Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Ferrari Racing Series (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.275
Cevap
0
Favori
79.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • undercoverin garfikleri nerede shiftin nerede cok iyi olmus tesekurler ss ler icin

Slightly Mad Studios yapti oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 12 Eylül 2009; 14:21:51 >

• Şahsi görüşüm , Dirt 2'nin oynanıslıgı ve görüntü kalitesinden iyi değil.Arayüzler , arabaların geçişleri falan cok güzel ama oynanırlık konusunda dirt2 nin gerisinde kalmış

Not : Gerçi 2side farklı kulvarlar 1 tanesi Rally diğeri ise hız tutkunluğu ama , daha güzel yapılabilirdi.Hayran olduğum ise M3 cok güzel cizilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 12 Eylül 2009; 14:17:42 >
  • @MâxeLL

Hocam bende 1 hafta önce Dirt 1'i bitirdim; bu hafta Grid'i bitirdim; şimdi Dirt 2'ye başladım(Sanırım oyun fazla uzun değil); Dirt 2 bitince NFS: Shift'e başlarım; daha sonra da Forza 3'e... Hakikaten içimiz dışımız araba yarışı(Gayet basit bir tabir ) oldu; fakat böyle muhteşem oyunlar olduktan sonra olsun varsın ne olur

@F@ruk

SS'ler için teşekkürler hocam. Oyun gerçekten şahane görünüyor. Kesinlikle bizi Forza 3'e kadar idare edeceğini düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 12 Eylül 2009; 14:38:31 >
  • Oha grafiklere bak kokpite bak elne sağlık Faruk,ben de yarın oynarım bu oyunu resmi çıkış tarihini bekleyemem bu grafiği gördükten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 12 Eylül 2009; 14:33:22 >
  • Dirt 2 de muhteşem kesinlikle indir onu da nfs'den sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

@MâxeLL

Hocam bende 1 hafta önce Dirt 1'i bitirdim; bu hafta Grid'i bitirdim; şimdi Dirt 2'ye başladım(Sanırım oyun fazla uzun değil); Dirt 2 bitince NFS: Shift'e başlarım; daha sonra da Forza 3'e... Hakikaten içimiz dışımız araba yarışı(Gayet basit bir tabir ) oldu; fakat böyle muhteşem oyunlar olduktan sonra olsun varsın ne olur

@F@ruk

SS'ler için teşekkürler hocam. Oyun gerçekten şahane görünüyor. Kesinlikle bizi Forza 3'e kadar idare edeceğini düşünüyorum...

Valla hocam o kadar oyun var oynamaya zaman yok çok üzülüyorum. =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 12 Eylül 2009; 14:49:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rapture

nfs iniyor ama aklım dirt 2'de kaldı

Dirt 2 Kesinlikle
  • Simulasyon oyunlarını beceremiyorum, Forza 2'yi pek beceremedim oynamayı NFS'de arcade-sim. seçiliyormuş galiba.Zaten en iyisi ikisinin ortası.NFS beni baya götürür.
  • IGN sitesi Need For Speed: Shift'in tam incelemesini yaptı. Site adeta oyuna puan yağdırdı. IGN sitesi oyunu EDİTÖRÜN SEÇİMİ olarak lanse etti. Oyunun özellikle kontrol, sesler, grafikler yönünden mükemmele yakın olduğu bildirildi.

IGN sitesinin NEED FOR SPEED: SHIFT'E verdiği puanlar şöyle;

Oyunun sunumu: 8,5

Grafikler : 8,5

Sesler : 9,5

Oynanış : 9,0

GENEL PUAN: 9,0

EDİTÖRÜN SEÇİMİ

Oyunun PC, Xbox 360 ve PS3 versiyonlarının tamamı, IGN'den genel olarak 9,0 puanını 10 üzerinden almış bulunuyor.
  • Formula'dan dolayı çok az oynayabildim oyunu,ilk görüşlerim araba modellemeleri çok iyi seviyede,oyun gerçekten sim olmuş Dirt 2'den eğlenceli değil haliyle bilmiyorum ilk oynamada çok çok sevemedim oyunu tabi bir 15 dk oynamayla karar vermeyeceğim F1 den sonra uzunca oynayıp asıl yorumlarımı yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapture

Simulasyon oyunlarını beceremiyorum, Forza 2'yi pek beceremedim oynamayı NFS'de arcade-sim. seçiliyormuş galiba.Zaten en iyisi ikisinin ortası.NFS beni baya götürür.

Dirt de arası işte simülasyon falan değil
  • Oyunu oynayanlar baya kaptırmış kendilerini,bir ilk izelnim,kapsamlı bir inceleme gelsin artık
  • Valla üretici EA olduğundan dolayı bir torpil söz konusu olabilir düşüncesindeyim. Sanki fazla abartmışlar?Gerçi daha oynamadım ama bu kadarda abartılmaz yani . Adı NFS değilde , sadece shift olsaydı ve ea piyasaya sürmeseydi acaba bu kadar çok överlermiydi?
  • @GencayA

Hocam bende 28 Eylül'e kadar oynadım oynadım; daha sonra pek oynayamam zaten. Forza 3'le de arada takılabilirim ancak, benimde durumum pek parlak değil yani
  • nfs shift ve forza3 için Wireless Racing Wheel almayı düşünüyorum bu direksiyonu kullanan ve şu an için nfs shift ile deneyen arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi.

http://www.shopto.net/XBOX%20360/HARDWARE/XB2ST02-Wireless%20Racing%20Wheel.html
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

nfs shift ve froza3 için Wireless Racing Wheel almayı düşünüyorum bu direksiyonu kullanan ve şu an için nfs shift ile deneyen arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi.

http://www.shopto.net/XBOX%20360/HARDWARE/XB2ST02-Wireless%20Racing%20Wheel.html

Hocam bu set'in yeni versiyonu gelicek diye duymuştum forumda; daha geniş bilgisi olan arkadaşlar açıklayacaklardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 12 Eylül 2009; 15:13:44 >

• quote:

@GencayA

Hocam bende 28 Eylül'e kadar oynadım oynadım; daha sonra pek oynayamam zaten. Forza 3'le de arada takılabilirim ancak, benimde durumum pek parlak değil yani

Hocam günde 2 saat falan oynayabiliyorum. O da Dirt açsam acaba FIFA mı oynasaydım diye geçiyor. FIFA açsam acaba önce Dirt bitirip FIFA mı oynasam diye düşünüyorum. Benim durum daha vahim. Haftaya o 2 saat yarım saatte falan düşecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

@GencayA

Hocam günde 2 saat falan oynayabiliyorum. O da Dirt açsam acaba FIFA mı oynasaydım diye geçiyor. FIFA açsam acaba önce Dirt bitirip FIFA mı oynasam diye düşünüyorum. Benim durum daha vahim. Haftaya o 2 saat yarım saatte falan düşecek...

Ne diyim hocam hakikatende senin iş daha zor. Hocam Allah kolaylık versin Zaten Sırf Fifa 10 Demo oynarsan kafadan en az 1 saat vakit geçiyor... Sen en iyisi Dirt 2 oyna hocam, Fifa 10'uda çıkınca oynarsın

• buraoca2

Bilgi için teşekkürler ancak yeni versiyon haliyle daha pahalı olacaktır 165tl seviyesinde bu modeli bulmuşken kaçırmak istemiyorum, kullananların
    yorumlarını alırsam çok iyi olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

@GencayA

Ne diyim hocam hakikatende senin iş daha zor. Hocam Allah kolaylık versin Zaten Sırf Fifa 10 Demo oynarsan kafadan en az 1 saat vakit geçiyor... Sen en iyisi Dirt 2 oyna hocam, Fifa 10'uda çıkınca oynarsın

Evet öyle yapıyorum hocam FIFA cdcisini anneme saklattırdım dedim Dirt bitmeden bu verilmeyecek bana.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.