekran kartı his 4850 iceq4 turbo catalyst 9.9 u yukledeiğimde ekran kartını tanımıyor mecbur eski drivere donmek zorunda kalıyorum deli etti beni kendi driverini ati gormuyor resmen....CD deki driver ile idare edeceğim mecbur directx i de guncelledim fazla bir sıkıntı olmaz heralde değilmi bide HİS in kendi sitesindeki driver guncellemesinde en fazla 9.7 var o yuklu zaten ...pfff neden böyle yahu delirtti beni.
  • her oyunda olduğu gibi bu oyunda da bir türk var, son screenshota bakın

• ani fps düşüşlerinin patch ile falan düzeleceğni sanmıyorum anca ati driver larla o da çok az etki yapar:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

her oyunda olduğu gibi bu oyunda da bir türk var, son screenshota bakın

güzelmiş

• Harika. Oyun SSlerinden anlaşılan Most Wanted sonrası Shift çok tutulacak
  • Beyler lütfen bol resimli mesajlardan alıntı yaparak cevap yazmayalım, sayfa açılımı çok yavaşlıyor. Ama herkesten yeni SS bekliyoruz o ayrı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 16 Eylül 2009; 15:35:45 >
  • Oyunda nedense arabalar sadece 2 şekilde hareket edebiliyor,ya dümdüz gidiyorlar yada kayıyorlar.30la virajlari kaya kaya aliyorum resmen çünkü gerçek hayatta da böyle bu süper simulasyon olmuş,baksaniza disari kaya kaya aliyo herkes virajlari
  • Oyundan yarış sırasında nasıl çıkılıyor? Ctrl + Alt+ Del ile çıkabiliyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuanoM

Oyundan yarış sırasında nasıl çıkılıyor? Ctrl + Alt+ Del ile çıkabiliyorum sadece

Escape işlemiyor mu ?
  • ilk yarıştan sonra çıkabiliyosn
  • HD 4870 sorun çıkarıyorsa. Benim HD3870 de hiç oynanmaz

İdare edecez artık
  • Benden de bir ss

• heralde 4xxx serisinde bir sorun var.e6320 2.8 hd2600xt ayarlar full değil tabikide hiç ani fps düşüşleri falan olmuyor.

• ATI X1300 ekran kartı bu oyunu oynatır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 16 Eylül 2009; 15:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

ATI X1300 ekran kartı bu oyunu oynatır mı?

Malesef oynatmaz en düşük x1800 serisi

• grafiklerinden oynanabilirliğine kadar çok güzel bi oyun olmuş. most wanted a kadar olan NFS efsanesi geri dönmüş bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Pcbuilder; ilk resimde direksiyon daha az çıkmış diğer resimlerde daha fazla.

Bu fark neyden kaynaklanıyor? Baya bi aradım zoom var mı acaba yada koltuk ayarı?

Bu arada Loading benim de canımı sıkmaya başladı her yarışta 15 saniye bekliyorum...

Kaza yapınca sürücü yalpalanıyor araç içinde ondan. numpad ile araç içine bakılabiliyor. bende nos tuşunu bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.