Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (206. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
414.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DEATH71

quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

quote:

Orijinalden alıntı: Alec91

Arkadaşlar oyundaki kare atlamaları ram'den kaynaklanıyor. Ben Rami değiştirdim hyperx 1066 mhz ram aldım. Şu an oyun yağ gibi

hayır ramle alakası yok sadece bi yere çarpınca ve sürtünce oluyor yoksa 4gb ram var nesi yetmicek

ramden değil ramden olsa her zaman yapıyor..ya sürücüde yada oyunda sorun var..nvidiayı beklemekten başka çare yok..

Nvidia'da da mı var?
    bende atiden sanıyodum o zaman yeni bi yama gelmesi lazım ama hiç zannetmiyorum

• quote:

quote:

Arkadaşlar oyundaki kare atlamaları ram'den kaynaklanıyor. Ben Rami değiştirdim hyperx 1066 mhz ram aldım. Şu an oyun yağ gibi

hayır ramle alakası yok sadece bi yere çarpınca ve sürtünce oluyor yoksa 4gb ram var nesi yetmicek

Benim dediğim kapasite değil frekans meselesi. 4gb ama zamanlamaları kaç ? Frekansı ne ?

• quote:

quote:

quote:

Benim dediğim kapasite değil frekans meselesi. 4gb ama zamanlamaları kaç ? Frekansı ne ?

benim frekanslar 5-5-5-18 1.9v 800mhz

• yamalı yamalı daha bi güzel oldu

Stingray çok tatlı olmuş yahu

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

Cobrayı da salıvermışler

Bu nasıl bir renktir bende anlamadım

Son amerikanımız

jdm olsun çamurdan olsun diyenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

quote:

quote:

quote:

benim frekanslar 5-5-5-18 1.9v 800mhz

benimde öyleydi hyperx 1066 Mhz aldım, kare atlamalar kesildi.

• iş yapar
  • Beyler bu göstergeleri ne yaptıysam düzeltemedim, fikri olan varmı?

1.02patch kurdum, Ati sürücüsünü güncelledim(Ekran kartım 1950 pro 9.11 den yukarısını desteklemiyor), Nvidia physx son sürüm yükledim.

• Göstergeler haricinde problem olmadığına göre ya shader sürüm
    düşük yada eksik dosya var. Herhangi bir mod kurduysan o da bozmuş
    olabilir.
  • Sonradan aklıma geldi, oyun en az Windows Xp SP3 istiyor fakat ben SP2 ile oynuyorum Acaba sıkıntı burdan kaynaklanıyor olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Sonradan aklıma geldi, oyun en az Windows Xp SP3 istiyor fakat ben SP2 ile oynuyorum Acaba sıkıntı burdan kaynaklanıyor olabilir mi?

olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abincomartinez

Bu kokpit kamerası normalde oyunda yok.

birader ben patch falan kurdum oyun performansını ikiye katladı falan filan herşey güzel ama senin bu kamera açısını ne yaptıysam olmadı.bunu nasıl yapacaz cevap yazarsan sevinirim.
  • yanlış hatırlamıyorsam c yada f tuşu ile kameralar değişiyordu
  • Kamera f tuşu ile değişiyor.
  • birader sağol.fakat f'ye basıyorum kamera değişiyor ama yeni kamera açılarını göstermiyor.ne yaptıysam olmadı acaba save dosyalarım eski save dosyaları ondan olabilirmi?çünkü oyunu 2 defa baştan kurdum eski save dosyalarımı kullandım yeni açıları göremiyorum.
  • yaa kardeş work e çe
    viremiyorum arabayı tier 3 den araba var tier 4 den araba var full modifye yaptım ama gene olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: asikuzuu

yaa kardeş work e çe
    viremiyorum arabayı tier 3 den araba var tier 4 den araba var full modifye yaptım ama gene olmuyor

araba marka logolarının kenarlarında semboller var mesela üstteki chevrolet logosunda Work e uygunluğunu gösteren W işaretine dikkat et ve work e çevireceğin araçları ona göre seç, diğer araçlar olmaz.
    ardından başla gırtlağa kadar arabayı doldurmaya işlem bitince backspace(bu tuş diye hatırlıyorum) e bas çıkan soruda yes i seç olsun bitsin

• otomatik fren yapmayı durduran seçenek nerde options ta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

otomatik fren yapmayı durduran seçenek nerde options ta ?

Ekli resimde görülen menüdeki ikinci satırı Normal'e getirirsen
    alttaki satırları kendi istediğin gibi ayarlayabilirsin.(Fren dördüncü satır)
    Pro ayarında ise bu ayarlar off konumunda ve seçilemez durumda.
    Oyunu iyice zorlaştırmak için birinci satırdaki Ai Diffculty' ayarını
    değiştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A5184EA8 -- 26 Aralık 2009; 7:49:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theoman

quote:

Orijinalden alıntı: Abincomartinez

Bu kokpit kamerası normalde oyunda yok.

birader ben patch falan kurdum oyun performansını ikiye katladı falan filan herşey güzel ama senin bu kamera açısını ne yaptıysam olmadı.bunu nasıl yapacaz cevap yazarsan sevinirim.

Bu kamerayı ancak unpack edilmiş oyuna mod ekleyerek elde edebilirsin.Oyunu unpack etmeyi daha önceki sayfalarda anlatmıştım.

• herkese merhaba arkadaşlar ben nfs shift i aldığım ilk günden beri hiç bir yama yada başka bir eklenti kurmadım ekran kartım his iceq hd 4850 1gb bazen bazı yerlerde fps acayip düşüyor hangi yama yada yamaları kurmam lazım bana yardımcı olur ve link verirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.