Şimdi Ara

need for speed serisinin en iyi oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Need for Speed: The Run – Serinin Zirvesi

Need for Speed serisi yıllardır hız, aksiyon ve adrenalin denince akla gelen ilk isimlerden biri oldu. Fakat birçok farklı oyunun arasında The Run bambaşka bir yerde duruyor.

1. Eşsiz Hikâye Deneyimi

The Run, yalnızca yarışlardan ibaret değil. Ana karakter Jack Rourke’un hayatı üzerine kurulan sinematik bir hikâyeye sahip. Borç batağına saplanan Jack, ülkenin bir ucundan diğerine uzanan tehlikeli yarışta hayatta kalmaya çalışıyor. Bu, diğer NFS oyunlarında görmediğimiz kadar dramatik ve sürükleyici bir anlatım sunuyor.

2. Amerika’yı Baştan Sona Geçmek

Chicago’dan San Francisco’ya uzanan rota, oyuncuya Amerika kıtasını adeta tur ettiriyor. Karlarla kaplı dağ yollarından, çöllere ve büyük şehirlere kadar uzanan çeşitlilik, tekdüzelikten uzak ve sürekli yeni bir heyecan katıyor.

3. Sinematik Sunum ve Gerilim

Yarış esnasında devrilmiş trenlerden kaçmak, çığdan kurtulmak veya polis pusularını aşmak gibi sahneler, oyuna bir film atmosferi katıyor. Bu yönüyle The Run, sadece bir yarış değil, aynı zamanda oynanabilir bir aksiyon filmi gibi.

4. Frostbite Motoru ile Güçlü Grafikler

The Run, DICE’ın geliştirdiği Frostbite 2 motorunu kullanan ilk Need for Speed oyunu oldu. Bu sayede grafikler, çevresel yıkımlar ve atmosfer, dönemine göre çığır açıcı seviyedeydi.

5. Cesur Bir Deneme

Serideki çoğu oyun klasik yarış mantığını izlerken, The Run farklı bir şey denedi. Hem hikâye anlatımı hem de yenilikçi sunumuyla risk aldı. Bugün hâlâ hatırlanıyor olması bile, bu riskin oyuncular üzerinde iz bıraktığını kanıtlıyor.

Need for Speed serisinde birçok başarılı yapım var ama The Run, hem hikâyesi, hem sinematik anlatımı, hem de Amerika’nın uçsuz bucaksız yollarında sunduğu eşsiz atmosferiyle en iyi oyun olmayı hak ediyor. Bu yönleriyle yalnızca bir yarış değil, unutulmaz bir yolculuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Need for Speed The Run, kesinlikle güzel oyundu. Ancak serinin en iyisi miydi? İşte o tartışılır. Zamanında farklı şeyler denedi ama bu dinamikleri sonraki oyunlarında devam ettirmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 5 Eylül 2025; 10:24:57 >

• Need for Speed serisini zamanında çok oynadım ama benim için Need for Speed: Porsche Unleashed oyununun ps1 versiyonu üzerine gelen oyun yok. Bu oyunun PC sürümü de var o tam ayrı bir oyun, kastettiğim PS1 sürümü.

need for speed serisinin en iyi oyunu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben PC sürümünü oynamıştım. PS1 versiyonu nasıldı acaba ?

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • DIABLOAZ kullanıcısına yanıt

Sırf şunu tekrar oynamak için temiz psone aradım haftalarca buldum ve aldım.

gizaladan sıfır orijinal ps2 kolu aldım.

başka bir uygulamadan hafıza kartı aldım.

orjinal oyunu da bulsam onu da alırım ps3te oynarım.

keşke port olarak storea eklense.

nette online olarak ps1 versiyonu oynanan siteler var.

pc versiyonunu ben de sevmiyorum bunun.

Ps1 vers Online oynama:

http://www.ps1fun.com/need-for-speed-porsche-unleashed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman0 -- 9 Eylül 2025; 22:31:14 >

PS1 versiyonu başka bir oyun, PC ile alakası yok. PS1

PS1 versiyonu snow

need for speed serisinin en iyi oyunuBetão play shorts youtube
    Need for Speed: Porsche Unleashed ps1...#games #gaming #gamer
    https://www.youtube.com/shorts/t3sjpQZ-MAE?feature=shared

PS1 vs PC

need for speed serisinin en iyi oyunuVCDECIDEyoutube
    About the Video: A Audio Visual Comparison of the game Need for Speed: Porsche Unleashed/ 2000 for PlayStation/ PS1 and PC (Windows). The video shows a Gameplay Comparison to compare the two systems side-by-side whose purpose is of study and learn. Please use earphone / headphone, because the audio is binaural. #NeedForSpeed #NFS #Porsche
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=YOkyxtkyLn8

Ben özledikçe DuckStation ile telefondan da oynuyorum, nostalji iyi geliyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.