Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eryılmaz

FX 5500 oyunu açarmı bidaha soruyorum AÇARMIIII 800x600 orta ayarda

cevap yazarmısınız ama veyada bana pm atın ben şimdi açığım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperbaba

EKRAN KARTI ATI X1600 800X600 HERSEY ACIK

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

kaç fps alıyorsun kardeş?
  • quote:

FX 5500 oyunu açarmı bidaha soruyorum AÇARMIIII 800x600 orta ayarda
    O kartla oyun çok donar, boşuna heveslenme.
  • Ya Gıcık Oldum...
    Bundan 1 ay Önce:x1650pro+1gb ram varken carbon herşey full 60fps oynuyordu...
    Şimdi:hd2600pro+2gb ram hersey acık 10 fps nedir bu ya ayıptır ya....
    Komik Olan 640*480 alınca herşey kapalı yine aynı fps...
  • bir resimde benden

• işte bunlar yazıyor

nasıl

• quote:

Orjinalden alıntı: fendi

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Joen.Tuerk

DX 9 la calisiyor kardesim, COD4 te öyle olacak. Ama oyun igrenc olmus. En azindan demo öyle yani. Yaziklar olsun yaa.

teşekkürler inşaallah 800x600 orta ayarda oynarız

indirenler cevap yazsın ben dershaneye gitcem bilgisayar da indire dursun gelice oynarım hadi cvp yazın
    800x600 orta ayarda oynaya bilirmiyim

valla bi arkadasım indirdi fx 5200 ile acamadı

sm3 den dolayıdır o

• quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

Ya Gıcık Oldum...
    Bundan 1 ay Önce:x1650pro+1gb ram varken carbon herşey full 60fps oynuyordu...
    Şimdi:hd2600pro+2gb ram hersey acık 10 fps nedir bu ya ayıptır ya....
    Komik Olan 640*480 alınca herşey kapalı yine aynı fps...

güncel ekran kartı driver ını yükleyip ekran kartı performasn kalite ayarlarını elle yapılandır. düzelir.
  • şşimdi gel de bir ps3 sahibi bu oyuna 100küsür ytl vermesini bekle.

yazık ya hiç değmez.bu ülkede transformers oyununa bile 160ytl istiyorlar.tabi bunu da alan mutlaka olur
  • 36 dk kaldı inmesine bende
  • Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

• demo için bukadar uğraşıoz full olunca dhta bu topiği kitleriz sanırım
  • Detayları açınca oyun 15-20 FPS arasında dolaşıyor, bir kaçından fedakarlık yapınca FPS20 viarlarında daha kararlı kalıyor. 1280x800 çözünürlükte geçerli bu dediklerim.

Oyunun demosuna gelince herş güzelde kamera açıları bence hiç de iyi değil. Özellikle arkadan aracı gördüğünüz kamera. Ben beğenmedim kameraları arkadaş. Bakalım tam sürüm nasıl olacak. Ancak öyle ahım şahım bir oyunda beklemiyorum artık... Eh işte oyunlardan biri olacak.
  • @pir nerdesin denedinmi? bende indiriom şimdi 100 le geliyor %10 yazılılar var zaten haftaya falan kota boşa gitmesin diye yoksa nfs kaç senedir dandik
  • en iyisi torrent 100 le çekiyor
  • resimlerden gördüğüm üzere optimizasyon Test Drive Unlimited den bile vasat.Grafikler Test Drive ın grafiklere yakın.
    Kontroller in vasat olduğu söyleniyor.Bu demek oluyor ki NFS her seneki gibi optimizesi ve kontrolleri ile Vasatlar kralı olmaya hazır.

Bu arada ss veren arkadaşlara resimlerde fps gösterdiği için teşekkür ederim.
  • Evet bendende sonuçlar: e6600@3,6ghz 2gb ram 8600gt 850/2200 ile

Win xp

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]
    Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU]

Win vista

Bence yine olmamış eanın bir kaç senedir süregetirdiği klasik anlayış gerisini koyver gitsin grafiği geliştir başka bişi yok

• Gördüğüm kadarıyla grafikler TDU gibi değil. Kontrollerin de vasat olduğunu söyleyenler var aşağı yukarı tahmin ettiğim gibi çıktı ama kendim denemeden kesin bir şey söylemem yanlış olur.
  • 5-6 saate gelio
  • Peh millet indirmişte oynamış ya. Benimki ta sabaha karşı 5 civarı bitti yaw. Şimdi oynayacam.
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.