Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (249. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.509
Cevap
3
Favori
432.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ya pm den Allah rızası için atın bana.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 13 Ocak 2008; 22:29:46 >
  • yaa yok eski ruhu verememişler bence kötü oyun

Most Wanted ve Carbon'un kalitesi nerde? Prostreet nerde?

Pistte yarış mı olur?

Konuyu merakla takip ediyoduk, "dur lan ilerde nolcak?!?" diye oynuyoduk, SOKAKların kralı oluyoduk,

pistlerin krallığını isteyen buyursun...

Ayrıca bize rehber eden güzel mi güzel kızlarda cabası :P

İnşallah Sokakların krallığını ele geçireceğimiz daha güzel oyunlar çıkarır. Pistle olmuyor arkadaş

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

yaa yok eski ruhu verememişler bence kötü oyun

Most Wanted ve Carbon'un kalitesi nerde? Prostreet nerde?

Pistte yarış mı olur?

Konuyu merakla takip ediyoduk, "dur lan ilerde nolcak?!?" diye oynuyoduk, SOKAKların kralı oluyoduk,

pistlerin krallığını isteyen buyursun...

Ayrıca bize rehber eden güzel mi güzel kızlarda cabası :P

İnşallah Sokakların krallığını ele geçireceğimiz daha güzel oyunlar çıkarır. Pistle olmuyor arkadaş

nfs nin ruhu sana göre sadece most wanted ile carbonsa sen bu oyunu boşuna oynamışın zevk alamazsın onun için bulaşma nfs 6 dan sonra nfs benim için bitmişti taaki pro street gelene kadar umarım ileriki serilerde carbon gibi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 14 Ocak 2008; 10:30:10 >

ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 | AMD Ryzen 7 3700X | NZXT Kraken x62 (280mm) AIO Liquid CPU Cooler | G.SKILL Trident Z Neo RGB DDR4-3600Mhz C16 32GB (2x16GB) DUAL | MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO | Samsung 970 EVO 1 TB SSD M.2 | COOLER MASTER MASTERBOX MB520 RGB | FSP HYDRO G PRO 850W

• oyuna daha girmeden düşüyo

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

bu yama ve ilacı sinir etti
    Q9550@3.91Ghz(7/24) SLB8V/Zalman7700 Cu/Asus P5Q DELUX/4*1 gb corsair XMS2 800mhz@1000Mhz/MSI 280GTX superclocked/seagate 320Gb 16mb 7200.10/WD cavierblack 1TB/Enermax liberty 500watt/Nec DVD writer/CM stacker810 case
  • bu arada gcw den kaldırmıslar heralde o 16 arabayı acan ilacı onun icin yeni aracları göremiyor olabilirsiniz

ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 | AMD Ryzen 7 3700X | NZXT Kraken x62 (280mm) AIO Liquid CPU Cooler | G.SKILL Trident Z Neo RGB DDR4-3600Mhz C16 32GB (2x16GB) DUAL | MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO | Samsung 970 EVO 1 TB SSD M.2 | COOLER MASTER MASTERBOX MB520 RGB | FSP HYDRO G PRO 850W
  • pro street'de kullanırım diye arkadaştan logitech dualaction analog joypadi aldım kurdum tanıttım ancak oyunda aynı anda 2 analog joystick'i analog olarak kullanamıyorum. bilmeyenler buradan bakabilir joystick'e.
    joystick üzerinde 2 analog kol var ancak sadece sağdaki kol analog vazifesi görüyor sağdaki ise analog çalışmıyor. sağdaki kola direksiyon tanımladım böylece istediğim kadar tekerleri döndürebiliyorum ancak soldakine tanımladığımda klavyedeki gibi oluyor direk sağa veya sola dönüyor. aynı şekilde sağdaki kola gaz'ı tanımladığımda istediğim hızda gidebiliyorum ancak sol kola tanımladığımda ya gazı köklüyor veya direk fren yapabiliyorsunuz. Bu durum böyle mi yoksa iki kolu da analog ayarlayabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korozyon -- 14 Ocak 2008; 18:02:13 >

• yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyHumbs -- 14 Ocak 2008; 18:27:50 >
    unbreakable
  • sanırım yanlış bişeyler yaptım

şimdi 2 arabadan birini seçmemi istedi oyun bende 350 Z i seçtim,daha sonra arabayı biraz daha geliştirmek için reset blueprint dedim bi baktım daha önce yüklü olan özellik yok arabada ,bana ilk verdigi 240sx ve cobalt ı aynı şekilde yapmış ve daha önce arabada yüklü olan özellikleri beleşe yapabiliyordum.

sorunumu anlatabilmişimidir umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyHumbs

Biri yardımcı olksun lütfen deliricem ben de oynamak istiorum

aynı hata bende de oluyordu,çözümü forumu okuduysan genelde var bu sorun,ben silip yeniden yükledim,şimdi oynayabiliyorum

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

sanırım yanlış bişeyler yaptım

şimdi 2 arabadan birini seçmemi istedi oyun bende 350 Z i seçtim,daha sonra arabayı biraz daha geliştirmek için reset blueprint dedim bi baktım daha önce yüklü olan özellik yok arabada ,bana ilk verdigi 240sx ve cobalt ı aynı şekilde yapmış ve daha önce arabada yüklü olan özellikleri beleşe yapabiliyordum.

kendi satın aldıgın arabayı istediğin zaman geliştirebiliyorsun. (update blueprint ile)

oynun verdiği arabayı ise sadece sıfırdan geliştirebilirsin (reset blueprint yani). üzerine yeni parça ekliyemezsin.

Orjinalden alıntı: caprinx

quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

sanırım yanlış bişeyler yaptım

kendi satın aldıgın arabayı istediğin zaman geliştirebiliyorsun. (update blueprint ile)

oynun verdiği arabayı ise sadece sıfırdan geliştirebilirsin (reset blueprint yani). üzerine yeni parça ekliyemezsin.

gitti güzelim araba

• ya arkadaslar şu oyunu kısaca anlatacak kimse yok mu inanın oyunu oynuyorum ama kör topal oynuyorum ilk yarış oyunum ben alışmısım savaş oyunlarına onlarda bçlüm geçince size yeni oyunu kendi veriyor bumda çok karısık ilk verilen oyunda yani ww golf lerle uzun süre oynadım 150,000 bin cash oldu o para ile araba aldım ama ilerdeki oymadığım oyunlarda bu arabayı göremiyorum hep oyunun bana verdiği oyunları oynuyorum ricam kısaca hangi asamalardan geçirildiğini anlatabilirmisiniz sıralı tşk

Orjinalden alıntı: MyHumbs

yardım ederseniz sevinirim

Yaq bütün forumnlara baktım yok böyle bi konu bulamadım gözlerim ağrıdı hatta.lütfen bilen biri yardımcı olsun

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.