Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.509
Cevap
3
Favori
432.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAriz pontiac ambleme bak ama isimde bir hata var sanirim bazi dosyalar karismis galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: _Faster_

Bu pontiac değil Cadillac sanırım. CTS-V yazdığına göre öyle ve araba da oyunda mevcut yani patch veya yama gibi birşey olduğunu sanmıyorum. belki photoshop ürünüdür ya da body kiti değiştirip yapılmıştır.
    quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

bizde olmayan yeni bi arac daha gördüm pontiac ın bi modeli adını unuttum ama bu arac bizde yok isterseniz sizde bakın

My Love its My Job
  • beyler pc de çıkmıştır daha bugün aldım
  • Ewt serbest gezme olayı olsa oyun tadından yenmezdi.Oyuncuları sınırlamaları hiç hoşuma gitmiyor.Belkide Tdu nun bukadar sevilmesinin nedenlerinden biri koskoca adayı rahatça gezebilme olanağıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakan1903

süperrrrrrrrrrrrrrr bioyun

Orjinalden alıntı: Mellkor

BAriz pontiac ambleme bak ama isimde bir hata var sanirim bazi dosyalar karismis galiba
    quote:

Bu pontiac değil Cadillac sanırım. CTS-V yazdığına göre öyle ve araba da oyunda mevcut yani patch veya yama gibi birşey olduğunu sanmıyorum. belki photoshop ürünüdür ya da body kiti değiştirip yapılmıştır.
    quote:

bizde olmayan yeni bi arac daha gördüm pontiac ın bi modeli adını unuttum ama bu arac bizde yok isterseniz sizde bakın

cts-v kendi arabam bu araba rakiplerimin ve bizde yok araba pontiac bu arada photoshop degil kendi oyunumdan cektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 17 Ocak 2008; 21:04:21 >

ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 | AMD Ryzen 7 3700X | NZXT Kraken x62 (280mm) AIO Liquid CPU Cooler | G.SKILL Trident Z Neo RGB DDR4-3600Mhz C16 32GB (2x16GB) DUAL | MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO | Samsung 970 EVO 1 TB SSD M.2 | COOLER MASTER MASTERBOX MB520 RGB | FSP HYDRO G PRO 850W

• Oyundaki bu kapalı arabalar gün geldikçe meydana çıkıyor.NAsıl iş bu ya.Madem koymuşun ıyuna bırak herkez oynasın EA

NBC tarafından önümüzdeki yayın döneminde yayınlanacak olan Knight Rider TV filminin aracı hakkında yapımcı Dave Bartis bilgi verdi.
    1980’lerdeki Knights Rider’da kullanılan aracın bir Pontiac Trans Am olduğunu fakat günümüzde bu dizide kullanılmak üzere bu araçların üretilmediğini söyleyen Bartis, Trans Am’ın yerini en iyi Ford Mustang’in dolduracağına karar verdiklerini açıkladı.

Bu yeni aracın seçiminin hiç kolay olmadığını ve çok fazla araştırma yaptıklarını söyleyen yapımcı, “540 beygirlik siyah Mustang Shelby GT 500 KR’nin bizim yeni Knight Rider’ımız olmasına karar verdik” dedi.

Film 2 saatlik bir yayın süresine sahip olacak ve NBC tarafından 17 Şubat 2008’de yayınlanacak…

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

• Çok güzel haber.Saol.Yanlız bu NBC hotbird uydusundan kalktı.Acaba başka biryeden izleme şansımız varmı acaba_?????????????????
  • arkadaşlar salakça bir soru ama ben bulamadım.nfs nin neredeyse bütün serilerini oynadım fakat bu pro street kadar karışığını görmedim.hala kariyer kısmına nasıl devam edecem bulamadım.burdan gerisini nasıl devam edecem söylerseniz sevinirim.kafayı yiyecem

quote:

Hayır Arkadaşlar....
    BU Araba Pontiac Solistice! Üste Yazansa Oyuncunun Arabası Cadillac CTS-V...
    O Pontiac Rakibin Arabası Hani Kamera Başta Onların Arabasını Gösteririken Çekilmiş...

• quote:

Orjinalden alıntı: -IceMan-

arkadaşlar salakça bir soru ama ben bulamadım.nfs nin neredeyse bütün serilerini oynadım fakat bu pro street kadar karışığını görmedim.hala kariyer kısmına nasıl devam edecem bulamadım.burdan gerisini nasıl devam edecem söylerseniz sevinirim.kafayı yiyecem

Dominate ettikten sonra (resimde yapmışsın bunu) resimdeki menüden "Leave Race Day" seçeneğini seçeceksin. Sonra kariyer haritasından yeşil renkte olmayan bir yarış gününe gireceksin.

• Audi s3 manuel vitesmi arkadaşlar bir türlü arabayı hareket ettiremedim:(

Orjinalden alıntı: Flywer

Oyun güzel ama pist yarışları sıkıyor belli bir süre sonra

bencede katılıyorum NFS ruhu kalmamış ama hasar modellemesi arabalar falan çok güzel menü karışık tr yama olmadan oynayamıyom çok iyi :D

Orjinalden alıntı: emrcan

Audi s3 manuel vitesmi arkadaşlar bir türlü arabayı hareket ettiremedim:(
    Audi S3 drag araban mı?
    Dragda sol shift tuşuyla vites yükseltirsin.

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Audi s3 manuel vitesmi arkadaşlar bir türlü arabayı hareket ettiremedim:(
    Audi S3 drag araban mı?
    Dragda sol shift tuşuyla vites yükseltirsin.

Yo normal yarış arabası olarak kullanıyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flywer -- 19 Ocak 2008; 13:03:05 >

TR YAMA İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 19 Ocak 2008; 19:54:20 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.