Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • carbonu direksiyonla bitirmiştim bakalım demo direksiyonla nasıl oynanıyor
  • tek kelimeyle igrenç carbondan bile daha igrenç grafikler idare eder sürüş kontrol çok kötü en iyisi non-stop most wanted
  • Son derece teneke bi oyun olmuş.. Atmosfer gene çok hızlı online zevk vermez gene bu yüzden.. Single player desen 1 günde biter.. Sallamak lazım artık nfs serilerini

edit: Drift belki biraz tatmin eder beni carbonda olduğu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 3 Kasım 2007; 14:03:17 >
  • test drive unlimited yanınd bu oyun oynanmaz be yaw resimlerden tahmn edebliorm nası bi oyun olduğunu nfs artık bitti test drive tahtı ele geçirdi demoyuda hiç indirmeye niyetm yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: chazy

tek kelimeyle igrenç carbondan bile daha igrenç grafikler idare eder sürüş kontrol çok kötü en iyisi non-stop most wanted

Haklısın mw gibi yapamıyorlar
  • benm bilgisayar demoyu açmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Valla ben bir 'NFS' fanı olarak oyunu iğrenç buldum. Öncelikle arabalar ne 'Most Wanted' ne de 'Carbon'daki gibi gerçekçilik hissini vermiyor. Sanki oyuncak bir araba sürüyormuşum gibi hissettim. Arabanın hiçbir ağırlığı yokmuş gibi...Kontrolleri biraz zor yapmışlar arabaya hükmetmek zor. Tam simülasyon olmasa da, simülasyon oyunları gibi olmuş. Nerde o 200Km'de drift yaparak aldığımız virajlar...Ve son olarak ta sesler iğrenç olmuş. Motorun sesi hiç gerçekçi gelmedi bana...

Oyun tek kelime ile rezalet. Kotamdan giden 800Mb'ta yanıyorum valla.

• Yeni Aldığım Hd2600pro 10 fpsden yukarı çıkmadı...
    Bende Gittim İnadına 8600GT 512 MB Aldım valla İki kATI fPS vERİYOR...
    Anlamış Değilim... hd2600 8600gt den iyi değilmi...
  • Most Wanted hakikaten bir efsaneydi.Gündüz oyunu olduğunu görünce yine oyle bir efsane ummuştum ben.
  • arkadaşlarhttp://s197.photobucket.com/albums/aa251/NVIDIA22/ linkine bakarsanız anlarsınız ne olduğunu o resimlerin arkadaş sanırsam kandırmış bizleri ?

http://s197.photobucket.com/albums/aa251/NVIDIA22/?action=view&current=nfsintsall.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 3 Kasım 2007; 14:21:56 >

• Evet olabilir.Bana rapid linklerini attı fakat cok az yani full oyun için olması imkansız diye indirmedim ben.
  • gamemarshaldan çekmeye başladım hadi hayırlısı indirilecek 7 yer var hepsi full dolu site çökmek üzere bakalım
    iii oldu bu kota bomboş yatıo biraz kaldıralım kotayı

yalnız acele edin hepsi full olmadan birisine dalmaya bakın
  • Bence tam bir fiyasko.Ben beğenmedim underground ruhu yok oyunda.
  • Steering biraz tuhaf geldi bana araba çok atik değil sanki. Onun dışında grafikler güzel müzikleri beğendim ve tabiki damage .. 160 Mph le direğe bodoslama çarpınca totaled olabiliyorsun ...
  • grafikler iyi ama yine arabanın üstündeki parlamaları kötü yapmışlar. araba görüntüsünü biraz daha büyük yapsalar, yani araba ağırlığını hissettirse güzel olurdu. yine kokpit görüntüsü yok. trafik yok etraf bomboş. most wantedin süslenmiş hali ama mw daha güzeldi, heyecan vardı
  • ya ben indirdim herşeyi en düşüğe getirdim oyuna girince donup kalıyor mouese bile 5 sn de bir hareket ediyor müziği kapattım yine denedim bu sefer ilk zorluk seçme falan kısmını geçtim ama yarşa başlayacağı yerde aynısı oluyor ekran kartı 9550 ram 1 gb
    @pir sen oynayabildim demiştin nasıl oynadın?
  • Oyunu indirdim. Ne yazıkki çok kötü.
  • Sanırım oyun Nvidia optimizeli.HD2600 lerle 10 fpslerde gezinenler var.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.