Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun grafikler filan manyak bişey ama hevesimiz kursağımızda kalıcak diye tırsıyorum biraz ama genede sanmıyorum süper oyun olucak gibi...
  • bu oyundan çooooooooooooook beklentilerim var
  • arkadaşlar bu adam ne diyor
    http://www.youtube.com/watch?v=Zux1Y903dBM
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony555

arkadaşlar bu adam ne diyor
    http://www.youtube.com/watch?v=Zux1Y903dBM

walla ya ingilizce konuşmadan ii anlayan bi açıklasın
  • Oyunun grafikleri harika.
  • Çevirebildiğim kadar çevirmeye çalıştım işte amcamızın dedikleri.

Bu oyunu yapmadan önce çok fazla araştırma yaptık. Yarış kültürünün nasıl geliştiğini izledik. Ve kültür çok hızlı büyüyor. Fast and furious dan beri insanlar performansa ve atikliğe çok önem veriyorlar. Ve sadece araca değil aracı nasıl kontrol ettiğinize bakıyorlar. Önceki 2 oyunda polislere önem verdik bu oyun da öyle olacak ve daha fazla odaklanmanız gerekecek. Eğer yolun etrafından dolaşmak ister veya arabanızı parçalamak isterseniz hasar sistemi gerçekten hoşunuza gidecek. Hasarda neler mi olacak? 220 mil hızla yan duvarlara çarptığınızda tamponunuz darmaduman olacak ve hasar almayı motorunuz durana kadar devam ettirebileceksiniz. Karbon fiber parçalar paramparça olabilecek. Bu oyunda modifiyeyi daha derin bir hale getirdik sürüş stilinize en uygun olan arabayı yapabilirsiniz. Modifiyeyi bilip bilmemeniz önemli değil arabanızı istediğiniz kadar hızlı götürebilirsiniz. Modifiye listenizi arkadaşınızla paylaşabilir ya da net üzerinden başkalarının modifiye listesini indirebilirsiniz. İnsanların sokaklarda ne gibi yerlerde yarıştıklarını araştırdık ve oyundaki SOKAK STİLİNE bu yolları yerleştirmeyi düşündük. Eğer tokyo gibi şehirlerde yarışmayı seviyorsanız emin olun öyle bir yerler bulacaksınız. Need for speed serilerinde uzun zamandır denemediğimiz birşeyi denedik. Bu oyunda dünyanın her yerinden pistler bulabileceksiniz. Bu yıl gerçek gibi gözüken photo-realistic çizimler sağlamak için çok uğraştık (ki buradan grafiklerin süper olacağını anlıyoruz.) Bu sefer sadece 200 mil hızla giden bir arabanın arkasında duruyor hissini yaşamayacaksınız. Sanırım bu kadar fazla beygir gücü kullanan bir kişinin biraz korkması gerekir. Gerek dumanlardan, gerek lastiğin çığırmasından, gerek seslerden ve gerekse aracın görünüşünden. Duman bu oyunda çok büyük yer edinecek. Aracı çarptığınızda sizi büyük bir duman ve toz kargaşası bekliyor olacak. Duman gördüğünüzde kötü birşeyler olduğunu anlayacaksınız. Yapay zeka çok iyi olacak. Agresif ve hızlı rakipleriniz olacka ve bu yüzden yolda hata yapmamaya özen gösterin çünkü rakipleriniz gözünüzü korkutmak için herşeyi yapacaklar.

Tamamen kendi çevirimdir.

Saygılar...Gökhan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 1 Haziran 2007; 16:38:33 >

• EA Games'ten Need for Speed ProStreet
    01 Haziran 2007 Cuma 05:30

Need for Speed'in yeni versiyonu ProStreet'in duyurusu, oyunseverleri heyecanlandırdı.

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

Oyun devi Electronic Arts, ünlü oyun serisi Need For Speed'in yeni versiyonu ProStreet'i duyurarak, oyunun ekran görüntüleri ve videolarını oyunseverlerle paylaştı.

Firma yetkilisi Larry LaPierre, ProStreet ile adrenalin yüklü sokak yarışı deneyimini meraklılarıyla buluşturacaklarını belirterek, etkileyici derecede üstün grafikleri ve geliştirilmiş "Autosculpt" özelliği ile yeni oyunun gerçekçiliği zorlayacağını dile getirdi. Need for Speed: Carbon'da da yer alan "Autosculpt" ile, ileri seviyede modifiyeye olanak sağlanarak, kullanıcıların araçlarını diledikleri gibi kişiselleştirebilmeleri sağlanıyor. Artık yeni eklemeler direk olarak aracın performansına da etki edecek.

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

Need for Speed ProStreet, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, Nintendo DS, PSP, PC ve mobil platformlar için geliştirilecek. 2007 yılının Kasım ayında raflarda yerini alması beklenen oyunun, diğer ekran görüntüleri ve yüksek kalitede tanıtım videolarınawww.needforspeed.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Need for Speed ProStreet Tanıtım Videosu
    http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=3813

CHIP Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 1 Haziran 2007; 16:35:09 >

• eĞer bunlar dogruysa bu yıL nFs devrim yaratacak demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

Her yıl yeni bir versiyon ama sadece görsel efeklerde yenilikler ve bize yine pc yükseltme yolları...

harbi haklısın

Şimdi kullandığım 5. PC'm

• test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 22 Ocak 2021; 23:10:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Çevirebildiğim kadar çevirmeye çalıştım işte amcamızın dedikleri.

Bu oyunu yapmadan önce çok fazla araştırma yaptık. Yarış kültürünün nasıl geliştiğini izledik. Ve kültür çok hızlı büyüyor. Fast and furious dan beri insanlar performansa ve atikliğe çok önem veriyorlar. Ve sadece araca değil aracı nasıl kontrol ettiğinize bakıyorlar. Önceki 2 oyunda polislere önem verdik bu oyun da öyle olacak ve daha fazla odaklanmanız gerekecek. Eğer yolun etrafından dolaşmak ister veya arabanızı parçalamak isterseniz hasar sistemi gerçekten hoşunuza gidecek. Hasarda neler mi olacak? 220 mil hızla yan duvarlara çarptığınızda tamponunuz darmaduman olacak ve hasar almayı motorunuz durana kadar devam ettirebileceksiniz. Karbon fiber parçalar paramparça olabilecek. Bu oyunda modifiyeyi daha derin bir hale getirdik sürüş stilinize en uygun olan arabayı yapabilirsiniz. Modifiyeyi bilip bilmemeniz önemli değil arabanızı istediğiniz kadar hızlı götürebilirsiniz. Modifiye listenizi arkadaşınızla paylaşabilir ya da net üzerinden başkalarının modifiye listesini indirebilirsiniz. İnsanların sokaklarda ne gibi yerlerde yarıştıklarını araştırdık ve oyundaki SOKAK STİLİNE bu yolları yerleştirmeyi düşündük. Eğer tokyo gibi şehirlerde yarışmayı seviyorsanız emin olun öyle bir yerler bulacaksınız. Need for speed serilerinde uzun zamandır denemediğimiz birşeyi denedik. Bu oyunda dünyanın her yerinden pistler bulabileceksiniz. Bu yıl gerçek gibi gözüken photo-realistic çizimler sağlamak için çok uğraştık (ki buradan grafiklerin süper olacağını anlıyoruz.) Bu sefer sadece 200 mil hızla giden bir arabanın arkasında duruyor hissini yaşamayacaksınız. Sanırım bu kadar fazla beygir gücü kullanan bir kişinin biraz korkması gerekir. Gerek dumanlardan, gerek lastiğin çığırmasından, gerek seslerden ve gerekse aracın görünüşünden. Duman bu oyunda çok büyük yer edinecek. Aracı çarptığınızda sizi büyük bir duman ve toz kargaşası bekliyor olacak. Duman gördüğünüzde kötü birşeyler olduğunu anlayacaksınız. Yapay zeka çok iyi olacak. Agresif ve hızlı rakipleriniz olacka ve bu yüzden yolda hata yapmamaya özen gösterin çünkü rakipleriniz gözünüzü korkutmak için herşeyi yapacaklar.

Tamamen kendi çevirimdir.

Saygılar...Gökhan...

çeviri için sağol.benim bu cümlelerden anladığım kadarıyla bu oyun üzerinde baya bir zamn harcamışlar.carbonu bir nevi yem olarak kullanmışlar.hem bir need for speed için kötü düşünmemizi sağlamışlar ve böylelikle yeni oyun geldiğinde hayretler içerisinde bırakacaklar.hemde merak konusunu daha da fazla hale getirmişler...aslında carbon bir zaman kazanmak içindi bence...

• çeviri için teşekkürler Battousai
  • http://www.nfs-planet.de/nfsps_firstlook.php?lang=eng
    Buradaki yazıya göre oyunda assist diye bir ayar varmış ve bu ayar açılıp kapatılarak oyun arcade veya simülasyon olarak oynanabiliyormuş. İnşallah bu doğrudur ve simülasyon modu çok fazla arcade'e kaçmamıştır.
  • Önemli değil. Bu arada oyun hakikaten iyi geliyor. Bu arada ben zaten anlamıştım bir ertelenme olacağını. Bu aralar moda oldu zaten. Gelen geçen erteliyor.
  • game modes da drag ın olması çok ii. ne zamandır oynamıyodum özlemişim
    grafikler zaten süper. carlist te dooruymuş. sabırsızlıkla bekliyorum oyunu.
    çok güzel olucak çoook...
  • quote:

Orjinalden alıntı: brq_35

game modes da drag ın olması çok ii. ne zamandır oynamıyodum özlemişim
    grafikler zaten süper. carlist te dooruymuş. sabırsızlıkla bekliyorum oyunu.
    çok güzel olucak çoook...
    Ben demedim mi size.............

• daha co0o0o0o0o0ok var simdiden havaya girmeyeLim
  • 300 sayfa olur artık oyun çıkına kadar burası :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

300 sayfa olur artık oyun çıkına kadar burası :)

120 sayfa olabilir
  • ya bu adamlar forumları takip edip şikayetlerimizimi dinledi sonrada utanıp böyle bir oyun yapmayamı karar verdiler dersiniz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.