Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Ferrari Racing Series (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
0
Favori
79.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnternete sızan oyun ile piyasadaki raftaki oyun BİREBİR AYNI MI. Bunu gösterir. Zaten senin oynadığın oyun piyasadakinden 1 byte bile farklı ise MİCROSOFT SENİ BANLAR!
  • quote:

orjinal alıntı:W7K2D

bakalım Forzanın yapımcıları bu 2 oyununda görüntüleri olsun - oynanabilirlikleri olsun gördüler belki bütün bu yorumlara göre ek birşey yapabilirler oyun içeriğinde..

FORZA 3 GOLD oldu bile,yani yapımı tamamlandı artık bir değişiklik olmayacak oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 13 Eylül 2009; 8:57:36 >
  • Oynanabilirlikte bu kadar sorun varsa, 90 puanı nasıl almış bu oyun yahu. Çünkü bir yarış oyunundaki en önemli unsur oynanıştır.

EA parayı basmış demekki sitelere-dergilere

Dvdye yazmadan siliyorum var mı dur yapma diyen ?
  • oynanabilirlik kötümü ki ya
  • Bence oynanbilirlikde sorun yok.Direksiyon ile denemek lazım.Belki de oyun direksiyon üzerine odaklanarak yapılmıştır.Maximum zevki direksiyon ile alabiliriz.O yüzden direksiyon ile deneyen arkadalşar varsa nasıl olduğunu buraya yazarsa güzel olur.Evet kokpit olarak çok iyi yaPmışlar ama kesinlikle en iyisi değil.Bence oyunun en önemli eksiği hemen hemen tüm araçların aynı tepkiyi vermesi.Tamam arada fark var bu farkı hemen anlayacak kadar olan bir fark değil..Genel anlamda oyunu beğendim eminim direksiyon ile daha iyi olacağını düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Oynanabilirlikte bu kadar sorun varsa, 90 puanı nasıl almış bu oyun yahu. Çünkü bir yarış oyunundaki en önemli unsur oynanıştır.

EA parayı basmış demekki sitelere-dergilere

Dvdye yazmadan siliyorum var mı dur yapma diyen ?

Aynen ben de gelen olumsuz yorumlardan sonra oyunu yazmamaya karar verdim.Zaten Dirt2 beni yeterince ihya etti,gerek yok kontrolleri kılsa bu oyuna!!!Yalnız senden farkım ben silmiycem HDD den kötü günler için saklıycam...Sakla İSO'yu,gelir zamanı

• igndeki nottan sonra edinmeyi düşünüyodum ama galiba dirt2ye dalmışken hiç oynamaya ihtiyaç hissetmiycem bu oyunu
  • Bu oyunu dvd'ye yazmamak megane fox ile bir gece beraber olmayı kabul etmemek gibi bir şey...:D Aklınızı başınız toplayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekinoxy

Bu oyunu dvd'ye yazmamak megane fox ile bir gece beraber olmayı kabul etmemek gibi bir şey...:D Aklınızı başınız toplayın...

o derece iyi diyorsun yani bir an önce pc'ye de çıksada bizde oynasak

bu arada adı megane değil,megan sende iyice arabaya odaklandın utanmasan clio diyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

quote:

Bu oyunu dvd'ye yazmamak megane fox ile bir gece beraber olmayı kabul etmemek gibi bir şey...:D Aklınızı başınız toplayın...

o derece iyi diyorsun yani bir an önce pc'ye de çıksada bizde oynasak

bu arada adı megane değil,megan sende iyice arabaya odaklandın utanmasan clio diyeceksin

• quote:

Megan Fox'un cockpit görünüşü nasıl ? Birkaç SS alsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guru_Meditation -- 13 Eylül 2009; 11:03:19 >
  • Guru_Meditation megan fox'da kokpit olarak öndeki 2 tane dağın arasından bakıyoruz yola.gerçekci olması amacıyla birebir modellenmiş ve araç üzerindede çalışmalar yapılmış
  • Abgx360 database'e NFS : Shift girmemiş henüz. Oyun Database'e girdiğinde , indirdiğimiz İSo'u Fixleyebilir miyiz ? Yani Agx360 programı ile patch işlemi yapabiliyor myuz ?
  • quote:

Guru_Meditation megan fox'da kokpit olarak öndeki 2 tane dağın arasından bakıyoruz yola.gerçekci olması amacıyla birebir modellenmiş ve araç üzerindede çalışmalar yapılmış

O zaman ben arkadan oynayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST
    Abgx360 database'e NFS : Shift girmemiş henüz. Oyun Database'e girdiğinde , indirdiğimiz İSo'u Fixleyebilir miyiz ? Yani Agx360 programı ile patch işlemi yapabiliyor myuz ?

Resmi çıkış tarihine kadar beklememiz gerekiyor . Ancak o zaman verified dosyasi gelir Patch olayını hallederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guru_Meditation

quote:

Guru_Meditation megan fox'da kokpit olarak öndeki 2 tane dağın arasından bakıyoruz yola.gerçekci olması amacıyla birebir modellenmiş ve araç üzerindede çalışmalar yapılmış

O zaman ben arkadan oynayayım

Pis ve terbiyesiz bir espriydi

Direksiyon ile oynayan arkadaşmız yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

DİRT 2 bitti birazdan direksiyonla dalacağım SİHFTe,şu "arkdan kayma" olayını merak ettim
  • ya başlayacam ama haa nerde kaldı pc sürümü ya hepsi çıktı pc kaldı bilerek mi yapıyorlar?
  • pc genelde en son gelıyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

DİRT 2 bitti birazdan direksiyonla dalacağım SİHFTe,şu "arkdan kayma" olayını merak ettim

JOSEPH_STALin

Bildiğim kadarıyla sen de wireless racing wheel var, tecrübe ve görüşlerini paylaşırmısın lütfen, ona göre bu direksiyondan satın alacağım.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.