Şimdi Ara

Need for Speed Rivals Yardım !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar bugun oyunu kurdum yükledim. Sorunsuz bi şekılde ama oyun oynarken oyunda anlık olarak donup devam edıyorum. 2 dk aralarla 10 sn süreyle devam edıyor.

İlk önce ekran kartı yetmedıgı sandım. Ama münkuünatı yook ekran kartını yetmemesı. O yuzden ayarları baya bi düsürdüm, Ve öyle devam ettım ama yıne aynı sıkıntı devam ettı.

2. olarak Pc cook sıcaklamasından kaynaklana ekran donması dıye düsündüm. Ama öyle oluncada Pc tamamen donması lazım. Ama Sadece anlık donup devam edıyor.

3. olarak sıkıntıyı Sizinle paylaştım :)) yorumlarınızı beklıyorum. Sagolun.

Need for Speed Rivals Yardım !!!

• Beyler sanırım Yaptıgım Crackten kaynaklanıyor. olabılır. Ama sızın bılgılerınız lazım :(( Bunu yasıyan var mı??
  • görev yöneticisini açıp oyuna gir mutemelen kürektendir
  • Nasıl Yani anlamadım? oyuna gırmeden Alt +Ctrl + Del Yapıp oyunu mu acıyım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0FLu61

Nasıl Yani anlamadım? oyuna gırmeden Alt +Ctrl + Del Yapıp oyunu mu acıyım :)

evet korsan indirilen oyunlarla gelen virüsler genelde görev yöneticisini açtığında çalışmayı sonlandırır . bu virüs 2-3 dakika fareyi oynatmadığında harekete geçer masaüstünde boştayken bile ekrankartı kullanımı %100 e çıkar
  • Yaa bu serının hepsını oynadım. Sadece bunda karsılastım. Bu sıkıntıyı , şimdi dedıgın gıbı yapıyım. Ama bu virüs dedıgın içime kurt dustu. Bu vırus pc zarar verırmı ? Pc bısey olcksa oynamıyım :((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yaa bu serının hepsını oynadım. Sadece bunda karsılastım. Bu sıkıntıyı , şimdi dedıgın gıbı yapıyım. Ama bu virüs dedıgın içime kurt dustu. Bu vırus pc zarar verırmı ? Pc bısey olcksa oynamıyım :((

Zararlı yazılım sonuçta verebilir, örneği çok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    16 yıl önce açıldı
    need for speed modifiye
    12 yıl önce açıldı
    Need for Speed Carbon Hileleri....
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Nasıl Yani anlamadım? oyuna gırmeden Alt +Ctrl + Del Yapıp oyunu mu acıyım :)

evet korsan indirilen oyunlarla gelen virüsler genelde görev yöneticisini açtığında çalışmayı sonlandırır . bu virüs 2-3 dakika fareyi oynatmadığında harekete geçer masaüstünde boştayken bile ekrankartı kullanımı %100 e çıkar

Jako kardesım dedıgın gıbı yaptım. ama yıne aynı sıkıntı devam edıyor. Hatta fark ettım de oyun Save olmuyor. Kesın Crack sıkıntı Var. Saten .exe dosyasını acarken korumalı felan fılan yazı yınede devam et diyorum. Kesin Crackte bişey var. Saten Zararlıymıs. Baska Crack dosyaları arıyım. Virüssüz olanlarında Yada oyunu silerim :((

• 0FLu61 kullanıcısına yanıt
    Virüs istemiyorsanız orjinal almalısınız.

Fakıırim Ben :))
  • 0FLu61 kullanıcısına yanıt
    Öyleyse para biriktirmeye başlayın bir kaç ay sonra alırsınız, olur biter. Hem çoklu oyuncu modunuda oynarsınız adam akıllı.
    Oyunu silmek daha mantıklı :))

Yaşasın beleşcilikk.

• Lanet olsun Yaa oynamıyoom. Siliyim.
  • quote:

Lanet olsun Yaa oynamıyoom. Siliyim.

Sil onu
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Yaaw hayla silemedim :)) Bi umut dur beklıyooz
  • quote:

Yaaw hayla silemedim :)) Bi umut dur beklıyooz

fps değerlerinizi ölçtünüzmü
  • ibrahimcan34 kullanıcısına yanıt
    Fps ? Ney ki

• quote:

Fps ? Ney ki

ohooo :D neyse
  • Merhaba arkadaşlar, laptop kullanıyorum ve oyun içerisinde page up page down home ve end tuşları aktifliğini yitiriyor ve oyun içersinde hiçbir şekilde yarışa başlayıp ayarları dahi değiştiremiyorum. bunun için yapabileceğimiz birşey varmıdır acaba bildiğiniz?
  • orjinal almayı dene
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.