Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
414.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: Abincomartinez

Bir kere yama sadece unpack edilmemiş oyunda işe yarıyor.(Unpack edilmiş oyun için yukarıda anlattım olayı kısaca)
    Kurduğun yama doğru olan mı? All other version yazan olmalı. Ayrıca yamayı kurarken mevcutsa
    orjinal exe dosyası dizin içinde olmalı. Yama kurulduktan sonra 1.02 ilacını dizin içine atarsın.

Söylediklerinizi anlamaya çalışsamda pek beceremedim.. Unpack edilmemiş oyun derken neyi kasdediyorsunuz.. kurulmamış oyunumu kasdediyorsunuz?? yani kurulmamış halini?? eğer öyle ise patch dosyasını nasıl kurulmamış dosyayı güncellemesini sağlıcaz?? yamalar her zaman kurulu oyunları güncellemez mi?? önce ilk çıkan yamayı sonra 2. çıkan yamayı kurdum ama LOCAL NETWORK seçeneği yine çıkmadı.. 1.02'nin other versiyonu kurdum.. yine olmadı... neyi yanlış yapıyorum.. bu güncelleme paketleri çalıştırınca neden herşeyi otomatik yapmaz.. neyi beğenmedi bende anlamıyorum..

• Ekli resimde benim unpack edilmiş oyuna ait dizin resmi var. Ayrıca özelliklere
    basarak dosya sayısının görünmesini sağladım. Pencerede görüldüğü gibi 107.458
    dosya var. Firma bu kadar dosya kalabalık etmesin diye zip yada rar dosyalarına
    yada windowsun cab kabinet dosyalarına benzer bir formatla bunları sıkıştırmış.
    Oyun gerekli dosyaları o paket dosyaları içinden okuyor. Aslında paket dosyalarının
    açılmasına gerek yok. Benim dizinde görünmeyen Pakfiles diye bir dizin var. Bu dosyalar
    orada. Benim oyunu unpack etme nedenim ise üçüncü şahıslar tarafından
    yapılan modlar ve bonus araçların kariyer moduna eklenmesi. Oyun unpak edildikten
    sonra Pakfiles dizin adı Backup_Pakfiles oluyor. Pişman olursan memnun kalmazsan
    geri dönme şansın var. 3.5 gb yer kapladığı için ben sildim. Yukarıda unpack nasıl yapılır
    onu anlattım. Normal kurulum ise çok daha basit. Oyunu kur. 1.01 ve 1.02 patchleri kur.
    Üzerine 1.02 ilacını at.(Gamecopyworld'de var)hepsi bu.

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A5184EA8 -- 7 Aralık 2009; 21:11:33 >

• ya arkadaşlar yamayı yükledim. iyi hoşta full ekran olmuyor bu . nasıl yapıcam full ekran
  • @serci07

oyuna girdikten sonra Options dan ayarlanıyor. Fullscreen yapman gerek.

---------------------------------

Patch i daha önce yükledim bir işe yaramamıştı. Ancak oyunu silip tekrar kurdum, 2. patchi yükledim güzelde bir kraker yedirdim.

Şuan eskiye göre yağ gibi kayıyor oyun. Patch çok işe yarıyor gerçekten
  • Resimdeki kameralar yarış çizgisinden gitmek ve corners mastered yapmak
    için ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A5184EA8 -- 10 Aralık 2009; 15:07:45 >
  • Buda yeni araçlardan ful upgrade edilmiş Dodge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A5184EA8 -- 10 Aralık 2009; 15:48:30 >
  • Arkadaşlar ATI ekran kartlarındaki fps düşüklüğü için hangi patch'i yükleyeceğiz ? link falan var mı ?
  • 1.02 patch i yükleyeceksin
  • arkadaşlar oyun açılırken shift.exe hata veriyor.. belgelerimdeki nfs shift klasöründeki dosyayı değiştirdim olmadı sildim gene olmadı bunun kesin çözümü nedir söyleyebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

1.02 patch i yükleyeceksin

Tamamdır oldu. Önce 1280 x 1024 8x aa ve diğer bütün ayarlar high 25 fps alıyordum şimdi 55 fps gördüm, 40 fps'nin altına hiç düşmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoneix TUR

arkadaşlar oyun açılırken shift.exe hata veriyor.. belgelerimdeki nfs shift klasöründeki dosyayı değiştirdim olmadı sildim gene olmadı bunun kesin çözümü nedir söyleyebilir misiniz

Gamecopyworld adresinde hem 1.01 hemde 1.02 yamaları için ilaç var.
    Tek tek onları deneyebilirsin.
  • quote:

nvidia için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

nvidia için ?

1.02 yamasında bariz performans artışı var hem ati hem nvidia için.

Özellikle yarış başlamadan önceki görüntülerdeki seke seke çaydan geçme (frame atlaması) olayı düzelmiş.

Racing Pack'te cabası.
  • 1.02 yamasını yaptım (ati 4770) fps de ciddi artış oldu..yanlız bazı püff noktaları var yapamayanlar için yardımcı olabilirim pm den ..

grafikler oldukça güzel özellikle yamadan sonra çok güzel geliyor grafikler 3 aylık 8800 gt maceramdan sonra daha fazla dayanamayıp atiye döndüm tekrar iyikide döndüm 8800 gt de yaşadığım sorunlar atide yok gıcır gıcır yağ gibi maşşallah atide görüntü

oyuna dönersek hızlı girilen virajda otomatik fren yapması normal bişeymi ? arabanın kontrolünü bilgisayar alıyor bazen hızlı giderken kaldırmanın yolu yokmudur yoksa ilk oynadığım için garipmi geliyor ? ayrıca her yarışta 1. olma şartı mı var? amaç ne oyunda para kazanmakmı yoksa tüm yarışları kazanmakmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: groll

1.02 yamasını yaptım (ati 4770) fps de ciddi artış oldu..yanlız bazı püff noktaları var yapamayanlar için yardımcı olabilirim pm den ..

grafikler oldukça güzel özellikle yamadan sonra çok güzel geliyor grafikler 3 aylık 8800 gt maceramdan sonra daha fazla dayanamayıp atiye döndüm tekrar iyikide döndüm 8800 gt de yaşadığım sorunlar atide yok gıcır gıcır yağ gibi maşşallah atide görüntü

oyuna dönersek hızlı girilen virajda otomatik fren yapması normal bişeymi ? arabanın kontrolünü bilgisayar alıyor bazen hızlı giderken kaldırmanın yolu yokmudur yoksa ilk oynadığım için garipmi geliyor ? ayrıca her yarışta 1. olma şartı mı var? amaç ne oyunda para kazanmakmı yoksa tüm yarışları kazanmakmı ?

o otomatik kontrol olayının alayı kapatılabiliyor ayarlardan. kapatılmalıda zaten. yapımcı firmanın oyunculara engelli insan muamelesi yaptığının kanıtıdır o olay. aynı saçmalık pro street dede vardı yanlış hatırlamıyorsam. oyunda amaç 1. olmakta değil para kazanmakta değil. toplayabildiğin kadar yıldız toplamak asıl amaç. para kendiliğinden geliyor zaten. o yıldızlarda da daha üst tier seviyelerini açıp daha kalite araçlara sahip olmak. olay bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: groll

1.02 yamasını yaptım (ati 4770) fps de ciddi artış oldu..yanlız bazı püff noktaları var yapamayanlar için yardımcı olabilirim pm den ..

Dostum options/GamePlay buradan automatic braking'i off yap, artık virajlarda sen fren yapmadan yavaşlamaz...

Benim sıkıntım ise 1.02'yi kurdum, buna uygun ilaçlamada yaptım. Daha sonra ati 9.11 de yükledim..Sonuç ciddi fps artışı var ancak, vysnc açık ikendiğer arabalara yanaşınca frame atlamaları oluyor...vsync kapalı ikende fps genelde 40 ve üzeri geziyor 61 e çıktığını gördüm..Dikkat ettiğim şey oyunda sürat arttıkça fps yükseliyor, tam tersi olması gerekmezmi..Kartım ati HD4650..Yüklediğim ilaçla alakalı olabilirmi? CCC'den yapılması gereken birşey varmı? tavsiyelerinizi bekliyorum...

• ATi'nin 9,11 E.kartı driver özürlü arkadaşlar denedim BORDERLANDS bazı textureler görünmüyor. NFShift'de küçük fps düşüşleri oluyor o yüzden 9,12beta5 kullanıyorum oldukça better performans artışı var

16.12.2009 ATi CCC 9,12 full sürümü yayınlanıcak yabancı forumda verilen tarih
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

nvidia için ?

1.02 yamasında bariz performans artışı var hem ati hem nvidia için.

Özellikle yarış başlamadan önceki görüntülerdeki seke seke çaydan geçme (frame atlaması) olayı düzelmiş.

Racing Pack'te cabası.

eskiden nasıldı bilmiyorum ama yarış başlarında çok az da olsa frame atlaması var..yama harika olmuş yarış başlarında 35 den aşağı görmedim yarışta 40-50 arası

• evet 1.0.2 ile oyun açıldı ama ilk yükleme ekranıyla beraber gene aynı hata :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoneix TUR

evet 1.0.2 ile oyun açıldı ama ilk yükleme ekranıyla beraber gene aynı hata :/

Sistemin bu oyun için yeterlimi.? Eğer hardware olarak yeterliyse Windows XP kullanıyorsan
    SP3 yüklümü ? Oyun kesinlikle SP3 istiyor. Ayrıca gene kesinlikle Nvidia PhyscS yüklü olmalı.
    (Çünkü sistemde PhyscS yüklü değilse oyun kendisi kuruyor yada varsa sürüm kontrolü
    yapıyor. Ve sistemdeki eskiyse yenisi kuruyor.)Sonra 1.01 ve 1.02 patchler doğru kuruldumu.
    Çünkü patchler iki farklı versiyon olarak var. Kuzey Amerika ve Tüm diğer diller olarak.
    Birde directx ağustos 2009 update yüklümü.(Vista ve Win7 deki durumu bilmiyorum)
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.