Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fendi

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

screenshotlarda cozunurlugu "1680*1050" gordum... nasıl acıldı o kadar?
    bende oyundaki ayarlarda max. 1280*1024 oluyo... 20" LCD 'im var 1400*1050 oynayabilmem lazım?

• arkadaslar oyunda hava seçenegi hep öglen mi demo cıkmadan önce ikindi vaktinda falan da oynuyorduk ama resimlerde hep öğlen ?
  • Yandaki sistemimle, 1280x1024 2X AA'da sadece shadows mediumken 30'un altına düşmedim. Grafik olarak son derece basit ve sistemi yormayan bir oyun olmuş. Oyun kontrol bakımından şu ana kadarki NFS serilerinde underground 2'den sonra 2. geliyor. Şahsen oldukça beğendim. Oyun internetten başkalarıyla kapışırken zevkli olur çünkü ufak bir hatada totaled olup yarış dışı kalma riski var. NFS bu sefer eğlenceli bir oyun yapmayı başarmış fakat sokakta free roam şeklinde bir dolaşma durumu olmayacaksa(ki sanmıyorum çünkü şehir değil sadece pistler var) uzun soluklu oynanacağını sanmam. Şu haliyle eğlencelik bir oyun olup kenara atılmaya mahkum olacak gibi gözüküyor...

• ay
    quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

http://public.planetmirror.com/pub/worthplaying/needforspeed/NFSProStreet_Demo.exe

bu linkten sabit 438 ile indirebiliyorum

aynen hız indiriyor tü tü tü tü maşaallah nazar deymez inşaallah 2 saat diyor
  • Oyun hakkındaki fikrim... grafikleri cok ii onceki carbon'a gore next-gen gibi olmus...
    kontrol olarak biraz zor kontrol ama buda gerceklilik katmak icin yapmıslar...
    alısmısız eskiden 300 km/h ile giderken bisiklet gibi kontrol etmeye... simdi arabaya zor hukmediyosun...
    bence cok normal
  • yaw
    quote:

Orjinalden alıntı: [AqUiLaNi]

Oyun hakkındaki fikrim... grafikleri cok ii onceki carbon'a gore next-gen gibi olmus...
    alısmısız eskiden 300 km/h ile giderken bisiklet gibi kontrol etmeye... simdi arabaya zor hukmediyosun...
    bence cok normal

bi biz oynayamadık sizce açarmı oyunu donsun varsın 640x480 de bile oynsrım açsın da
  • Olmamış oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: eryılmaz

yaw
    quote:

Oyun hakkındaki fikrim... grafikleri cok ii onceki carbon'a gore next-gen gibi olmus...
    bence cok normal

bi biz oynayamadık sizce açarmı oyunu donsun varsın 640x480 de bile oynsrım açsın da

uzgunum dostum ama en az 6000 serisi ekran kartı istiyo yanlıs bilmiyorsam...
    buyuk ihtimal calısmayabilir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fendi

screenshotlarda cozunurlugu "1680*1050" gordum... nasıl acıldı o kadar?
    bende oyundaki ayarlarda max. 1280*1024 oluyo... 20" LCD 'im var 1400*1050 oynayabilmem lazım?

22 ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fendi -- 3 Kasım 2007; 12:01:57 >

• yine olmamış mı ya
  • Beyler bir arabanın bir oyunda ancak bukadar kotu kontrolu olur M3 u iğrenc otesi yapmıslar yarışı adam gibi biterene ask olsun GTR gene biraz iyi bukadar kotu olacagını tahmın etmıyordum M3 e ve EA ya Smoke da olmasa oyunun albenisi yok M3 yollarda gideceğine daglarda korumacılağa soyunmus baksanıza

M3 le smoke icin 360 dönemiyosun bile bide GTR a bakın

• arkadaşlar merhaba acaba benim sistem 1gb ram 1950 gt ekran kartı ve işlemci p4 2,4 sıkıntı yaşar isem sadece işlmeci den mi olur acaba cvblar için şimdien tşkr ederim
  • Valla ben bir 'NFS' fanı olarak oyunu iğrenç buldum. Öncelikle arabalar ne 'Most Wanted' ne de 'Carbon'daki gibi gerçekçilik hissini vermiyor. Sanki oyuncak bir araba sürüyormuşum gibi hissettim. Arabanın hiçbir ağırlığı yokmuş gibi...Kontrolleri biraz zor yapmışlar arabaya hükmetmek zor. Tam simülasyon olmasa da, simülasyon oyunları gibi olmuş. Nerde o 200Km'de drift yaparak aldığımız virajlar...Ve son olarak ta sesler iğrenç olmuş. Motorun sesi hiç gerçekçi gelmedi bana...
  • oynadim sistemi fazla yormuyor gercektende..
    ama birseyler eksik gibi sanki.
  • Kartıma bu oyununda da güveniyorum.İnşallah yüzümü kara çıkarmaz TDU yu oynadığım gibi bunu da benzer ayarlarda oynarım.
    Diğer bileşenler bu oyun için zaten pek sorun deil.

Matador sen 2xaa açmışsın.acaba aa açmasak görüntü tdu daki gibi kötümü oluo.Yani tdu da aa açmadınmı çözünürlük 1280*1024 bile olsa bariz kırıklar oluşuo.acaba bundada ölemi.yani çok rahatsız edici kırıklar oluşuo mu?
  • Bende yazayım görüşlerimi.Öncelikle oyunun optimizasyonu zayıf.Boşu boşuna kasıyor görüntüyü.Ayrıca oyunda hızlı giderken yaratmaları gereken blur efektini çok kotu yapmışlar devamlı goruntu titriyor gibi kalite kayboluyor.Kontrollere gelince hakikaten cok hafif olmuş.NFSnin bir kontrol kolaylığı vardı.
    Kısacası bu oyun aptal sarışına benzemiş görüntü var ama zeka yok.Sesler de kotu.Hayaller yıkıldı.
    Oysa biz yeni bir most wanted efsanesi bekliyorduk.

Ayrıca sağa sola donerken adeta alet kendi kendine slow motiona alıyor ve direksiyon kırınca hızlıyken arabaya sağdan soldan balyozla vuruyorlarmış gibi olmuş yazık olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrodorit -- 3 Kasım 2007; 12:23:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_74

arkadaşlar merhaba acaba benim sistem 1gb ram 1950 gt ekran kartı ve işlemci p4 2,4 sıkıntı yaşar isem sadece işlmeci den mi olur acaba cvblar için şimdien tşkr ederim

Arkadasım minumum 2,8 ghz istiyo sen gene bi bak derim ama eminim

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
  • olmuş olmuş çok güzel olmuş nfs3 ten sonra en beğendiğim nfs oyunu multisi sağlam olursa orjinalini almak lazım
  • Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

Kontroller HİÇ İYİ DEĞİL ARKADAŞLAR...!!!!!!!!!!!!!!!

EA'ya
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.