Şimdi Ara

Need For Speed Serisi Hangi Oyun? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lise yıllarımda underground 1-2 ne oynardim bee en son carbonu bitirdim sonra pro street pc kaldirmadi yeni pc aldim kurdum pro street i menüler berbat bi kere, yolda giderken araba baya bi sarsiliyor adamın gözünü bozar, darbe olayı cok cok iyi olmus ama artık bitti benim icin nfs artık yollarda gercek bir pro street çi olcam
  • MW AKAR
  • MW den aldıgım zevki hic bi yarıs oyununda almadım
  • High stakes ...
  • nfsyi salla tdu akar
  • Porsche Unleashed,işte ben de onu çok beğenmiştim.
  • NFS Porsche unleashed
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Bence Underground en iyisiydi. Açılan köprüden atlama,tren rayından geçme felan güzeldi.

Katılıyorum. D&R dan orijinal cdsini alıp 2 gün önce bitirdim.Ayrıca Sountrackleri harika!

Gelelim senin soruna.Sen hangisini oynarsan oyna zevk alamayacaksın.Çünkü shift, prostreet ve undercover da eski nfs oyunlarının tadı yok.Saçma sapan arabalar falan.ya arkadaşım bugatti nin ne işi var NFS de?? ayrıca bu yarışlar yasal ortamlarda yapılıyor.underground ya da diğerlerindeki gibi illegal değil.Bana göre NFS demek , Gece yarışmak demek, polisten kaçmak demek, sınırsız modifiye demek, köprüden uçmak demek.Pistte yarışmak demek değil!Hiç birine baslama derim ben!

• GRİD nfs serisimi bilemiyorum ama tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgniQai

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Bence Underground en iyisiydi. Açılan köprüden atlama,tren rayından geçme felan güzeldi.

Katılıyorum. D&R dan orijinal cdsini alıp 2 gün önce bitirdim.Ayrıca Sountrackleri harika!

Gelelim senin soruna.Sen hangisini oynarsan oyna zevk alamayacaksın.Çünkü shift, prostreet ve undercover da eski nfs oyunlarının tadı yok.Saçma sapan arabalar falan.ya arkadaşım bugatti nin ne işi var NFS de?? ayrıca bu yarışlar yasal ortamlarda yapılıyor.underground ya da diğerlerindeki gibi illegal değil.Bana göre NFS demek , Gece yarışmak demek, polisten kaçmak demek, sınırsız modifiye demek, köprüden uçmak demek.Pistte yarışmak demek değil!Hiç birine baslama derim ben!

bende sana katiliyorum adam koymus gallardo yu zaten fabrika çıkısı 300-400 beygir araba.. ne gerek var bu tip arabaları modlamaya. verin bana supra rx-7 gibi araclari tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: ThreeDaysGrace

NFS 2 oyna.Geçen yiğenle oynadık 2li çok zevkli oluyordu.

Aynen bende oynadım yiğenle çok zevkliydi
  • bu liste eksik. yanlış hatırlamıyorsam 1 ve 2'nin Special Edition versiyonları da vardı.

The Need for Speed (1996)
    Need for Speed II (1997)
    Hot Pursuit (1998)
    High Stakes (1999)
    Porsche Unleashed (2000)
    Hot Pursuit 2 (2002)
    Underground (2003)
    Underground 2 (2004)
    Most Wanted (2005)
    Carbon (2006)
    ProStreet (2007)
    Undercover (2008)
    Shift (2009)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuGGy -- 2 Eylül 2010; 14:19:49 >
  • Nfs serisinin hepsini oynadım en iyisi Shift en kötüsü ise Pro street aslında Carbon ve Undercover'da güzel ama Shift kadar sürüş zevki yok.
  •  Need For Speed Serisi Hangi Oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

GRİD nfs serisimi bilemiyorum ama tavsiye ediyorum.

grid nfs degil ama cok daha kaliteli nfs den
  • Underground
    Underground 2
    Most Wanted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 2 Eylül 2010; 14:25:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: prodhim

NFS: Porche vardı bi ara çok eski bir oyundu. Oraya buraya çarpınca araba hasar alırdı tamir ettirirdin arabayı kontrol etmesi zordu. harika bir oyun. tavsiye ederim. ama biraz eski. yine de ben küçükken çok severek oynardım.

Ben son üçünü oynamadım ama ProStreet çıktığında araç çarpınca hasar alıyor diyorlardı.

Shıft bence en iyisi herşeyi düşünülmüş ama NFS:PORCHE yi bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.