Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarışların pistte olması çok köyü yaa. nfs farklı bişey yapmayı denemiş ama olmamış bence
    gece ve sokakta olsaydı daha iyi olabilirdi. yinede görmeden bişey diyemem. ayrıca bu carlist ten
    hangisi dooru. SCREAM_BG inki doruysa sırf arabaları için oyunu alırım
  • Videoyu bilgisayarınıza indirmek için video'nun altındaki HD 720 P, SD veya For Ipod a tıklayın çıkan sözleşmeyi kabul edin daha sonra eğer engelleyici açık ise yukarıdan sağ tıklayıp izin ver diyin daha sonra o tuşa tekrar tıklayın ve indirmeye başlayın... HD yi tavsiye ederim full ekran süper oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: brq_35

yarışların pistte olması çok köyü yaa. nfs farklı bişey yapmayı denemiş ama olmamış bence
    gece ve sokakta olsaydı daha iyi olabilirdi. yinede görmeden bişey diyemem. ayrıca bu carlist ten
    yine sehir olucak sokakta olucak driftte olucak hepsi olucak

• Çoluk çombalağa oyun yapmaktan bıkmadı bu EA
  • quote:

yarışların pistte olması çok köyü yaa. nfs farklı bişey yapmayı denemiş ama olmamış bence

evet arkadaşlar bu araç listelerinden hangisi doğru eğer SCREAM_BG ki doğruysa sırf arabalar için alınır

• quote:

Orjinalden alıntı: bigsoldier

quote:

evet arkadaşlar bu araç listelerinden hangisi doğru eğer SCREAM_BG ki doğruysa sırf arabalar için alınır
    dedim yaa benimki dogru

www.ea.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 31 Mayıs 2007; 22:03:55 >

• Kesin çıkış tarihi 9 Kasım 2007.
  • Oyunu bu tarihe yetiştirebilmek için Nvidia optimizasyonu yapmamak gibi bir hataya bir daha düşmezler umarım. Bu oyundan ümidi kestim ama yine de bir bakıp oynarım.
  • Ben her nfs serisini oynadım carbon u sadece muscle exotic tuner diye ayrıldığı için oynadım eğer oyun iyi olmazsa bunu da arabaları için alıcam gibi gözüküyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: CooperCrew

Ben her nfs serisini oynadım carbon u sadece muscle exotic tuner diye ayrıldığı için oynadım eğer oyun iyi olmazsa bunu da arabaları için alıcam gibi gözüküyo

Bende sizin gibi düşünüyorum. Carbon u oynama nedenim sadece amerikan arabaları ve bilhassa Dodge Viper idi bu yeni versiyonu da oynama nedenim amerikanlar ve Dodge Viper olacak
  • arkadaşlar bu arada dikkat ettim iki araba listesi de doğru ilk benim werdiğim araba listesi sadece eksikti yoksa arkadaşımızın werdiği diğer listeyle aynıdır..

duyurulur...
  • arkadaslar Yeni video izleyin iyi eglenceler.

http://www.youtube.com/watch?v=9MgjiyikNFA
  • inş listeler doğrudur, nfs de ferrari kullanmanın zevki ayrı olur gibi geliyor bana

quote:

Orjinalden alıntı: anil_dau

carbon a laf edenlerı anlamıyorum

tdu aldım kurdum ılk basta yarıs cızgısıne gıdınce oyun tıkanıyordu ne yarısa baslayabılıyordum ne de oyundan cıkabılıyordum yama gıbı bısıyle atlattım bunu

sımdı de oyuna baslarken ekranda acayıp acayıp şekiller çikiyo ekran siyah falan oluyo be ne biçim bir oyundur anlamadım

driver sorunu diil 4 tane driver denedim

CARBON u 4 gunde hiçbir sorun yaşamadan bitirdim en azından canım ısteyınce gırıp oynayabılıyordum TDU da oyun oynayım derken daha da sınır oluyorum

yanı TDU o kadar bekledi de ne oldu oyun hala sorunlu ( ATi nin HD 2900 u ne donderdi )

NFS FOREVER

yarışın başlamaması venomun dediği gibi exe hatasından kaynhaklanıyor. Grafik soru bende de var, sırf bu oyun için galaxy 7600GS aldım 2 gün sağlam bir şekilde oynadıktan sonra 3 gün grafikler iyice bir birine girde ve kart sorunlu diye yerine palit 7600GS SONİC aldım ama nafile sorunlar yine devam etti ve ekran kartına O/C yapmama, oyunu tekrar tekrar yüklememe rağmen düzelmedi. Bana göre bu sorun ya formatla ya da orj oyunla düzelicek gibime geliyor.

İYİ OYUNLAR...

Bu arada KONTROLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DEĞİLDİR. HIZ FELAKETTİR./ biraz reklam koktu ama neyse)

• araba listesine bakıLırsa araclar süper ve baya bi arac var..

ßu arada NFS yeni oyunda tarzı baya bi değistirmis anlasılan..

yukarda biseye takıLdım sistem gereksinimlerinde RAM : 256 MB dio bi Yanlıslık yokmu burada..?
  • eğer bu oyun da ps2 deki oyun motoru ile ps3 deki oyun motorunu aynı şekilde kullanırsa bu oyundan hiçbirşey beklemeyin arkadaşlar.carbondan öteye gidemez
  • bende bugüne kadar ki tüm nfs serilerini oynadım ama carbonu sırf shalby için oynamıştım bu oyunda kötü olursa sırf skyline serisi için oynarım ama görüntülere bakılırsa eğer hasar modellemeleri bu kadar iyi olursa oyun tadından yenmez
  • ee oyun çıktı mı çıkmadıysa ne zaman çıkacak pc de ne zaman oynamaya başlayacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.S.S. -- 1 Haziran 2007; 10:05:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

ee oyun çıktı mı çıkmadıysa ne zaman çıkacak pc de ne zaman oynamaya başlayacaz

çıkış tarihi 7 Kasım
  • veeee DRAG.....

quote:

Game modes:
    There are 4 game modes in Need for Speed Pro Street: GRIP, Drift, Drag and Speed Challenge

http://www.nfsplanet.com/nfsps_firstlook.php?lang=eng

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 1 Haziran 2007; 12:06:41 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.