Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (208. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.340
Cevap
1
Favori
421.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

ekranda görünen fps 70 ama görütüde garip atlamalar var. bi arkadaş ramden demiş ama ramle de alakası yok. yamasını yüklemeden önce fps düşük ama bundan daha akıcıydı. rezillik

yama sadece ati içinmidi ama ek araba ve lan sevdasına yükledik çok kötü değil ama öncesinde süper olduğu için keşke yüklemeseydim diyo insan..

madem ati için yaptın nvidia iiçinde ayrı yapsana be adam birini düzeltirken öbürünü bozuyon...

hacı dedigin bendede oluyor kartımda ati 5850 yalnız şöle oluyor herhangi biyere tosladıgımda veya kenarlara sürterken falan böle bi ileri atmalar sekmeler mantıga sıgmayan kasmalar oldugunu şu gözlerimle gördüm...

• Arkadaşlar bu oyunun kariyer modu sadece time atack'a kadar mı ? ben ordayım ama başka kilitli açılcak şey yok???
    İmzamız karşıdakine verdiğimiz güvende saklıdır.
  • oyun dinamikleri rezalet yaa nerde griddeki sürüş zevki araba viraja 100 le girse bile sanki arabanın yanından biri itiyo arabayı yola tutunma namına hiçbişey yok buz pateni gibi mübarek...ayrıca virajda araba sürekli kayıyor normal hızla girsen bile böylece hızın azalıyo ister istemez..grafikler süper ama oynanabilirlik çok iyi değil ..options tan ayarlamak mümkünmü acaba varmı böyle bir seçenek ?
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
  • Arkadaşlar oyunun yarış bölümlerinde "clean lap" diyor. Bundan yıldız almak için ne yapmak lazım. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

oyun dinamikleri rezalet yaa nerde griddeki sürüş zevki araba viraja 100 le girse bile sanki arabanın yanından biri itiyo arabayı yola tutunma namına hiçbişey yok buz pateni gibi mübarek...ayrıca virajda araba sürekli kayıyor normal hızla girsen bile böylece hızın azalıyo ister istemez..grafikler süper ama oynanabilirlik çok iyi değil ..options tan ayarlamak mümkünmü acaba varmı böyle bir seçenek ?

Özellikle çıkan son yamadan sonra dediklerinize rastlamadım. Sürüş zevki ilk yamaya oranla ciddi anlamda iyileştirilmiş, ancak oyun içerisinde Tuning bölümü oldukça detaylı bir şekilde hazırlandığından sürüş dinamiğini beğenmediğiniz aacın ayarlarını değiştirebilirsiniz. Tuning yapmayı öneririm çünkü arada ciddi farklar olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

quote:

Orijinalden alıntı: groll

oyun dinamikleri rezalet yaa nerde griddeki sürüş zevki araba viraja 100 le girse bile sanki arabanın yanından biri itiyo arabayı yola tutunma namına hiçbişey yok buz pateni gibi mübarek...ayrıca virajda araba sürekli kayıyor normal hızla girsen bile böylece hızın azalıyo ister istemez..grafikler süper ama oynanabilirlik çok iyi değil ..options tan ayarlamak mümkünmü acaba varmı böyle bir seçenek ?

Özellikle çıkan son yamadan sonra dediklerinize rastlamadım. Sürüş zevki ilk yamaya oranla ciddi anlamda iyileştirilmiş, ancak oyun içerisinde Tuning bölümü oldukça detaylı bir şekilde hazırlandığından sürüş dinamiğini beğenmediğiniz aacın ayarlarını değiştirebilirsiniz. Tuning yapmayı öneririm çünkü arada ciddi farklar olabiliyor.

Bu oyun simulasyon tarzinda gercekci, sen normal hayatta 100 ile keskin viraja gir bakalim ne oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneker -- 4 Ocak 2010; 14:22:42 >
    MSI Z77A-G43 // Intel i7 2600K // Zotac gtx670 4GB // 8GB Gskill RipjawsX 1866 Mhz // Sandisk 120GB Extreme SSD // 1TB WD Caviar Blue HDD // Thermaltake TR2 700W PSU // Corsair Hydro H100i // Corsair Carbide 400r Kasa // 23" LG Cinema 3D Monitor D2342P

• NFS Shift konusu çok dağılmış her isteyen başlık açıyor NETEKİM....!

Orijinalden alıntı: endernur

Arkadaşlar yine bir sorum olacak, spin out 4 opponent ile nasıl yıldız alabiliriz? Teşekkürler.

Yarışçılardan en az dördüne yandan dokunup spin attırıp yolun dışına çıkmalarını sağlayacaksın.
  • arkadaşlar bu oyundaki DODGE VİPER (markasını unuttum ancak 220-200 bin dolar aralığında fıyatı vardı.) 'ın direksiyon kontrolu kendinden mi bozuk yoksa oyun mu sorunlu o arabada ne bilim arabayı bi türlü düz tutamıyorum yön tuşları dokunsam bile araba çok dönüyor.(kayma değil direksiyon cok araba cok dönüyor o yöne.) yani mesela virajda sağ döndüm eğer hele ki yol dar bir yolsa virajdan sonraki o zaman mutlaka yanlara çarpmadan düzleyemiyorum yönümü bi sağ - bi sol - bi sağ - bi sol ama adam gibi düz tutturamıyorum çok dönüyor.Sorun hızdan kaynaklanmıyor.Mesela düz giderken düzlükte yol hafif kıvrımlaşıyor ve hafif sol yapmam gerek ama nafile çok gidiyor araba mutlaka sol tarafta bi yere çarpıyorum veya bi sağ - bi sol zik zak yaparak düzeltmeye calısıyorum bu da hız kaybına neden oluyor.

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A5184EA8 -- 7 Ocak 2010; 22:21:31 >

Orijinalden alıntı: Abincomartinez

Bu iki resimdeki ayarlardan deneme yanılma yöntemiyle kastettiğin araca en uygun
    ayarı yapabilirsin.

kardeş bi türlü ayarı tutturamadım her türlü denedim yok olmuyor. direksiyon hassasiyetini , hız hassasiyet falan tek tek %0 dan %100 e kadar denedim yok olmuyor ben de mi sorun var anlamadım.Acaba bunun hazır bir ayarı falan yok mu ona göre ayarlasam?

• arkadaşlar oyunu kurarken bir şarkı çalıyor adını bilen var mı acaba?
  • Bir de alttaki ayarları kontrol et. Ben Dodge Viper Srt 10 ve Coke Zero yu denedim
    her ikisinde de problem yok. Eğer bu ayarda işe yaramıyorsa o zaman işlemciye çok yük
    bindiği için klavye komutları geç işleniyor demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A5184EA8 -- 10 Ocak 2010; 13:33:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze95

@Abincomartinez
    ordakilerin tam türkçe karşılığını çözemedim acaba açıklar mısın on olanlar falan kapalı bende bide Pro en üstteki ayar.

Ai Diffuculty rakiplerin zorluk derecesi Easy ayarı en kolayı, Handling Model sürüş tarzı, Casual rasgele demek.
    Casual da direksiyon ve fren yardımı açık oluyor. Easy ve Casual ayarları rahat (Arcade) bir sürüş için en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A5184EA8 -- 10 Ocak 2010; 22:12:23 >
  • Pathc gerçekten işe yarıyor. Nvidia 8800GT kullanıyorum , performans resmen %50 ye yakın arttı. Eskiden kokpit dışı 40 küsür( yer yer 50 ) fps alırken şimdi 60 larda dolanıyor fps. Kokpit içi ise 70 küsür , araç falan girdiğinde görüntüye 55-65 arası falan değişiyor fps.

İmkan olsa bide Mobil 4650 ekran kartlı Samsung R620 notebookumda denemek isterdim. Ama şuan yanımda değil notebook. Bir ara notebook da da deniyeceğim. Bakalım Ati kartlarda da ciddi bir artış olcak mı.

Didier Yves Drogba Tébily

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.